Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• killer2

tag

válasz BoB #261 üzenetére

Igazából én se tudom pontosan. Újraindult aztán nem akart bootolni. Recovery-ből elkezdtem basztatni, de ott meg én hülye félrenyomtam, szóval akksit kikaptam gyorsan, nem akartam, hogy kapjon egy resetet az összes cuccommal. Lehet hiba volt, mert hát ez elég biztos módszer az elpusztításra, épp akkor kezdte el a helyreállítást. Féltem nem is kicsit, de aztán végre bekapcsolt rendesen, amit eddig 3-4 alkalommal nem tudott. Megörültem, feltettem tölteni estére. Reggelre a boot képernyőn volt lefagyva. A töltés jelző égett, de recovery-t már nem tudtam előcsalni belőle. Délután, amikor hazaértem már a töltést sem jelezte. Annyi az össz életlej, amit ad, hogy ha töltöm, melegszik az akksi. Szerintem elég szépen meghalt rajta a bootloader. A boltba ahol vettem (gari elfogyott, import teló és csak 6 hónap volt) egy hét után visszaadták, hogy lapcsre, de az nincs nekik. Igazából szét se szedték. Másik szervizbe csak annyi derült ki, hogy áramot vesz fel rendesen töltésnél. Volt még egy harmadik szervizesnél, ő nekilátott rendesen, szerinte valami szétment a lapon, de egy hét után ő is arra jutott, hogy nem és fogalma nincs mi a baja. Szerintem egyértelműen meghalt a bootloader, viszont JTAG nincs hozzá, így házilag javítani reménytelen, alaplapot sehol se találtam hozzá, Angliában van legközelebb HTC szerviz.

Új hozzászólás Aktív témák