Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz tomsics #19133 üzenetére
Üdv!
Kezd az első hsz-al, a kérdéseid nagy részére van válasz.
Annyiban kell pontosítani, hogy magyar nyelv a Cyanogen modban már elérhető a telefonra, igaz az még beta fázisban van. Pénteken várhatóan érkezik a miui rom is, elvileg abban is lesz magyar nyelv.
Rootolás a SOC-el megy itt is.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
premete
veterán
válasz tomsics #19738 üzenetére
Mindenki így kezdte (én is). [Ezt töltsd le.]
- Ha eddig nem volt, tedd fel a net framework-öt a Microsofttól, a java sdk-t is,
- Csomagold ki egy könyvtárba, legyen mondjuk defy a neve, hogy könnyebben megtaláld.
- Telepítsd fel a drivereket és az RSD lite-ot, indítsd újra a gépet, ha a telefont rádugod, telepít mindenféle drivereket, engedd neki.
- Kapcsold be a setting/applications/ development alatt az usb debuggingot, majd dugd rá (ha eddig nem volt rádugva) usb-n a telefont, az usb mód legyen "none"
- Nyisd meg a superoneclick könyvtárat, kattints duplán a superoneclink.exe-re, majd a menüben a "root" fülre.
- Ha megjelenik egy kis ablakban, hogy "device rooted, akkor kész
- Újraindítás után telepítsd a könyvtárból a sndinit. apk-t
- indítsd újra kétszer, ott lesz a bootmenü, abból ki tudsz mindent választani.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
RadyR
tag
válasz tomsics #19776 üzenetére
Az mtp a Media Transfer Protocol rövidítése.
Milyen módban csatlakozol USB-n? Windows Media Sync esetén megy mtp-n keresztül a kapcsolat. Ha SuperOneClick-el akarsz root-olni, akkor rakd át Charge only (vagy None, android verziótól függ) módra.Nem minden csacsi csöcse csecse csak a csecsecsöcsü csacsi csöcse csecse, mert ha minden csacsi csöcse csecse lenne, minden csacsi csecsecsöcsü csacsi lenne.
-
Vadafene
csendes tag
válasz tomsics #19776 üzenetére
MTP: Media Transfer Protocol
Média (kép, zene, videó) átvitele hordozható eszközre.
Ha hiányzik a driver, XP alatt (W7 passz) a Windows Media Player 11 újratelepítésével meg lehet oldani.
Ekkor a telefon csatlakoztatása után megjelenít egy új eszközt (MB525) a Sajátgép alatt, amire lehet másolni, elvileg bármilyen fájlt, de csatlakoztatáskor csak a médiafájlokat listázza, illetve csak az azokat tartalmazó könyvtárakat.Szerk: Eh, lassú vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz tomsics #23027 üzenetére
Nekem nincs bajom vele, így nem "szikszallagozok"
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
DaDa
senior tag
válasz tomsics #23444 üzenetére
MInd a kettő csak android 2.2 -től használható, ha lesz froyod, már látni fogod a marketen, mivel régebbi a sw-ed így nem is jeleníti meg a market.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
-
spider80
őstag
válasz tomsics #23730 üzenetére
Nem nem. pont hogy feketét akarok,csak ugye videókon fehér volt minden t-mobile-os,ezért kérdeztem, hogy ne kelljen újabb teszteket olvasnom más telókról. úgy érzem,nekem teljesen meg fog felelni így. galaxy s II-t vártam egy ideig,de beláttam ,hogy nem kell,és túl nagy is lenne. Ez lesz az első androidos mobilom. Wave-em van most, de marad az is a családban.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Pistakiss
őstag
válasz tomsics #28176 üzenetére
Háát!
Ezt neked kell eldöntened, mire kell a telefon és mire a tab?!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Politika
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest