Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Nem ràgtam el egyet sem csak ismerösnek hoztam egyet és megcsinaltam neki, hogy egyböl tudja hasznàlni! (Ezalatt szinkronizàciokat és app telepiteseket értek)
A Moto Mile nem egy elràgható alkotàs, ugyhogy dölj hàtra nyugodtan!A màsik tèmàt is ideírom: Tehàt M1 dock jo az M2-höz is, de az autos tarto az tutira nem!
-
GGMPC
őstag
Jo telefon!
Van ami jobban tetszett abban mint az M2-ben!
(pl: Komolyabb a hangereje a kulso hangszoronak pl. ha filmet nezel rajta a dock station-ben)Egyre figyelj oda! Nem szabad hulyere pakolgatni appokkal, mert belassul tole!
Csak azt tedd ra ami tenyleg kell! (hiaba az sd-re pakolgatas lehetosege)
Ennyi penzert meg ajandek volt - szerintem!
Foliat viszont dobj a kijelzore, mert O meg nem gorilla glass-os!http://www.motorolastore.eu/hu/p_motorola_listing.aspx?q=motorola+milestone&x=10&y=11
innen meg rantsal be magadnak egy dokkolot 3400 postaval 5000!
GG
-
Zsolto
őstag
Szerintem jól tetted, jó az a vas nagyon. 35k-ért pedig pláne -- az Ace nem egy kategória vele, hiába újabb. Az M1 kijelzője sokkal jobb, a vas masszívabb, ott a fizikai QWERTY, és hiába nagyjából azonos a procijuk, az M1 mégis erősebb. Erről egyszer valaki azt mondta, hogy "jobban van a vas és a szoftver optimalizálva, ezért fut minden olyan gördülékenyen". Persze biztos van ennél szakszerűbb magyarázat is, de én is simán az M1-et választanám, pláne hogy sokkal olcsóbb is.
És ugye ott van a világbajnok multimédiás és az autós dokkoló hozzá, amik szerintem aranyat érnek. Gratula, használd egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Yettel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest