Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ezzel a gumírozott külsővel nagyon tetszik a készülék
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Kepi p4 630
tag
Lájk!
-
amanoba
őstag
csak jönne már, csak jönne már...
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
BloodRay
veterán
Igencsak bejövős.
Jöhetne majd felénk is."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
scorpio73
csendes tag
Strapa telefonok ritkán tetszenek, de ez nagyon bejön.
Tudás, külső, minden rendbe van. -
sbazsi
veterán
prájsz
-
Ricardo
titán
Tud a Motorola ha akar. ez jól néz ki.
-
leslieke
Jómunkásember
Tetszetős kivitelezés.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Fossza
tag
-
-igu-
addikt
ez gyors volt
szeptember elején volt beharangozó hír itt, és azóta még csak alig 2 hét telt el
nem kell ezt húzni, mint a rétestésztát: bejelentjük, piacra dobjuk hamar - örülünk a bevételnek, a vevő meg örül a z új kütyünekA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zsirfecske
addikt
nagyon kíváncsi vagyok az árra és a tartalomra. spica és xperia x8 amin gondolkozom, de ez százszor jobbnak tűnik. ha max. 1,5x lesz drágább náluk akkor jól összespórolom
-
zsirfecske
addikt
update: úhh, karácsonyi szezonra jönne csak? ezt nehéz lesz kivárni
de legalább az ár kiderült már elvileg: [link] -
lmisi
senior tag
A készülék jól néz ki, talán strapabíró aztán annyi.
Eleinte nagyon foglalkoztatott aztán az Android and Me -n lehozták a részletesebb
adatait. Az 800Mhz Omap 3610-nek nincs Grafikus gyorsítója azaz Búcsú a 3d-s játékoktól
a többi játéktól meg a HVGA felbontás miatt kell elköszönni.
3.7 colhoz botorság 640x320 felbontást rakni.
/Jó tudom a vastag héj gumiboritás miatt nehezen vezeti el a hőt a készülék belsejéből ezért limitált felbontás gyengített proci ezt pici ram plusszal ellensúlyozzák, de sebességbajnok nem lesz/
Amolyan LowEnd-nek prognosztizálják.
2.1-el jön ki az USA-ban. Ha nem lesz best-sell-er 99% hogy nem lesz rá 2.2 update.
Ez jön le az ottani fórumból. Egyébként eléggé kutyázzák a motot, főleg a Cliq XT-miatt hardware és no upgrade miatt.
A moto igazából a Droid sorozattal tud-képes foglalkozni, a többi hobby melléküzemág tényleges késöbbi support/támogatás nélkül - valami ilyesmi jött le nekem. -
lmisi
senior tag
A motorolla hivatalos honlapján WVGA a felbontás azért ez jó hír (480 x 854 pixels)
Az ár fog dönteni szerintem. -
Snowcat
tag
bocs, de pár dologban tévedsz...
a felbontás wvga, motorolától megszokott módon 480*852...
a processzort közel sem mondanám gyengének, mégis egy cortex-a8 magot takar...
tényleg nem kapott powerVR grafikus magot, de a TI féle IVA2-őt igen, valószínű, hogy ez 3D játékokra nem elég, de minden másra igen (nem mellesleg a 3D-s játékok sokaknál nem akkora szempont)
szerintem tényleg csak a gyártói támogatottság a kérdés, bár most úgy tűnik rendesen előpromozzák a telót, remélhetőleg ez látszani fog a támogatáson is
szóval ha hivatalosan is megerősítik a 2.2 érkezését, akkor szerintem igencsak elgondolkodtató ajánlat lesz -
veterán
Hmm, 800-as proci, nagyon jól hangzik
3,7-es kijelző, nagyon jól hangzik
Strapafon, nagyon jól hangzikNincs benne GHz-es proci - nem érdekel
Nem játszok majd 3D-s játékokkal - nem érdekel (2D-ssel sem játszom)
Low-end-nek prognosztizálják - felőlem hívhatják favágó telefonnak is, ha az én igényeimnek megfelel. Még örülök is, ha Low-endnek számít (bár az lenne), mert akkor nem lesz olyan drágaLegközelebb nyugodtan írd azt, hogy nem felel meg az igényeidnek, nem kell azt sugallni, hogy de vacak. Sok embernek lehet ideális készülék.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
lmisi
senior tag
A gyártók sugalmaznak mindig mindenféle rózsaszín álmokat értsd: szupergyors menü, böngésző, gyorsan elinduló alkalmazások stb...
Ezt nyugodtan lehet ellensúlyozni, szerintem. Ha elolvasod a hozzászólást láthatod én sem írtam egy soron se hogy játszanék vagy érdekelne. De egy cirka 120-160 ezer forintos készüléket ez ad el. Már a navigációs programok is lassan kötelezővé teszik.
Ha nem veszik meg sokan akkor támogatás se lesz hozzá és európai forgalmazás sem lesz, az ára jó magasan marad, nyalván az alacsony szériaszám miatt.
Szerintem a strapatelefon nagyon jó dolog főleg a vevőknek, sajna nem a gyártóknak. Az ő érdekük 2 évente cseréld le. Ennek megfelelő az élettartamuk is. Ezt a strapatelefonnal nem lehet megcsinálni. Emiatt is van kevés belőlük aranyáron. Esetleg vegyél ki belőle valamit, hogy nehogy kiválthassa a slágertermékedet. Szerinted valós lenne az, hogy tudja azt mint a droid 1, csak legyen cirka 20% drágább...Kac Kac...
Meg is érdeklődöm egy ismerősnél, vajon a droidjára megjött a Froyo már? -
Nordic
Közösségépítő
Szép telefon, bejövős Az ütésállóságra azért kíváncsi lennék, mondjuk pofával a földre ejteni....(Az LG Arena-m nem bírta ki, a kijelző egyből tört )
[ Szerkesztve ]
-
SirDöme
tag
A hátlap alján van a billentyűzár gombja? (/csúszkája vagy mi)
SAMSUNG Wave I
-
bepe79
addikt
A hozzánk is eljutott strapatelókat egyáltalán nem mérik aranyáron, ilyenek a Samu B2700, B2100, M110, Nokia 3720c, új Samsun E-akárhanyas, stb. Tudom, ez érintős lesz, meg Android, de nem fog 160000-be kerülne, mert nem Nokia / Armani, hanem Motorola, és mert ha 160K-val nyitna, a kutya nem venné meg. Főleg nem az a réteg, akinek szánják. A 199 US dollár már inkább áll közel a valósághoz, akkor viszont itt Karácsonyban eljön a kánaán. Legalábbis számomra..
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
plus44
veterán
Ez valami eszméletlenül jól néz ki.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
leslieke
Jómunkásember
-
Egzee
őstag
Ha lenne benne 3D gyorsítás akkor ez lett volna a következő jelölt az ünnepekre, de ha már veszek egy ilyesféle új telefont akkor már olyat, hogy minden menjen rajta...
-
bepe79
addikt
Azt hiszem itt nagyon sokan félreértésben vannak / élnek. Ez nem csupán egy "új" Androidos telefon lesz, ami egy a sok millió másikból, hanem egy Adroidos strapa-telefon, amilyet viszont nem találsz sokat másikat az egész világon.. Tehát nem kell tőle N8 meg N900 feature listát várni, hidd el nekem, hogy a célközönség, akinek strapásabb teló kell, viszonylag norális tudással (nem a B2100 és a B2700-nak a lőrés méretű ablaka a 1xx x 2xx v. 2xx x 3xx felbontással), az magasról sz@rik a 3D gyorsítóra, és hogy van-e benne. Így is meg fogják venni. Én is..
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
lmisi
senior tag
Talán nem véletlenül. A nagy méretű LCD panelek átka, hogy nem nagyon bírják leejtést.
Nem is az üveglap törése az igazi probléma, hanem a panel közvetlenül nem látható, belső sérülése. Pl. sötét inaktív marad a kijelző látható sérülésmentesség ellenére is.
Azaz ha belerakják a többi modeljükben alkalmazott lcd panelt leesés ellen nem lesz sokkal védettebb. Nem véletlen a strapa telefonok lőrés szerű, gyenge felbontású kijelzője.
Por és vízálloság rendben. Ez is sokat számíthat. Sajnos kültéri viszonyok között, gyakori kocsiba való ki-be szállás, munkavégzés közben sokszor történik leejtéses baleset.
A cégnél használt ipari kivitelűnek mondott PDA-k is LCD kimúlással kerülnek leggyakrabban szervízbe. Szerencsére ezeknek cserélhető a panelje, mégha nem is olcsó.
Külsérelmi nyom nagyon ritkán látható az LCD-n. -
KillBorn
senior tag
http://developer.motorola.com/products/defy/
IGO 8-at majd lehet rá tenni?[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
zsirfecske
addikt
egyetértek, viszont itt az ár is fontos ám, úgy tűnik a strapa-smartphone-t rendesen meg kell majd fizetni, 379 EUR körülre várható az ára az alábbi német lista alapján:
szopó, nem is értem miért nem hír ez sehol, hisz ott van engadget-en is a HTC HD7 hírben.
azért sokakat érdekelne. most már csak a kb. megjelenés a kérdés...[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Szerintem idehaza a GSM boltokban nem lesz ennyire túlárazva, mert akkor a kutya nem fogja megvenni. Ennyiért már iPhone-t kap az ember..
-
guest666
aktív tag
T-Mobilnál negyedik negyedévben kapható lesz. Árat nem írtak.
-
amanoba
őstag
eszerint nem rossz ára lesz..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest