Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Anduriel]
aktív tag
Tegnap véletlenül vettem egy ilyen telefont, és lenne néhány kérdésem ezzel kapcsolatban. Bár úgy látom a topik nem nagyon pörög, de hátha van aki tud válaszolni rá.
- 2.2 van rajta, megéri frissíteni 2.2.2-re? Miben jobb? Írta valaki, hogy visszatette a régit frissítés után.
- 2.3-ról ne is álmodjak?
- Mit jelent ennél a telefonnál a Multitouch bug(Motorola Facebook oldalán olvastam róla)? Ugyanaz mint a Desire-nél?
- Van esetleg valami program amivel le lehet cserélni a gyári képernyőfeloldást? Mert nem tetszik, hogy állandóan kicsit megdöccen. Amúgy a sebesség máshol megfelelő, de néha azért észreveszek 1-1 pici megakadást.Már régóta vágytam egy Milestone-ra, és nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve egyelőre. Igazából a 3-ra várok már 1-2 hónapja, de véletlenül szembejött egy, így türelmesebben várom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő