- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
A gyártók sugalmaznak mindig mindenféle rózsaszín álmokat értsd: szupergyors menü, böngésző, gyorsan elinduló alkalmazások stb...
Ezt nyugodtan lehet ellensúlyozni, szerintem. Ha elolvasod a hozzászólást láthatod én sem írtam egy soron se hogy játszanék vagy érdekelne. De egy cirka 120-160 ezer forintos készüléket ez ad el. Már a navigációs programok is lassan kötelezővé teszik.
Ha nem veszik meg sokan akkor támogatás se lesz hozzá és európai forgalmazás sem lesz, az ára jó magasan marad, nyalván az alacsony szériaszám miatt.
Szerintem a strapatelefon nagyon jó dolog főleg a vevőknek, sajna nem a gyártóknak. Az ő érdekük 2 évente cseréld le. Ennek megfelelő az élettartamuk is. Ezt a strapatelefonnal nem lehet megcsinálni. Emiatt is van kevés belőlük aranyáron. Esetleg vegyél ki belőle valamit, hogy nehogy kiválthassa a slágertermékedet. Szerinted valós lenne az, hogy tudja azt mint a droid 1, csak legyen cirka 20% drágább...Kac Kac...
Meg is érdeklődöm egy ismerősnél, vajon a droidjára megjött a Froyo már?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeptember végétől az amerikai T-Mobile kínálatában is elérhető lesz a strapabíró Motorola Defy.
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest