- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
A moto már csak egy tartalék telefon, nincs rajta semmi kritikus, simán formázok mindent róla telepítésnél. Nem tudom mire gondoltál a béna miui multitaszkkal. Nekem ugyan nem lett rátelepítve sok minden, de nem volt gondom a multitaszkkal. Nyilván nem vált olyan gyorsan az 1 giga ram miatt mint a redmi telómon a gyári miui, de különösebb gond nem volt vele.
Nézelődtem az xda-n, tudom már mi lesz a következő próbám. Vannak már modolt gyári kernelek, amiben annyi lett módosítva, hogy a gyári 4.4-es romok nem villognak/töredeznek a lollipop bootloaderes telón.
Keresek olyan gyári 4.4.4-et (valószínű gpe lesz) ami nem téglázza a telefont ha downgradelem, és kipróbálom a flicker mentes kernelt. Azért a 4.4-el még egész jól ment a teló. [link]Már többször gondolkoztam rajta hogy ki kéne cserélni benne az 1 giga ramot 2 gigára, és akkor még simán lehetne egy jó kis napi használatú készülék belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest