- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeMiki
tag
válasz
Mr.Csizmás #8295 üzenetére
-
SztiviVander
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8301 üzenetére
hoppá igazad van
az elsőm az még sima razr volt, a csere és a maxxosítás után pedig nem volt ilyen gond. ez így viszont szopi ha nem tölt a kábeled és nincs t3 meg t5 torx csavarhúzód se. akkor tényleg keress valakit akinek van működő factory kábele vagy vegyél egy jó csavarhúzó készletet...
-
SztiviVander
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8299 üzenetére
nekem is maxxom van de annak semmi köze ahoz amiről eddig szó volt. csavarhúzó meg csak akkor kell ha darabokra akarnád szedni. hátlap az pattintós és kétoldalas ragasztóval van még az akksihoz erősítve, itt is le van írva meg van róla videó jutubon is ahol mutatja hol kell kipattintani. és ha ott azzal kezdik hogy a kamera takaró alatti csavart kicsavarják az azért van mert ők _teljesen_ szét fogják szedni, viszont az akkuhoz hozzáférni ahoz elég a hátlapot levenni (a hátlap meg független a kameratakarótól).
-
SztiviVander
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8292 üzenetére
az hogy usb-n lógatod nem azt jelenti ugye hogy a pc-re dugtad rá? mert az nem fogja tölteni. nekem nincs factory kábelem, amikor így jártam az első razr-ommal akkor én levettem a hátlapot és egy régi usb kábelt szétbontva rákötöttem a +/- vezetékeket az akkura, a gyári töltőjével 1 órára (töltési folyamatot természetesen nem mutatott). utána már volt benne nafta de mivel azon valami komolyabb dolog pukkant el nem tudtam helyrehozni, az garanciába cserés lett végül.
-
LeMiki
tag
válasz
Mr.Csizmás #8293 üzenetére
Az baj. Lehet, hogy nem is factory a kábel amit kaptál? Lóg rajta egy címke, amire rá van írva, hogy Motorola Factory cable, vagy valami ilyesmi?
Én amikor úgy jártam mint te, beszereztem egyet, amikor csatlakoztattam, egyből töltötte és még akkor, töltés közben csináltam meg az RSD-vel a rom telepítést...
-
SztiviVander
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8290 üzenetére
nem az volt neked h lemerült a teló fastboot-ban? akkor először fel kellene tölteni a gyári töltőjével meg a factory kábellel.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #8270 üzenetére
megjött a factory kábelem, mit kellene csinálnom?
-
LeMiki
tag
válasz
Mr.Csizmás #8270 üzenetére
Tökéletes!
-
LeMiki
tag
válasz
Mr.Csizmás #8257 üzenetére
A Recovery kábel egy spéci Micro USD kábel, amiben mind az öt érintkező "be van kötve". Alapból csak 4 érintkező működik mindegyikben.
Az ötödik, sehol máshol nem használt érintkező tölti akkor is az akksit, ha nincs rajta működő rom (úgy tudom, csak a Motorola telóknál működik).
Ilyet otthon is lehet gyártani (nekem nem sikerült) vagy lehet külön venni is (ami viszont sikerült)
A készítése itt is le van írva valahol.
-
LeMiki
tag
válasz
Mr.Csizmás #8254 üzenetére
Vagy akksi bikázás vagy recovery kábel a megoldás.
Ha Maxx-od van a bikázás bonyolultabb lesz, mert jobban szét kell szedni a telót -
SztiviVander
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8254 üzenetére
nem lehet hogy csontra lemerült az akksid? nekem ilyen fehér ledes volt az első razr-om (csak úgy magától kikapcsolt a play-en böngészés közben) de azon se logo se semmi nem volt utána csak néha a fehér led. azt gariba cserélték mert vmi alaplap hibás volt. na de tiédet biztos vissza lehet hozni, ha máshogy nem akkor ahogy irtam hátlap le, akksit tölteni direktbe, aztán amikor már van benne elég nafta (fél-1 óra) akkor fastmodba lehet gyorsan flesselni. itt a tpokiban is jártak így sokan (mármint fastboot módban lemerült akksival), visszakeresel megtalálod hogy hogy csinálták.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8251 üzenetére
szerintem ez simán fastboot.exe -vel flesselés cmd-ből. ha nincs ilyen exe a gépeden akkor xda-n biztos találsz letölthetőt.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8244 üzenetére
hát az nem túl jó. és ha sokat vacakolsz vele akkor teljesen le fog merülni mivel fastboot módban nem tölt a teló hiába van rajta 1 hétig is akár. aztán ilyenkor jön majd a hátlap leszedés és a szétbontott usb kábellal közvetlenül az akkura csatlakozva legalább 1 óra töltés hogy meg tudd csinálni rendesen a flash-t.
a code 0-ról és a megoldásról itt olvashatsz: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1634223
whirleyes hsz-eit érdemes figyelni, ő csinálta a bootmenu managert a razr-hoz szóval amit leír az 99,9% hogy úgy is van. -
SztiviVander
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8239 üzenetére
passz. talán a 2.x -ben még az volt de nekem már újkorában is 4.0.4 volt rajta úgyhogy nem igazán tudom milyen lehetett a blur. na meg a gyári moto lancsert se használtam 5 percnél tovább úgyhogy ha az lett volna rajta akkor sem kerülök vele mélyebb kapcsolatba
-
SztiviVander
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8234 üzenetére
lehet hogy egyszerűbb lenne ha feltennéd újra rsdlite-al a JB-t.
http://motorola.wow-panda.com/ itt le van írva lépésről lépésre hogy hogyan kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged