- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
vitezlejszlo #238 üzenetére
Főzött ROM nincs Milestone-okra, a zárt bootloader miatt amit még mindig nem törtek fel.
Persze módolások azért vannak G.O.T, CM.A másik dolog meg az állandó kavarás az fw-kel a Motorola-nál, én megfogadtam Motorola soha többé. De ez én vagyok másnak még bejöhet.
Nem kell félre érteni Milestone1-em van nagyon jó készülék talán a legminőségibb az összes android-os készülék közül. De ha váltok akkor tuti hogy nem Motorola lesz és főleg nem Android.Ami képet láttam eddig a Galaxy S Pro-ról elég meggyőző a qwerty bill. is tetszik ha jó nyomáspontja lesz akkor simán lecserélném rá a Milestone-t.
Ha nem sürgős akkor még várnék ha más nem akkor legalább emberibb áron lehet majd kapni a Milestone2-t is
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest