- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiir
tag
Megnéztem, és tök igazad van. Kikapcsoltam a Lock screen - Wake the display - Tapping the display opciót, és így is működik az ujjlenyomatérintős feloldás.
Vagyis rögtön ujjlenyomatérintéssel is fel tudod oldani a képernyőt, ha a megfelelő helyre tartod az ujjadat. A képernyőfelébresztés pedig ehhez nem kell.
Bocsi
-
Daywalkerke
aktív tag
Ismét köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Itt a mobilaréna 2022-es teszten és több külföldi oldalon olvastam, hogy a mobil legnagyobb gyenge pontja a kamera és az általa készített képek és méginkább a videók minősége, ezért szeretnék érdeklődni, hogy akiknek már Android 13 vagy 14 fut a mobiljukon, náluk esetleg javított ezen szoftveresen valamit a Motorola vagy ez a mobiltelefon megjelenése óta változatlan? -
Stitch
őstag
Alapvetően én is személyesen szoktam átvenni, de sajnos már vadászni kell az Edge 30-akat, szóval nincs sok választási lehetőségem.
Nade végül Edge 30 vissza, találtam helyette Edge 30 Neo-t.
Milyen vezetéknélküli töltőt ajánlotok hozzá?
Egy ilyet találtam baráti áron, passzol a 15W is. -
-
DS39
nagyúr
Szerintem ezen nincs ilyen a szoftverben vagy jól eldugták. (Nem találtam meg)
Realme-n ColorOS-ben az alkalmazásváltóban van a 3 pont az app felett, ott választható ki a lebegő ablak.Gyakorlati haszna igazából egy tableten van ennek a funkciónak. Talán egy számológép még használható lenne így telefonon, sok máshoz kicsi lenne.
-
DS39
nagyúr
érdekes, akkor nálam valami egyedi bug lesz.
ha nem tudnám, hogy fizikailag bedugtam a konnektorba, a szoftverben semmi erre utaló jelzés vagy szöveg nincs. (kivéve persze, hogy a százalékok felfelé mennek)
viszont 100%-ot nem éri el, 99%-ig tölti, és utána annyi. (hagytam így fél órát, hogy 99%-on volt, és nem vált 100%-ra, és kihült az adapter, ill. a telefon hátlapja is hideg) -
atosan
veterán
Eddig tetszik az új alap betű típus, bővíthető moto widget, ha link másolást csinálok, alul feldobja a lehetőségeket, az értesítő sáv lehúzásánál már nem csak annyi van, hogy internet, hanem külön a wifi és a mobilnet kapcsoló. Így két pofon közt hirtelen ennyi. Eddig bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest