Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Amikor bejön egy hívás, nem a szokásos kép jelenik meg. A kijelző alsó harmadában van egy lefele mutató kis nyíl, lefele húzva felveszed, felfele meg kinyomod a hívást. Valamiért nekem ez nem sikerül mindig jól. Bár egyre jobban megy
Szokni kell. És mintha nem lenne elég érzékeny ebben a helyzetben tapizásra a kijelző.
Ma előjött egy másik dolog is. Még nem raktam fel a 2.5.25-öt, csak ma este látok neki. Vagyis amit írok a 2.4.2re igaz. Az állapotsávban megjelent egy értesítés, hogy kevés a szabad tárhely. A belsőre érti, a kártyán jelenleg van egy gigányi üres hely. A belső tárhelyet eleve nem tudom kihasználni, eddig egyetlen általam használt rommal sem. Nem hoztam benne létre virtuális meghajtót, amit telepakoltam volna zenével, bármivel. Alkalmazásokból is kevesebb van fenn, mint régebben, hiszen megvannak a megszokott dolgaim, nem és csak a valóban szükségesek lettek telepítve. Ja, és a telepítés még egy hetes sincs. Mégis, amikor ránézek a belső tárhelyre, a 6,5 gigából csak 5 mega szabad. Legalábbis ezt írja ki. Vagy téved, de rendesen, vagy tele van régi szeméttel. Ezt nem igazán tudom elhinni. Meglátom mi lesz az új MIUI-nál. Remélem, eltűnik ez a jelenség, ha nem kezdhetem törni a fejem, hogy hogyan takarítsam ki a szemetet.Nem szeretnék visszatérni a CM7-re. Igaz, elégedett voltam vele, de itt kaptam két fontos pluszt: Jobb zenét hallgatni rajta, mert nem szaggat, amikor elindítok valami erőforrás igényesebb dolgot, és tudja a beszélgetéseket alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest