Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
Na, pont most akartam írni, de látva mit írtál, nem írók semmi különöset. Ezt akartam le írni, hellyel-közzel. Tessék az IPhone4 -est, a WP7et stb. a Nexus ONE illetve a Nexus S-hez hasonlítani. Aztán rájön mindenki, hogy mindegyik rendszer nagyon jó.
Az a különbség, pompi, hogy a 2.1-2.2 100% a N1-re optimalizalta a Google. Ezért olyan amilyen. -
madstunt
addikt
semmi probléma a hosszal érdekes olvasmány volt
az tény, hogy jó kezekben, az android nagyon jó rendszer tud lenni, de sajnos azt kell látni, hogy a htcnél van egyedül értékelhető módon sok esetben csak. mert a többi gyártó is sokszor jól nyúl a rendszerhez, csak aztán mindent elront a supporttal ha éppen mással nem. (ide a legjobb példa a motorola. nem is lehet olyan készüléket említeni náluk ami ne lenne ilyen téren problémás, kiemelendő a DEXT,XT720,BACKFLIP trió főleg. Bár mondjuk a sony ericsson is kezet foghat velük de a svédek legalább nem verik át a vásárlókat...)És sajnos itt van a kutya elásva, mert amíg ezek a gyártók készítenek androidos tabletet, addig nem tud teljesen "kibontakozni" a rendszer sem, csak azt látják az emberek, hogy laggol...
-
Pompi
nagyúr
Konflikt, DarkByte és a többiek. Mindenkinek kicsit a saját vacka felé hajlik a szíve, de azért én igyekszem a legtöbb esetben objektív maradni. Régóta figyelem az Android világot (is), jóbarátom Milestone-ja lassan egy éves, azóta figyeltem, hogy melyik modell nekem a megfelelő, majd októberben vettem egy Motorola XT720-at. 720MHz, 2.1 Android. Megmondom őszíntén a várakozásaimat alulmúlva volt akadós az egész cucc, belassult, laggolt, nem kell részleteznem azt hiszem, de úgy voltam vele, hogy majd jön a 2.2-es Android, JIT és társai, majd begyorsul. Aztán jött a hidegzuhany, hogy nem jön rá semmi. Akkor felhackeltem rá a JIT-et, meg felhúztam 1GHz-re, javult valamit a teljesítmény, reszponzívabb lett a dolog, de még mindig voltak nagy laggok. Kezdtem kiábrándulni a cuccból, egyrészt ezek másrészt maga a Motorola miatt, úgyhogy megváltam tőle.
Közben került a kezembe SGS is, szintén 2.1-es rendszerrel. Az egy dolog, hogy nekem maga a külseje nem jön be száz százalékosan, de azon is akadozott a rendszer. Majdnem meginogtam amikor a flottánk kapott egy kedvező ajánlatot az iPhone 4-re, de egyrészt január végére igérték leghamarabb (Vodafone), másrészt, azon kívül, hogy teljesen elismerem, mind hardveres, mind többé kevésbé szoftveres részről is, maga a cég politikája, meg az egész ami mögötte van annyira távol áll tőlem, hogy nem lett belőle rendelés. Egy véletlen kapcsán került kezeim közé ezidőtájt egy WP7-es LG Optimus, és meg kell mondjam, hogy eszméletlen pozitív csalódás volt a kütyü. A WP7 felület, amivel előtte eléggé szkeptikus voltam, pár perc nyomkodás után nagyon megtetszett (Androidban sem a csilivili mindenféle widgetes téma tetszik). Arról nem beszélve, hogy a felület nagyon folyamatos volt, ismétlem csak 5-10 percig volt szerencsém nyomkodni, egy már valamennyire belakott telefont, de sehol semmilyen lassulást nem tapasztaltam, ez szintén nagyon tetszett. Viszont olvasgatva a WP7-es topikokat, arra a következtetésre jutottam, hogy kell ennek még egy kis idő mire kiforrja magát (market, appok, zune stb).
Szóval gondoltam adok még egy esélyt az Androidnak, de mivel nem akartam kitenni magam újból egy gyártó kényének, kedvének, egy Nexus One lett a befutó, erre a 2.3 biztos, a többi meg majd kiderül. Lassan két hete van meg, 2.2.1-es OS, fent van minden ami az XT720-on is fent volt, és azt kell mondjam, hogy ég és föld a rendszer sebessége az N1 javára. Nem tapasztalok lassulást, laggolást, nem akarom földhöz vágni, amiért nem azt és nem akkor csinálja amit és amikor én akarom.
A napokban volt a kezemben egy szintén 2.2.1-es Cyanogen ROM-os, 900MHz-re húzott Milestone. Hiába az azonos rendszerverzió és hiába a hasonló sebesség (MHz-ben), zongorázni lehetne a különséget. A Milestone közel nem hozta folyamatosságban azt a szintet amit az N1.
Igazából csak azt akarom ebből az egészből kihozni, hogy talán nem mind1, hogy milyen modellen szerez tapasztalotak az ember, persze általánosítva lehet azt mondani, hogy lassú az Android, de szerintem van benne potenciál. Nem tudom, hogy a N1 esetében mit csinált másképp a Google (HTC?), de szerintem a gyártók sara, hogy olyanok az egyes modellek amilyenek. Nem láttam még 2.2-es SGS-t, elvileg ha jól tudom, nincs még kint hivatalosan rá, de kíváncsi vagyok, hogy azzal milyen lesz.
Persze tisztában vagyon az N1 korlátaival (pl. érintésérzékelő) és nem mondom azt, hogy ennél jobb nincs és nem tudok elképzelni jobbat. A 3D teljesítményéről és a hangzásáról nem tudok mit mondani, nálam ezek nem elsődleges szempontok.Mindig érdeklődve olvasom Karma hozzászólásait (többek közt), mert ahogy láttam ő elég sok rendszeren, típuson végigment, kiváncsi lennék az ő viszonylag kifejtettebb (tehát nem csak, annyi, hogy "fos") véleményére, ahogy olvasom a mostanában használt WP7-e körül is vannak gondjai.
Bocs, ha egy kicsit hosszú lettem, főleg így OFF-ban
-
madstunt
addikt
LOL
valaki elcsepegtette egy külföldi fórumon a vágyait, a hírportálok lehozzák, te meg azt hiszed köze van a valósághoz?
Tökéletes mobil sosem lesz1. nem lenne előnye belőle a gyártónak 2. mindig beleitatják az emberbe, a fejlettebb szükségletét, ergo nem is éreznéd tökéletesnek
Szóval legfeljebb csak legmegfelelőbb lenne egy adott időre, tökéletes nem. de ez már baromira off IMHOja még a desire hangjához annyit fűznék: [link]
The HTC Desire pulls off the same remarkable audio quality as the Sony Ericsson XPERIA X10, but is louder in terms of earphones volume.In fact the two frequency response graphs are so similar that we suspect a similar (or maybe identical) hardware has been used inside the two Android flagships. We suspect that HTC have found a way to pump up the volume a bit higher, which has naturally led to the minimal differences you see in the table below.
At any rate the Desire readings are excellent all over, the HTC handset pulling one of the best all-round performances that we have ever seen. Check it out for yourselves.
-
r4z
nagyúr
Hát igen, kinek ez, kinek az. Nem vagyok hozzáértő, de nekem valamivel tisztábbnak tűnik a Desire hangja. Végülis mindegy, majd jön egy audiofil és jól megaszondja
A 3D-s hiányosságokra pedig rátesz egy lapáttal, hogy htc-ék csesznek kifizetni a licenszet.
De fejezzük be, ez egy Motorola internettábla topikja
-
Bluegene
addikt
jó tökmindegy igazából meg kéne hallgatni hogy itéletet mondjak, sose volt desire-öm, állítólag nem olyan szép a hangja.. ennyi
ez viszont [link] bizonyítja a gyenge processorát, legalábbis 3D-ben
viszont sokkal jobb anyagból van összerakva a desire, és komolyabb
szal mindennek van hátránya előnye, ennyi
-
Bluegene
addikt
a desire hd és a sima desire hangja megegyezik
de tudnék keresni más hozzászólásokat is vájtfülüektől akik nem elégedettek a desire hangjával, sőt műszeresen ki is van mérve hogy a hangképe helytelen, illetve nem tudnék keresni mert már nem tudom hol olvastam, de elhiszem nekik
de azt elismerem hogy sokaknak ez megfelel, talán addig míg nem hallanak egy jobbat/tisztábbat
persze nem hinném hogy annyira érezhető ez, nemtudom, mindenesetre ez nekem nem szimpatikus
-
Bluegene
addikt
jó ezt nem tudom, akkor lehet otthon is
viszont sztem mivel minden jelenlegi telefonnak vannak szándékos hibái, vagy nem szándékos, sztem szándékosan nem csináltak tökéletes telefont, a háttérben megegyeztek
viszont sztem ezt tökéletes lesz, ezt komolyan mondom[link]
végülis úgy tűnik kijavítják a sima galaxy S hibáit(pentile matrix-alacsony felbontás, plasztik hatás, fejletlen és lassú android..stb)
bár az is igaz sok embernek nem fog tetszeni mert "túl nagy", miért nincsenek fizikai gombjai, bagy nem cserélhető a hátlap
ami egyiknek tetszik a másiknak nem, így talán sose találjuk meg a mobilok szent grálját
-
Bluegene
addikt
nincs tökéletes telefon
a galaxy S ugyanszép de műanyag(cserébe viszont könnyű és cserélhető a hátlap) és iphone-ra hajaz nincs egyénisége, meg pl vastag a kerete, de praktikus és relatív olcsó és ezért nagyon jó, ráadásul hogy jól működjön nem árt buherálni, gyárilag nem túl jó
a HTC Desire-be HD2-k ugyan jók de pl multimédiában gyengék(viszonylag gyenge 3D-s játék teljesítmény, állítólag gyenge hangzás a fülhallgatóban mp3)
az iphone meg sztem túlárazott, nehéz beszerezni, hamar tönkremegy(a 3G-k mostanság adják meg magukat), drága a szervíz, nem lehet aksit cserélni, nagyon egyformák, nehéz egyénivé varázsolni kívül belül... szal azért a szifonnak is sztem vannak hibái mondom ezt úgy hogy sosem volt nekem, vastag a kerete ennek is ill már a kijelző is kicsinek számítana nekem, jailbreakelni kell az is plussz pénz stb
mindegyiknek van előny+hátránya felesleges errről hitvitát nyitni
-
Nordic
Közösségépítő
Sajnos ahol nálam elbukik a Samsung az maga a telefonjainak a külleme...Nem jön be ez a túlontúl lekerekített szappanforma. Egy samu telefon volt ami tetszett mégpedig a Galaxy s Verizonos változata, arra gondolkodás nélkül ráugrottam volna, de ugye EU-ban ez nem lesz.
Sosem vennék olyan telefont amire nem tudok úgy ránézni, hogy "Ez igen! Gyönyörű masina!". A moto ezt elérte nálam a Milestone 1-2-vel, meg a régebbi HTC modellek, no meg az LG Arena. Valószínűleg Milestone 2 lesz majd a befutó jövőre, azzal a tudattal, hogy nem lesz rá több update, aztán legfeljebb majd kellemesen fogok csalódni. -
Konflikt
addikt
Egyetertek.
Ti ugyan tudjatok, de a teljesseg kedveert: parhuzamosan hasznalok egy milestonet es egy 3gs-t jo ideje, ill egy ipadet kb 2 honapja.
A helyzet az h az ios nagysagrendekkel gordulekenyebb, gyorsabb, gyakorlatilag azonnal reagal mindenre, akadas nelkul. es bizony ez kurvasokat dob rajta. Mert hiaba tud a galaxy tab flasht ha attol kvazi kifekszik. Egy ilyen oldal gorgetese kurvamessze van a smoothtol. (tobbszor volt szerencsem probalni a tabot)
nekem kell a hwes qwerty, a nagymeretu kijlezo nagy felbontas, es ezt az androiddal kapom meg. Remelem eljon egyszer az h tenyleg nem kell varni masodperceket kul dolgokra, miutan belaktad az androidos tableted, mobilod.
Es akkor nemis emlitettem a kijelzo pontossagat, erzekenyseget.. -
DarkByte
addikt
Hát sajnos igazat kell adnom az itt fórumozóknak. Nekem egy Galaxy S-em van, és ha a gyári alap állapotot nézzük egy iPhone-hoz vagy iPad-hez képest a sebességbeli különbség siralmas. Ez alapján sejtem hogy a Galaxy Tab sem lehet sokkal jobb, elvégre ugyanez a rendszer csak valamivel erősebb a vas (és ne felejtsük el hogy nagyobb felbontást is ki kell hajtania). Ne nézzük a mindenféle főzött ROM-okat lagfix kernel-e meg voodoo-val, mert ez csak annak elérhető aki kockáztatja a garanciát és nem rest meglépni a flash-elést. Elég szomorú hogy egy 100+ ezres kezdőárú telefont még nekem kell heggeszteni hogy használható sebességgel menjen. De jelenleg itt tartunk. Az Android funkcionális lehetőségeivel nincs probléma, meg ez amúgy is szubjektív. Egyedül ez a beragadás, gondolkodás az ami iszonyat idegesítő és most ne a friss tulajokat nézzük mert annak idején a Pulse-t is szerettem és az sokkal gyengébb volt vas szempontjából is mint a Galaxy S. Egy idő után mindenki szerintem falnak csapná a telefont mikor rányom a telefonkönyvre és fejben el lehet számolni kettőig mire bejön, vagy egy durvább játékból visszalépve fekete képernyő másodpercekig mire bejön a homescreen. Frissen kivéve egyébként minden Android-os mobil gyors, amint belakod belassul mint egy Windows.
-
-
madstunt
addikt
had idézzek abból amire válaszoltál:
"...ismerek sok androidos usert is..."
szelektív látás roxxxorzlehet hogy szar uniformizált az iOS, főleg JB előtt, DE (és itt jön a lényeg nem a Dankó IC-n) sok szempontból, ami elég sarkalatos akár egy tabletnél is, egyszerűen le van maradva a jelenlegi verzió (pl sebesség)
És tudod mi a baj a videóval amit linkeltél? nem hivatalos romról van szóez olyan mint mikor iUserek a jailbrake-elt sziffonnal takaróznak
Azt kijelenteni mondjuk énis úgygondolom, hogy erős hogy a honeycombbal szar lesz a motopad hisz még nem tartjuk kezünkben a 3.0-t, csak a nem legjobb tapasztalatok miatt megvan rá az esélyes simán, hogy még mindig kevés lesz.
IMHO amúgy a galaxy TAB sem szar csak kérdés, hogy önmagában vizsgáljuk vagy az ipadhoz viszonyítjuk-e
-
vtechun
veterán
lehet, hogy flamekeltő, de sajnos (valamilyen szinten) igazam van, androidot használok nap mint nap, ismerek sok androidos usert is, nincsenek elájulva az elégedettségtől...
rühellem az apple-t, de nézzük meg már az ipadot működés közben, meg nézzük meg a galaxy tabot, utóbbival kínszenvedés pl. bármi, amit előzőleg az ipadon kipróbált az ember.
-
Pompi
nagyúr
Lehet. Én nem szeretem, hogy ha valaki érvek nélkül leszaroz valamit. Sőt. továbbmegyek. Még azt sem szeretem, hogy ha valaki azért mert neki valamiért nem tetszik egy adott rendszer, akkor az már rögtön szar. Én speciel tiszteletben tartom az összes mobilos rendszert, nagyjából ismerem mindegyiket, nagyjából tisztában vagyok mindegyik előnyével, hátrányával, tudom, hogy nekem melyik jelenleg a szimpatikus, megfelelő, és mégsem szarozom a többit. De hát nem vagyunk egyformák.
-
Bluegene
addikt
nincs tökéletes telefon sajnos
SGS
-vastag a keret a kijelző körül(pl HTC-knel tetszik hogy vékony a keret ezáltal a teló is kisebb)
-kicsit műanyagos és picit ropogós, cserébe könnyű és cserélhető akksi//hátlap
-pentile matrixiphone4
ebbe ne menjünk bele, azért elég jó cucc, de van azért 1-2 hátránya, pl nekem már kicsi a 3,5 col a 4 col után, ennek is vastag a kerete
-lehúzás
-nehezen moddolható, személyre szbaható, nehézHTC Desire
-gyenge 3D-s teljesítmény(játékok)
Amoleddel sztem jobb volt mint a most kapható SLCD verzióvéleményem szerint a tökéletes telefon a Galaxy S2 lesz, kb akkora kijelzővel mint a DHD, viszont samoled(remélehetőleg valós 1280x720), gyors proci, új android, jó összeszerelési minőség, szal ez sztem nagyon kafa lesz[link]
tehát a samsung mérnökei a mobilaréna fórumát böngészve kijavítják a galaxy S hibáit(anyagminőség, vastag keret, pentile matrix, turbóznak a kijelzőn, felbontás+méret), így megkapjuk a legtutibb létező telefont, ráadásul már 2.3-2.4 Androidot raknak rá ami azért már elég kiforrott hogy az ios4-el felvegye a harcot
felmossa a padlót az iphone4-el, de még az 5-öt is megizzasztja sztem az SGS2
-
-
vtechun
veterán
jöhetnek bármivel, amig android van rajta, addig egy fos lesz...
-
Bluegene
addikt
jó akkor marad a motorola mint gyenge support
elismerem alábecsültem a htc-t, nem igazán ismerem, páran benyögték valamelyik fórumba hogy htc=0 support, ebből gondoltam
de akkoris minnél ritkább egy telefon annál gyengébb a supportja általában, vagy a közösségi supportja, ami nemcsak rom lehet hanem pl téma is
ilyen szempontból az sgs(talán a dézi is) jó választás hisz elterjedt, egy DHD pedig kérdéses, egy moto is
ráadásul az sgs és a nexus s testvérek
igaz a dézi és a régebbi nexus one is
de ezt ugyis tudod
-
Ha már ilyen szépen kérted, menjünk végig rajta.
"mire, arra hogy gyártó és nem modell? hűha.."
Nem, arra utaltam, hogy hatalmas a HTC körüli tábor, ehhez képest az SGS-é kisebb. Nem tudom hogy kerülhette el a figyelmedet az XDA közössége, de legközelebb nézz utána, mielőtt hülyeségeket kiáltasz ki.
"akkor is a ritkább modellekre vagy egyáltalán vagy kevés ROM verzió jön ki, és az se biztos hogy jó, több lehet a bug"
Ritkább modellekre igen (pl. Legend), de a Desire pont nagyon népszerű a Nexus testvére miatt, és általában egyik nagyobb modellnek se kell panaszkodnia. Komolyan, nézz be az XDA fórumára, azért van.
"szal Paul meg a haverja főz htc-re romot? grat, biztos jók.."
Ezzel a két mondattal konstatáltad, hogy fogalmad sincs az Android sceneről. Cyanogen a kezdetek óta az egyik legnagyobb fejlesztő, Paul pedig a Modaco főfejese, aki szintén rengeteg telefonnal dolgozik, többek között a csoffadt SGS-eddel is. Nekik köszönhetsz mindent, közvetve vagy közvetlenül.
"viszont több verzióból tuti több jó lesz és hamarabb"
Mivel azt se tudod eszik vagy isszák az XDA-t (bár most már remélem utánanéztél, annyiszor mondtam), igazán megszámolhatnád, mégis miből hány verzió van. Meg fogsz lepődni
"ne köss bele mindenbe okostóni"
Inkább neked javaslom, hogy amiről fogalmad sincs, és hajlandóságod se utánajárni, arról ne "állíts" dolgokat. Mert az bizony trollkodás, lásd az előbb mellékelt ábrát, amiben mellesleg semmi primitív nincs, maximum nem érted.
"tessék itt van, fél év alatt Magyarországnyi embernek lett Galaxy S-e"
És? Hol a HTC eladott darabszáma?
A hátsódból húzod ki azt is, mint a hozzászólások többi részét?Szandi üdvözöl egyébként.
Meg a Samsung is, azt hallottam még pár ilyen hozzászólás, és postáznak neked egy ajándékcsomagot hálából a lojalításodért. -
Bluegene
addikt
miért? mert állítottam valamit? erre ez a primitív és bunkó válaszod?
ez te vagy egy Szandi Concerten, kilógsz a tömegből?
jól van fiacskám, elgurult a gyógyszer
akkor helyesbítek a népszerűtlen Galaxy S-re nem jelenik meg soha semmilyen ROM, és a több tízmilliós darabban piacra dobot Motorolaj Mérföldkő és Desire HD, ami mindenki kezébe ott van és mindenki azt bütyköli arra mindig elérhető a legfrissebb program
így már biztos megnyugodsz
-
Bluegene
addikt
de nem erre utaltam. Direkt alá is húztam.
mire, arra hogy gyártó és nem modell? hűha..
akkor is a ritkább modellekre vagy egyáltalán vagy kevés ROM verzió jön ki, és az se biztos hogy jó, több lehet a bug
szal Paul meg a haverja főz htc-re romot? grat, biztos jók..
viszont több verzióból tuti több jó lesz és hamarabb
ne köss bele mindenbe okostóni
tessék itt van, fél év alatt Magyarországnyi embernek lett Galaxy S-e
[link]kiváncsi vagyok csúcs Motorolajból vagy Déziből mennyi, sztem max Debrec en és miskolc lakosságának összege
-
Bluegene
addikt
miért azt állítod HTC-ből több fogy mint samuból?
kikeressek neked egy kis statisztikát?
messze több Samu fogy, még a felsőkategóriában is
azt akartam mondani, ami elterjedtebb arra többféle ROM verzió készül, nyílván aki hobbi szinten ilyet csinál/energiát fektet belé, jobban örül ha félmillió Galaxy S tulaj rakja fel/próbálja ki, mint 2500 HTC Desire HD tulaj nem?
-
Bluegene
addikt
jah valószínűleg már csak azért is sokáig lesz sokféle a galaxy S-re mert szinte megegyezik a Nexus S fejlesztői telefonnal hardveresen
így könnyű egy majdnem ugyanolyan telefonra ráfaragni, nem értek hozzá de az is lehet csak ki kell iktatni valami védelmet és rámegy
ritkább modellek tulajdonosai(HTC desire HD, sima déézi) pedig ugye csak álmodhatnak újabb verzióról, ugyebár ott a Sense is hiányzik, ami komplikáltabbá teheti a ROM főzést
-
Bluegene
addikt
a samsung is gagyi support, de ha egy igen elterjedt modellt veszel, amit sok millióan használnak lelkes amatőr programozók ráfarigcsálják a legujabb androidot
ezért vettem galaxy S-t, látható hogy hivatalosan nincs még 2.2 sem, mégis ráfőzik a 2.3-at[link](késik a gyártó, lesz 2.3 is, meg van igérve)
sztem galaxy S-re mondjuk 2.4-ig lesz gyári rom, de főzött rom(amik sokszor jobbak mint a gyáriak) sztem lesz talán még 3.0 is
ritkább modellekre (HTC, Motorola) kevesebb a lelkes programozó
, szal nemhogy gyári de még főzött ROM sincs
, ezért nem szabad ilyeneket venni(legalábbis ebből a szempontból)
, csakis a népszerű modelleket
-
keIdor
titán
Az Engadgetnek sikerült lencsevégre kapnia a Motorola érkező tabletjét is, amely már az Android Honeycombot fogja tartalmazni, azaz az operációs rendszer 2.4-es verziója kerül rá. Egyébként ismét egy Tegra 2-es gépezetről van szó, amely 10”-es, 1280x800 pixeles felbontású érintőkijelzőt, 512 MB RAM-ot és 32 GB beépített tárhelyet kapott. Ellátták továbbá microSD slottal, két kamerával, gyorsulásérzékelővel, valamint micro USB és mini HDMI aljzatokkal. A tablet valószínűleg a januári CES-en fog hivatalosan bemutatkozni.
Prohardver.hu -
plus44
veterán
Röhögtem a videókon, meg a szövegeken. Nagyon beteg!
Imádom őket!
-
Воланд
titán
De legalább a videó jó lett a szokásos apple fikázással együtt is.
-
Pompi
nagyúr
Kiegészítve Karma hozzászólását vess egy pillantást a Motorola hivatalos upgrade táblájára és ezek után mond azt, hogy nincs lesajnálva az USA-n kívül terület. Nem a termékpalettáról van szó, hanem a supportról. Ami nincs.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
vsgaborr11 #10 üzenetére
Ebben a flexibilis-párhuzam témában kíváncsi leszek, hogy mire gondolt a Motorola.
-
Nemhogy lesajnalnak, nagy ivben leszarnak minket es strandpapuccsal szetcsapkodjak, csak gondolom senki se akarta ezt igy leirni. Szep kor volt mar a Milestone 2.0.1 es 2
1-es frissitese is, de most ennel nagyobb para az XT720, Defy es a tobbiek 2.2 frissitese, nemhogy 2.3... Mikozben arra is van pelda, hogy az amerikai valtozat megkapja az uj verziot.Nem is beszelve az 1.5, 1.6-on maradt eszkozokrol.
Es igen, ennel a gyartok tobbsege jobb.
-
KillBorn
senior tag
Azért Eu nincs lesajnálva...tény, hogy US-ben szélesebb portfólióval jelennek meg, de azért ki a fene akar venni ilyen Citrus, Flipside, Flipout és társai low-end gagyikat
Ezt a belépőszintű kategóriát már teletöltötték a LG-k,és Samsungok itt Eu-ban. Nincs nyereséges piaca az amúgy is most éppen feléledt Moto-nak. Szal a közép (Defy, XT720) és a felső kategóriában tudnak szerezni vásárlókat a Milestone és 2 szintű gépekkel. Más értékelhető telefonja most amúgy sincs a piacon. (Ázsiában azért akad, de az meg OPhone főleg) Nomeg az ázsiai piacra szánt motokat sem forgalmazzák hivatalosan az államokban máskérdés, hogy a CDMA miatt ugyan úgy lehet őket használni, és angol nyelv meg mindben van. Kivéve Droid X, de jövőre olyat is kap Jurop. Illetve mivel az LTE úgy is teret nyer US-ban, és az GSM hálózatra épül, szal EU-ban is valszeg az fog jönni, így ez a probléma hamarosan megszűnik.
Egyébként feltennék egy kérdést: Más gyártók supportja jobb?
A videót meg nagyon eltalálták!
Ha nagyon tippelnem kellene a Moto supportja az lesz, hogy a 2.1-eseket 2.2-re, a 2.2-eseket 2.3-ra, és így tovább majd a jövőben is. -
sagesz93
addikt
válasz
vsgaborr11 #10 üzenetére
szintén, az egész videó komoly lett szerintem
-
Daanika
tag
Engem ezzel megvettek kilora
bar mar a specifikaciobol is jobbnak tunik mint az iPad, egyszeruen ezt mar eltudom kepzelni, mint munkaezkozt. Az iPad meg egy jatek felnotteknek kategoria. Nembeszelve arrol, hogy masfel eves iOS hasznalat utan az android egy megvaltas volt szamomra.#12 Amerikabol kell hozatni, es akkor lesz support nem? (nemertek hozza)
-
válasz
vsgaborr11 #10 üzenetére
Nekem a multi-lingual support tetszett. De az egész videó fasza, ahogy párhuzamot vonnak mai fogalmakkal.
-
vsgaborr11
tag
"It's like a giant iPhone...
but...It's like a giant iPhone"
Ezen besírtam, nagyon jó beharangozó lett -
gybazsi
senior tag
Tetszik ez a videó, sztem jól megcsinálták. A Motorola tábláját meg várom.
-
Fasza notebookot (újonnan, nem használtan) nem kapsz 200 alatt, kevésbé hordozhatóak mind a súly, mind a forma miatt, és vannak esetek, ahol a billentyűzetes forma csak plusz nehezítés, mint például távolsági buszon vagy vonaton használva a gépet.
Ezek a tények, plusz van pár szubjektív tényező is a sebesség és a használhatóság kapcsán is. Persze ez nem az androidos tabletekre vonatkozik, hanem az iPadre
-
kenguroo
tag
Még mindig nem győzött meg egyik gyártó sem, hogy miért is éri meg tábla pc-t venni, egy fasza notebook helyett.
-
Nordic
Közösségépítő
Jó kis reklám! Kár hogy a marketingbe többet fektetnek mint a supportba...
-
Bluegene
addikt
jó ez a kisfilm
-
idkfaiddqd
tag
kristus előtti táblapc-k sz@rok voltak a mostaniakhoz képest
animációtól nem vagyok elájulva,de az ötlet pazar. -
wolruf
őstag
Wow, egy tábla, amihez ugyanúgy nem lesz support, mint a többi eu-s Motorolajhoz... Sirály, várja inkább más
-
Segal
veterán
Sok szeretettel várjuk minél több tábla van annál nagyobb a harc a vásárlókért, meg annál nagyobb a választék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest