- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
A gyártók sugalmaznak mindig mindenféle rózsaszín álmokat értsd: szupergyors menü, böngésző, gyorsan elinduló alkalmazások stb...
Ezt nyugodtan lehet ellensúlyozni, szerintem. Ha elolvasod a hozzászólást láthatod én sem írtam egy soron se hogy játszanék vagy érdekelne. De egy cirka 120-160 ezer forintos készüléket ez ad el. Már a navigációs programok is lassan kötelezővé teszik.
Ha nem veszik meg sokan akkor támogatás se lesz hozzá és európai forgalmazás sem lesz, az ára jó magasan marad, nyalván az alacsony szériaszám miatt.
Szerintem a strapatelefon nagyon jó dolog főleg a vevőknek, sajna nem a gyártóknak. Az ő érdekük 2 évente cseréld le. Ennek megfelelő az élettartamuk is. Ezt a strapatelefonnal nem lehet megcsinálni. Emiatt is van kevés belőlük aranyáron. Esetleg vegyél ki belőle valamit, hogy nehogy kiválthassa a slágertermékedet. Szerinted valós lenne az, hogy tudja azt mint a droid 1, csak legyen cirka 20% drágább...Kac Kac...
Meg is érdeklődöm egy ismerősnél, vajon a droidjára megjött a Froyo már?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeptember végétől az amerikai T-Mobile kínálatában is elérhető lesz a strapabíró Motorola Defy.
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest