Hirdetés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
válasz
Pistu77
üzenetére
Erre a kérdésre a legjobb indulattal sem lehet egyértelmű választ adni. Tökéletes ROM nincs, sem főzöttben, sem gyáriban. Mindenképpen kompromisszumot kell köss. Az igényeidnek megfelelően. Nem tudom, hogy miket akarsz használni, az igényeid adják igazán a választ. Én például nem használok kamerát, BT-t, ezért nem is érdekel, nálam nem hátrány, ha ezek nem mennek megfelelőképpen. A CM9 még nem igazán kiforrott, a CM7 és a MIUI gyorsak, stabilak, de mindkettőnek megvannak a hátrányai a másikkal szemben. Mindkettőt bátran merem ajánlani. Hogy melyiket választod, az a felhasználásaid prioritásain múlik. Igen, mondtam már olyat, hogy a CM7 szinte tökéletes. Legalábbis számomra az volt. De néhány dolog engem teljesen hidegen hagyott. MIUI-ra azért váltottam, mert alapból felveszi a beszélgetéseket. Közben azt is tapasztaltam, hogy jobb minőségben játssza le a zenét, lejátszó alkalmazástól függetlenül. De ennek is megvannak a hiányosságai a CM7-tel szemben. Nálam ma is gondot okozott például a telefon felvétel, márpedig ez elég fontos lehet mindenkinél. Remélem, majd elmúlik egy reset után ez a hiba. A CM7 az általam kipróbált és néha használt élő háttereket kivétel nélkül, gond nélkül futtatta. Igaz, memória zabáló dolog, ezért nem is tulajdonítok neki különösebb jelentőséget. A MIUI-n többnyire ezek vagy nem telepíthetőek, vagy egyszerűen el sem indulnak. Ha felsorolod, hogy mi fontos számodra, akkor talán tudok benne segíteni. Feltéve, ha olyan dolgok fontosak számodra, amiket magam is kipróbáltam. Ha nem, akkor neked kell a saját bőrödön kikísérletezni, illetve más fórumozónak feltenni ugyanezt a kérdést. Nem lerázni akarlak, a legjobb tudásom szerint válaszoltam
Ja. A magyar nyelvet minden általam ismert főzött romban megtalálod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő