- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
ha kilövöd a 3g-t wifit, fényerő közepesre, gps off...akár 3-4 napot is el fog menni. többet ne várj egy okostelótól se...egyik sem fog heteket menni egy töltéssel...ezek csak akkor legyenek aktivak, ha szükséged van rá. sajnos minden androidos telónak ez a hátránya. (de valamit valamiért
)
-
Cyberpunk
félisten
APNdroid-ot kellet volna első körben felraknod rá azzal letudsz tiltani minden online kapcsolatot.
Akkuval az elődnél is gond van. 3G-s netten lógva elég hamar lemerül egy napot sem bír ki. De mondjuk ez sajnos igaz a többi okostelefonra is sajnos
Ez van ezt kell szeretni
-
Nordic
Közösségépítő
Hangminőségre milyen a telefonálás? Sajnos ez a videó, nekem nem mutatta meg ezt a bizonyos púposodást, de ha te látni vélted elhiszem
. De abban reménykedem, hogy az akksinál lévő illesztési gondok már nem annyira jellemzőek az összes telefonra. Ja ha nem nagy titok, te mennyiért szereztem, mennyi garanciával?(jöhet PÜ-ben is ha nem reklámoznál)Sajnos a teszt alatt megemlített 120-130k már mesének tűnik, mivel a motoker honlapján 160k van belőve(ennyit a motoker szavahihetőségéről, főleg hogy ők mondták, a max 130k-s árat).
-
Nordic
Közösségépítő
Gratulálok!
Ez szerintem is gyengébb példány lehet, nem hiszem, hogy az összes ilyen lenne. Nálam a kritikus pont az ébresztés, ami köztudott hogy nem volt épp megfelelő az elődben. Én nagyon örülnék, ha letesztelnéd ezt nekem rendesen, mert tartok tőle, hogy ez a bug megmaradt. -
szige
tag
Gratulálok hozzá!
És érdeklődéssel várjuk a további részleteket. Engem különösen az üzemidő érdekelne, ill. tetheringről olvastam, h nincs ilyen ikon, azaz nincs hozzá szoftver benne gyárilag. Ezt megnézem majd én is, ha megfelelő bolt közelében leszek.
A minőségre: szerintem sajnos kifogtál egy gyenge példányt, amit én nyomkodtam az nagyon rendben volt. -
Cyberpunk
félisten
Hát akkor elég csúnyán vissza vettek a minőségből az elődhöz képest. Műanyag a hátlap meg az akkufedél
Milestone 1-en a gombok azok amik műanyagok a többi az fém. Ja és a kamera melletti hátlapi elem ami műanyag még.
A kijelző rész is párhuzamos de persze nem fekszik fel teljesen az aljára ezért van némi mozgása összecsukott állapotban. -
Nordic
Közösségépítő
Nekem is Ő lesz az első, hacsak valaki nem dob egy jobbat ami tetszik is nekem
A frissítés már más tészta. Szerintem ez még meg fogja kapni a 2.3-at, bár első Droid-os telefonnak nekem bőven elég lesz a 2.2 is, minden ami jelenleg kell nekem azt tudja ez is. Majd ha rendesen megismerkedtem az androiddal, majd akkor kiderül, mi is fog nekem hiányozni.
Azon viszont nem tudok elmenni, hogy célom a telefon mellé egy invisible shield cuccot is venni neki(nem szeretem a tokokat). A gyártó honlapján láttam, hogy van Droid 2-re is ami a teljes készüléket beborítja, viszont a magyar forgalmazónál nincs csak milestone 1-re. Namármost a droid 2 meg a milestone 2 elvileg ugyanaz nem, mármint a külső házat nézve? Mert ha nem lesz a magyar forgalmazónál, akkor az usa-ból rendelnék egyet, olyat ami a droid 2-re jó(persze csak ha kompatibilis a milestone 2-vel).
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Iphone 16 plus 6db folia + ajándék tok
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr titán, makulátlan, független, 2026.12.08. garancia!
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest