- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
nincs tökéletes telefon
a galaxy S ugyanszép de műanyag(cserébe viszont könnyű és cserélhető a hátlap) és iphone-ra hajaz nincs egyénisége, meg pl vastag a kerete, de praktikus és relatív olcsó és ezért nagyon jó, ráadásul hogy jól működjön nem árt buherálni, gyárilag nem túl jó
a HTC Desire-be HD2-k ugyan jók de pl multimédiában gyengék(viszonylag gyenge 3D-s játék teljesítmény, állítólag gyenge hangzás a fülhallgatóban mp3)
az iphone meg sztem túlárazott, nehéz beszerezni, hamar tönkremegy(a 3G-k mostanság adják meg magukat), drága a szervíz, nem lehet aksit cserélni, nagyon egyformák, nehéz egyénivé varázsolni kívül belül... szal azért a szifonnak is sztem vannak hibái mondom ezt úgy hogy sosem volt nekem, vastag a kerete ennek is ill már a kijelző is kicsinek számítana nekem, jailbreakelni kell az is plussz pénz stb
mindegyiknek van előny+hátránya felesleges errről hitvitát nyitni
-
Bluegene
addikt
a samsung is gagyi support, de ha egy igen elterjedt modellt veszel, amit sok millióan használnak lelkes amatőr programozók ráfarigcsálják a legujabb androidot
ezért vettem galaxy S-t, látható hogy hivatalosan nincs még 2.2 sem, mégis ráfőzik a 2.3-at[link](késik a gyártó, lesz 2.3 is, meg van igérve)
sztem galaxy S-re mondjuk 2.4-ig lesz gyári rom, de főzött rom(amik sokszor jobbak mint a gyáriak) sztem lesz talán még 3.0 is
ritkább modellekre (HTC, Motorola) kevesebb a lelkes programozó
, szal nemhogy gyári de még főzött ROM sincs
, ezért nem szabad ilyeneket venni(legalábbis ebből a szempontból)
, csakis a népszerű modelleket
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Motorola Edge 50 neo tokok 3db
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged