- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rena224
tag
válasz
Vikunya #7914 üzenetére
a kamera körüli rész, a felette lévő kis fél centi széles él, és a hangszóró takarója is ragasztott, de ilyen fekete, nyúlós, szinte már kátrány szerű anyaggal van megoldva, ami még 3szori szétszedés után is odafogja, nekem speciel a 4. szétszedés után kellett ragasztóhoz nyúlnom
-
rena224
tag
válasz
Vikunya #7909 üzenetére
nem is amiatt van
én annyit csináltam, h az érintkezőket, amikkel "csatlakozik" az alaplaphoz(egyébként vicc ahogy meg van oldva, mert 4 vagy 5 kicsi rézlábbal kapcsolódik csak az alaplaphoz...
) azokat kijjebb feszegettem kb 1 millimétert, h tuti h odaérjen és kapjon jelet, és lemostam ezeket alkohollal egy kis vatta segítségével
a szösz-kiszedés csak ráadás volt! és én is azért áltam csak neki szétbombázni a cuccot, mert kapott 2 deci pezsgőt tavaly szilveszterkor és meg akartak haxolni a kijelzőt, mert időlegesen meghalt kicsit, és csak 10ed annyi fényereje volt, mit kellett volna, meg persze hajtott a kíváncsiság is, h milyen belülről a kütyü és ha már szétszedtem, akkor megnéztem ezt az idegesítő jack-csatit is
haha, találtam egy képet a jack-csatlakozóról, nem véletlenül mondtam h vicc
-
rena224
tag
válasz
Vikunya #7900 üzenetére
Füles problémára : szét kell kapni a telót, kivenni a jack csatit(nincs komolyan rögzítve, tehát nem para kivenni), megtisztogatni az érintkezőket, meg ha már ki van véve, akkor a belsejéből is ki szoktam már szedni a szöszöket, amik a zsebemben kerültek bele
ennyi a dolog, nem nehéz, 5perces művelet, csináltam már magamnak párszor, meg másnak is, gond eddig még nem volt, csak siker, utána maradéktalanul jó lett a "dugalj"
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest