- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nyilvan o volt. De nekem maganba se irja le hogy fuck you... Kivancsi lennek, hany eves, engem gondolom kb. a gyerekeim korara saccolt be, legalabbis az alapjan amit megengedett velem szemben maganak.
Amugy meg az a vaskos tevedese van, hogy custom romot felrakni is jogszabalyellenes. Nyilvan ha valaki ezzel a telot fuggetleniti, akkor szerzodest szeg a szolgaltatoval, de mivel M2 nem volt szolgaltatos, igazan nem tudom, hogy miert vadol barkit is jogellenesseggel.
-
GGMPC
őstag
Sajnos erdemes peldakat felhozni, mert olyan nagyon okos vagy te is, hogy az mar faj!
Egesz nap kutakodtok, okoskodtok, halara basztatjatok a telefont es mindezt ugy, hogy meg arrol sincsen lovesetek amit akkor tud amikor meg hozza sem nyultal!
De sebaj az ilyen megfejto emberkek szoktak hazavagni az alaplapot az allando buzeralassal!
majd eztkovetoen elkezdenek frocsogni, hogy mennyire szar is a Motorola!Milestone 1 temad meg legalabb annyira ideillo, mint az altalad lehuzott pc hozzaszolasom!
(ha mar...)
Tovabbi szep okos hetveget!Vegszo: EZ EGY TELEFON, PROBALD MEG ANNAK IS HASZNALNI ES AKKOR RAJOSZ MAJD, HOGY ANNAL SOKKAL TOBBET TUD!
-
GGMPC
őstag
Elmondanad nekem miert kene a processzornak 1GHZ-n futni allandoan!?.
Ha van egy PC-d es annak 2.00ghz-es a procija az nem azt jelenti, hogy annyin is megy allandoan illetve ha egy autonak 200km/h a vegsebessege akkor ha 70km/h-val mesz a varosban akkor elkezdesz sirni a forumon, hogy miert csak 70 van a 200 helyett!?.
Tehat annyit tud, de ha nincs miert akkor 50%-on is mehet akar!
Doljetek hatra vegre es elvezzetek napjaink egyik legjobbnak mondhato telefonjat!!!
Ha pedig igazi buheralni valo szart szeretnetek, akkor vegyetek egy Nokia-t, LG-t, Samsungot es akkor megtudjatok mikor van gond!
Nokia - lefagyas nem mukodes...
LG - non stop szervizzel valo kontakt...
Samsung - a feluletes nagyot tudni akaro amde kozel sem magas szintet hozo brigad...addig is egy kis nyalcsorgatas...
http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Home
-
Vito85
csendes tag
gandrus
nem nagyon merem feljebb huzni nehogy jobban egye..
gyárilag 550mhz fut a rendszer 850 sztem ideális vagy nem??
vagy kellene állitanom mikor mennyit fogyasszon pl: mikor nem használom akkor csökentse magát...?mikor használom fullon pörögjön..?sok kérdésem van vagyis sokmindent nem tudok mert uj még nekem az androidos rendszer..szeretnék egy nagyon stabil okos programokkal ellátott gépet.markitban rengeteg ismeretlen progi van ..na most csemegézgetek de full idegen minden.
hirtelen aztsem tudom mire lenne szükségem ehhez.
-
GGMPC
őstag
En hogy semilyen utangyartott cuccot nem raknek a telefonba az tuti!
Onnantol kezdve minden megtortenhet!?.
Egyebkent meg letezik ehhez egy ugynevezett BP7X gyari Moto aksi+akkufedovel!!!
En csakis azt mernem ratolni!?.
De ez az en velemenyem. (amugy 2 naponta toltom a telcsit a normal aksijaval)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest