Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Lehet. Én nem szeretem, hogy ha valaki érvek nélkül leszaroz valamit. Sőt. továbbmegyek. Még azt sem szeretem, hogy ha valaki azért mert neki valamiért nem tetszik egy adott rendszer, akkor az már rögtön szar. Én speciel tiszteletben tartom az összes mobilos rendszert, nagyjából ismerem mindegyiket, nagyjából tisztában vagyok mindegyik előnyével, hátrányával, tudom, hogy nekem melyik jelenleg a szimpatikus, megfelelő, és mégsem szarozom a többit. De hát nem vagyunk egyformák.
-
Bluegene
addikt
nincs tökéletes telefon sajnos
SGS
-vastag a keret a kijelző körül(pl HTC-knel tetszik hogy vékony a keret ezáltal a teló is kisebb)
-kicsit műanyagos és picit ropogós, cserébe könnyű és cserélhető akksi//hátlap
-pentile matrixiphone4
ebbe ne menjünk bele, azért elég jó cucc, de van azért 1-2 hátránya, pl nekem már kicsi a 3,5 col a 4 col után, ennek is vastag a kerete
-lehúzás
-nehezen moddolható, személyre szbaható, nehézHTC Desire
-gyenge 3D-s teljesítmény(játékok)
Amoleddel sztem jobb volt mint a most kapható SLCD verzióvéleményem szerint a tökéletes telefon a Galaxy S2 lesz, kb akkora kijelzővel mint a DHD, viszont samoled(remélehetőleg valós 1280x720), gyors proci, új android, jó összeszerelési minőség, szal ez sztem nagyon kafa lesz[link]
tehát a samsung mérnökei a mobilaréna fórumát böngészve kijavítják a galaxy S hibáit(anyagminőség, vastag keret, pentile matrix, turbóznak a kijelzőn, felbontás+méret), így megkapjuk a legtutibb létező telefont, ráadásul már 2.3-2.4 Androidot raknak rá ami azért már elég kiforrott hogy az ios4-el felvegye a harcot
felmossa a padlót az iphone4-el, de még az 5-öt is megizzasztja sztem az SGS2
-
Bluegene
addikt
miért? mert állítottam valamit? erre ez a primitív és bunkó válaszod?
ez te vagy egy Szandi Concerten, kilógsz a tömegből?
jól van fiacskám, elgurult a gyógyszer
akkor helyesbítek a népszerűtlen Galaxy S-re nem jelenik meg soha semmilyen ROM, és a több tízmilliós darabban piacra dobot Motorolaj Mérföldkő és Desire HD, ami mindenki kezébe ott van és mindenki azt bütyköli arra mindig elérhető a legfrissebb program
így már biztos megnyugodsz
-
Bluegene
addikt
de nem erre utaltam. Direkt alá is húztam.
mire, arra hogy gyártó és nem modell? hűha..
akkor is a ritkább modellekre vagy egyáltalán vagy kevés ROM verzió jön ki, és az se biztos hogy jó, több lehet a bug
szal Paul meg a haverja főz htc-re romot? grat, biztos jók..
viszont több verzióból tuti több jó lesz és hamarabb
ne köss bele mindenbe okostóni
tessék itt van, fél év alatt Magyarországnyi embernek lett Galaxy S-e
[link]kiváncsi vagyok csúcs Motorolajból vagy Déziből mennyi, sztem max Debrec en és miskolc lakosságának összege
-
Bluegene
addikt
miért azt állítod HTC-ből több fogy mint samuból?
kikeressek neked egy kis statisztikát?
messze több Samu fogy, még a felsőkategóriában is
azt akartam mondani, ami elterjedtebb arra többféle ROM verzió készül, nyílván aki hobbi szinten ilyet csinál/energiát fektet belé, jobban örül ha félmillió Galaxy S tulaj rakja fel/próbálja ki, mint 2500 HTC Desire HD tulaj nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged