- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalazsKKa67j
tag
Tudna nekem valaki linkelni extended aksit (3500 mAh) ehhez a típushoz,hátlappal együt e-bayen? Én keresgéltem,de nem találtam...
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok,most lett 2 éves a teló és egyik napról a másikra az akksi teljesítménye leccsökkent alig 1 napra,úgy,hogy nem is használom. Másnál is előfordult már ez?
Le lehet mérni valahogy az akksi kapacitásást?
köszi
Üdv! -
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok
régóta nem olvasom a topikot,így nem vagyok képben milestone terén,így a segtségeteket szeretném kérni.CM mod 6.3.5 van a telón ,de szeretném lecserélni.Ebben eléggé bugzik a kamera is és a galéria is.Kérlek javasoljatok(és linkeljetek,ha lehet)egy olyan modot ami
elsősorban akksi takarékos és a lehető legkevesebb bug van benne.
Előre is köszönöm! -
BalazsKKa67j
tag
Szerintem 50 ezer forint nagyon sok Milestone 1-ért.Annak ellenére,hogy nekem is ilyen van és nagyon jó kis vas.
Én itt aprón vettem 35ért 1 év garanciával papírokkal,minden tartozékkal,kb 2-3 hónapja. -
-
BalazsKKa67j
tag
Ahh,igen amíg még eszemben van megkérdezem!
Mit kell átállítani,hogy a keyboard jól működjön ?
A számok elmásztak a helyükről,egymás alatt vannak.Cm 6.3.5 alatt? -
BalazsKKa67j
tag
válasz
solanthugor #7805 üzenetére
Igen nekem sem megy sokkal többet,de már keresem a megoldást..
akkor az a widget sem ér sokat -
BalazsKKa67j
tag
válasz
solanthugor #7801 üzenetére
Azt hol lehet megnézni,hogy mennyire elhasználódott az akksi és mikor kell újat venni?
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
BalazsKKa67j #7798 üzenetére
Siker
bár nehéz szülés volt... -
BalazsKKa67j
tag
update:
Sikerült felrakni a CM-et,de ujraíndítás után a képernyőn megjelenik a cyanogen mod felirat az android logoval,de nem történik semmi,csak töltögeti magát...
Megköszönném,ha vki tudnA segíteni! -
BalazsKKa67j
tag
Nos ott tartok,hogy feltettem az open recovery 3.3-at.De újraindítás után nincs olyan az sd kártyán,hogy openrecovery könyvtár amibe másolni kéne a romot...eltűnt
Mit nem csináltam jól? -
BalazsKKa67j
tag
Ja értem,tehát a windowsomon múlik,azt hittem,hogy a telefonon
Noob vagyok... -
BalazsKKa67j
tag
És az usb driver telepítésénél honnan tudom,hogy nekem a 32bite vagy a 64bites kell?
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
Cyanogenmod 6.3.5-t szeretnék feltenni,de egyelőre még csak ismerkedem az androi világával.
Nem tudom sehonnan sem letölteni,mert az xda developers oldala azt írja ki,hogy túlterhelt.
Valami ötlet? -
BalazsKKa67j
tag
MIlestone 1-nek és a 2-nek ugyan olyan az akksija? E-bayen nézegettem nagyteljesítményű akkukat és főleg 2höz vannak.Valaki próbálta már ilyen nagykapacitású akkuval?Mekkora a legnagyobb és meddig bírja vele átlagosan a telefon?
Mindenképpen MM1-et veszek,eldőlt.Egyszerűen annyira tetszik...
Köszi a válaszokat! -
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok! egy ilyen telefon vásárlása előtt állok és azokat szeretném megkérdezni akik már régóta használnak ilyen ,hogy mennyire javasolják.Visszaolvasgatva a hozzászólásokban sokan a ramhiányra panaszkodtak,ez mennyire valós probléma?Olyan telefont szeretnék venni ami legalább pár évig meglesz.A másik válszatás szintén motorola lenne az egy defy.Csak hát árban nem egy kategória.Ha jól néztem abban 512mb ram van.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest