- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
hackeeeee #11 üzenetére
Én ezt értem, de azt mond meg, hogy ez nekünk miért jó? Mert ahogy a Motorola, úgy te is megmagyarázod, hogy milyen jó is az, hogy OMAP 3610 helyett OMAP 3620 - as van benne, ami gyakorlatilag semmi javulást nem hoz. Tudom, hogy kell a reklám, amivel el lehet vakítani a "parasztot", de egy ilyen telefont max. az veszi meg, aki vagy nem ismeri az elődjét vagy nem igazán ért az okos telefonokhoz, kvázi annak ilyet felesleges vennie. Mert aki kicsit is képben van, az szerintem nem fog ilyet venni. Bár tudom, hogy vannak olyanok, akikre lehet azzal hatni, hogy a "régi" az már sz*r, az új az meg milyen szuper.
Sajnos azért került szóba a főzött ROM, mert a Moto b***ik kiadni a Defy - re újabb ROM - ot. A ROM kiadásból pénzt nem lehet beszedni, új telefon kiadásával viszont igen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-roller topik
- Politika
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest