- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Néhány pontosítás.
Azt vártam, a régi Defy cikkből mikor veszik végre ki, hogy hiba miatt nyílik meg a Quickoffice a fájlkezelő megnyitásakor, erre fel Rusi most újra beírja, hogy még megvan ez a baki. Ez nem baki (bug), hanem ez ilyen: a Defy (és eszerint a Defy+) a Quickoffice fájlkezelőjét használja a rendszer fájlkezelőjeként. Valóban elég fapados, de nem bug, hanem feature!
#22 Miféle jellemző hiba a wifi eldobálása?! Honnan veszed ezt a hülyeséget? A Defy-ra ez soha az életben nem volt jellemző! Éppen ellenkezőleg!
#51Derrewy. Vannak más színű lencsék is, és a zöld lencsések között is előfordulnak Bayer modulok, sőt egyre több az ilyen, a Defy+-on pedig a zöldek is eleve Bayerek.
#107 opera11. Ember mit vársz ennyi pénzért? A Defy+ már most is alig drágább, mint a Defy, és hamarosan majd a plusz is be fog állni egy még közelebbi árra. Amiről te beszélsz, az sokkal többe kerülne. Ez a tudású telefon ennyi pénzért főnyeremény.
#130 azigazimorris. Mindenben igaza van azigazimorrisnak. -
chab7
addikt
válasz #19617792 #149 üzenetére
Bugosnak nem bugos. Kb csak amennyire a felhasználók
Ehhez a konzumfelfogáshoz - meg kinek nem való az ilyen teló ha nem tudja használni - fentebb már leírtam a véleményem. Lásd ott.Ha meg a proci ugyanaz, akkor az ami 800-ra volt lőve megy 1000-el is, ami meg 1000-re volt lőve menne 800-on is, és mind2 megy 1400-on is, akkor nem vehető különbségnek csak mert a magasságos gyártó így akar megvezeteni. Vezettesd akkor magad. De ehhez meg megint csak az előbb említett hsz-m.
Ettől még a konzumoknak is, csak kicsit csendesebben vígadjanak.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
bruti01
őstag
Nos nekem van egy defy-m nem a plussz hanem a sima! 3 hetes! tmobile-tol vettem! Zöld lencsés, El kell mondjam hogy nincs root-olva semmi buhera froyo-val! Nagyon sok telóm volt már androidosbol csak 3 galaxy mini, zte blade, meg ez! ÉS oltárira bejött ez a telo! zenelejátszója oltári jó bár a gyári füles azért nem mindig áll a helyzet magaslatán de azért szódával elmegy! a kamera képei szerintem jók! nem használom sokat de az esetek tulnyomó töbségében tényleg nagyon jó! elöfordulnak néha belassulások de ennyi még belefér! Az akujárol meg annyit hogy netezéssel (imádom az online rádióját ) meg játékkal van ám bacogatva rendesen és simán kibir 2 napot! akinek ez nem tetszik az akkor ne vegyen semmilyen androidos culát mert ott sem jobb a helyzet! pl az elöző kettőnél naponta kelett tölteni! szóval nagyon nagyon elégedett vagyok a telóval!
Amivel viszont nagyon nem vagyok kibékülve!!!! Az maga a motorola! menjen má oda ahova gondolom! galaxy mini-n vigan futkorászott a 2.3.4 gingerband! pedig az hardverileg a fasorban sincs ehez képest! hihetetlen hogy a moto ennyire leszarja az eddigi telefonjait!
nem a legujjabat akarom de könyörgöm a kis pici kinai kihozta a telóihoz a gingerband-et a moto meg nem? :S azért itt valami nem smafu! remélem a google majd jol segrepacsisat játszik velük ezért!!!! de élvezném! mert szerintem tuti elbirná a legujjabb androidot is! ha suport is olyan jó lenne mint a telo akkor a moto leverné még a samut meg a se-t is!
szoval remélem lessz változás suport téren és vigyorgok mint a vadalma!
2 azért egy ennyivel többet tudo telót kár volt kihozni! az enyémet is simán fel lehetne huzni oda ahova a + van! jo a kameráját nem de nekem igy is tökéletes!
nagyjábol ennyi!<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
joey04
titán
Reméljük a support jobb lesz, és nem marad magára annyira a készülék, mint az előd. ha így lesz, akkor egy nagyon jó vétel lesz a telefon.
-
törölt tag
amennyire megírják a ROM-ot, és szívjon vele az, akinek hat anyja van.
"Ehhez a konzumfelfogáshoz - meg kinek nem való az ilyen teló ha nem tudja használni - fentebb már leírtam a véleményem. Lásd ott."
használat != ROM-olás, buherálás, a geekek gondolják így. a használat az, amire egy okostelefon való, és nem hekkelésre.
"Ha meg a proci ugyanaz, akkor az ami 800-ra volt lőve megy 1000-el is, ami meg 1000-re volt lőve menne 800-on is, és mind2 megy 1400-on is, akkor nem vehető különbségnek csak mert a magasságos gyártó így akar megvezeteni. Vezettesd akkor magad. De ehhez meg megint csak az előbb említett hsz-m."
a 800-as nem biztos, hogy megy 1000-en, attól, hogy 100 készülékből 100-on megyen 1000-en is még nem jelenti, hogy minden. kétféleképpen készülnek az alacsonyabb órajelű procik: a "selejt" alulskálázásával, vagy a jók alulskálázásával, mert ki kell elégíteni a piacot.
nem megvezetés ez, konkrétan leírja mi van a telefonban, adott specifikációk, ennek tükrében veszed a készüléket és hozza, amit kell. a tuning meg lutri, sosem garantált, hogy megy annyin, amennyin. tudod, az okostelefon userek igen elenyésző %-a tuningol.
nekem speciel értékesebb az életem, időm, hogy a telefonomra basszam el, amit a gyártó neadjisten elfelejtett megcsinálni.
-
bruti01
őstag
plussz nekem nem kellene a legujabb hiper szuper erőművek! picit fusztrálna a dolog hogy a telóm majdnem erősebb mint a laptopom pedig nem régi darab
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
chab7
addikt
válasz #19617792 #155 üzenetére
Megint csak a gyártói specifikáció a valós használói értékekkel szemben. Akkor biztos mind hálózatfüggő is mert a szolgáltatók azt mondják, és ugyebár ők a hitelesek, nem pedig a használók akik tudják használni mindenféle szolgáltatói kártyával.
Romolás jelen esetben egyenlő upgrade. Ugyanis egy linux alapú szoftverről beszélünk. Ne kelljen már újra leírnom. Lásd fentebb.
Az androidot, ezzel egyetemben a linuxot használók meg légyszi hadd ne windowsos szinten használják már a telefonjukat ha ismerik a rendszert, használni tudják, és ki is tudják használni az előnyeiket.
Ja, igaz, hogy vannak sokan akik csak windowsos szinten tudják használni az androidos telókat is. De még ha többen is vannak, ne ők legyenek már a mérvadóak - itt, nekünk - hanem a rendszer valódi kiaknázási lehetősége.
Képviseld csak a gyártói oldalt és a konzum közösséget, de hadd legyen meg a szabadságom, hogy ennek ellen menjek egy olyan mobil oprendszer esetében, ami alapból az én álláspontomat képviseli - és csak a gyártók tették azzá ami lett belőle.
KöszönömLenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
törölt tag
hát, azért a x86 és az ARM között általános számítási teljesítmény tekintetében van egy kis nagyságrendi különbség.
(#157) chab7: "Romolás jelen esetben egyenlő upgrade."
kókányolt upgrade.
"Ugyanis egy linux alapú szoftverről beszélünk. Ne kelljen már újra leírnom."
az Android úgy Linux, ahogy én pap. egy Linux kerneltől még nem full Linux, az Android össz-vissz egy Linux kernel, fölé pakolva egy Java-alapú Dalvik VM. meg attól, hogy a terminal emulatorokban Linux commandokat osztogatsz, attól még nem full Linux, mert ez csak egy app, ami Linux nyelvet beszél.
"Az androidot, ezzel egyetemben a linuxot használók meg légyszi hadd ne windowsos szinten használják már a telefonjukat ha ismerik a rendszert, használni tudják, és ki is tudják használni az előnyeiket."
aki buherálni akar, az nem csak Android tud/akar buherálni. az Androidot sokan Windows-os szinten használják. miért? mert csak használni akarják és a használat még mindig nem != buherálás. a geek azt csinál, amit akar, de ne akarja a többség igényére kiterjeszteni saját, a gyártó szemszögéből is jelentéktelen igényeit (ami a moddolás).
"Ja, igaz, hogy vannak sokan akik csak windowsos szinten tudják használni az androidos telókat is. De még ha többen is vannak, ne ők legyenek már a mérvadóak - itt, nekünk - hanem a rendszer valódi kiaknázási lehetősége."
mert nem akarnak "érteni" hozzá, mert minek. nem azért vették meg. a kiaknázás meg szintén nem != ROM-olás, mert ennyi erővel, akkor egy WP7 és iOS nem kiaknázható...
"Képviseld csak a gyártói oldalt és a konzum közösséget, de hadd legyen meg a szabadságom, hogy ennek ellen menjek egy olyan mobil oprendszer esetében, ami alapból az én álláspontomat képviseli"
sok sikert, én addig használok bármi mást elégedetten, önfeledve. és láss csodát, több szabadidőm marad bármire.
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Mindkettőtöknek igaza van valamilyen szinten. Valaki a defy-t azért rootolja, hogy rátudja rakni a magyar nyelvet mivel könnyebben szeretné használni a telefonját. Valaki rootolja felhúzza a processzort és nézi a tesztekben elért pontszámot majd változtat pár értéken azért, hogy minél magasabb pontszámot érjen el. Ennek az értelmét nem látom, hogy csak nyüstölöm a telefont és tesztelgetem mit tud. Megkeresem a számomra optimális megoldást és azon hagyom ami akár lehet a gyári szoftver vagy a számomra rootolt telefon. Azt meg mindenki maga dönti el, hogy gyári 2.3-al veszi meg vagy inkább rootolja!
-
törölt tag
"Mindkettőtöknek igaza van valamilyen szinten. Valaki a defy-t azért rootolja, hogy rátudja rakni a magyar nyelvet mivel könnyebben szeretné használni a telefonját."
na igen, ez azért hiányosság akárhogy nézzük. csak ez is olyan, amit már a gyártónak meg kellett volna csinálnia, hamár Mo-n is forgalmazza a készüléket.
-
vbandit
tag
Akkor az első DEFY+ tapasztalat:
Ma BP-Komárom végig navi+bluetooth headsettel telefonálás közbe és 50% ig ment le az akku (autós töltő nélkül ment)
Ami meglepett (első androidos telom),hogy ha véget ért egy hívás és ment alatta a navi, 2 sec után visszaváltott a hívás végeztével a navira
Nekem így lassan két hét után egyre jobban tetszikFlickr - http://www.flickr.com/photos/38236970@N03/
-
azigazimoris
aktív tag
Igen, érdekes dolgok ezek. Nem minden ember egyforma szerencsére.
Az Android pont ezért jó. Mindenki megtalálja a maga lehetőségeit benne.
Én konkrétan azért vettem Defyt, mert bíztam a tartósságában és kellett egy érintőképernyős telefon. Ár-érték arányban ez tűnt jó választásnak.Gondoltam elleszünk együtt egy darabig békessségben.Tudatában voltam annak is, hogy nincs rajta magyar nyelv.Mai napig sem hiányzik belőle.Akinek hiányzik és nem akar alakítgatni, az válasszon mást.
Aztán olvasgattam, "okosodtam" és rootoltam a telefont, hogy alulfeszelhessem, lejjebb vehessem az órajelét a hosszabb üzemidő érdekében. Aztán Titaniummal lelőttem pár számomra felesleges dolgot. És nem töltök órákat a buzerálásával.
Viszont most már így downgradelve számomra teljesen tökéletes minden gyári 2.2.2.-vel.
ROM-ozni nincs ingerenciám, de lehet kipróbálom egyszer, mert megtehetem.
Van aki dobozból kivéve 0 alakítással használja a kütyüit és bejön neki van akinek nem. Ő valószínűleg rosszul választott.
De nekem tetszik, hogy beállítgathatom magamnak a saját igényeim szerint.[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
vbandit
tag
Nem csináltam vele semmit!
Teljesen gyári!
Azért vettem "+" -t,hogy ne kelljen semmit csinálni vele, mert ez az első androidos telom!
Meg kell tanulnom a dolgokat!
Első pár napban nem tetszett, semmit sem tudtam kezelni,beállítani, de már megbarátkoztunk és nagyon megszerettem!
Egy valami kis hibája van nem lehet a képernyő feloldást beállítani saját "pattern"-re
beállítom és nem működik,újraindítottam és akkor se.
Megnéztem egy galaxy-n ott ugyan azt megcsináltam mint az enyémmel és egyből működött!
Mindegy ez legyen a legnagyobb baja!Flickr - http://www.flickr.com/photos/38236970@N03/
-
azigazimoris
aktív tag
Tényleg jó hallani egy elégedett alapbeállításokat használó felhasználó véleményét.
Sok sikert a telóhoz ! Jó kis cucc ezNokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
vbandit
tag
Köszönöm mindenkinek!
Hétvégén strapa teszt, céges csapatépítő/túlélő túra a Bükkben.
Ja és még egy tapasztalat, gps első bekacsolásakor féltem ,mert a nokiám 10-15percig kereste a holdakat.
Ez meg, bent elindítottam a gps-t kinyitottam az ajtót, kimentem becsuktam, ránéztem és mutatta hol vagyok, villám gyors!!![ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/38236970@N03/
-
azigazimoris
aktív tag
A gin-tonikot,vörösboros kólát,sört "állítólag" bírja
Most esetleg majd megtudjuk, hogy hogyan áll az erdővelGPS fronton valóban jól teljesít. Én a wifi érzékenységét tartom gyengécskének, de lehet csak egyedi gond.
[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
b4zsi-
őstag
válasz azigazimoris #169 üzenetére
Hiszen a Defy is olyan, mint a gumicsizma. A vizet nem ereszti be!
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Köszi a tesztet, hozza a teló a kötelezőt.
Gyárilag lehet ilyen 1700 mAh-s akksit szerezni sima Defy-hez?<< Heimdal >>
-
vbandit
tag
azigazimoris: wifi nálam tökéletes, szoktam használni a vibert is és ha nagyon távol vagyok a routertől akkor is kitűnően működik!
Akku: nekem az van rajta hogy 1650 mAh!!! nem 1700!
-
azigazimoris
aktív tag
Jaja, nekem is jól működik normálisan, csak a többi telefonunkhoz képest érzem gyengébbnek.
Pl. a kedvenc sörözőmben az N8 simán felmegy a szomszéd tízemeletesből egy nyílt wifire, nem valami erős a jel, de tudom használni, igaz gyök 2 a sebesség. A Defy is látja halványan, de nem tud csatlakozni rá. Szóval így.Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
chab7
addikt
válasz #19617792 #158 üzenetére
"mert ennyi erővel, akkor egy WP7 és iOS nem kiaknázható"
Pontosan. És pont attól linux az android, hogy az az alapja, és minden úgy is működik rajta. Ugyanaz a szerkezet, a parancsok. Persze mindez egy mobil oprendszerré alakítva.
nem akarom ezt én sem húzni, csak még 2 észrevétellel.
Ugyan neked nagyon dárga az időd, de mégis nagyon értesz ezekhez a technikai dolgokhoz. Ez pedig időigényes. Na meg az a sok hsz amit itt eltöltöttél? Ahhoz is idő kellett.
Szerintem ez ugyanaz az idő amit más a telefonja, és az annak alapját képező rendszer megismerésére szán. Főleg mivel ha az androidot egyszer megismerte akkor ahhoz egy másik androidos készülék esetén már csak egy rövid továbbképzés kell. Na meg nem mindenki váltogat hetente készüléket. Aki 2-3 évente vált csak annak érdemes is megismernie jobban amit használ, nem csak nyomkodni a kezébe adott készüléket.
Szóval a rászánt idő az nem feltétlenül kidobott, te másra szánsz nagyobb mértékben, ebben egész biztos vagyok. Nyugi nekem is marad szabadidőm, és nem az android megismerése miatt kevés. Dolgozni is kell. Az viszi el a legtöbbet
Másik hogy már nem az első ph kiváltságos jön ugyanezzel a stílussal. És még a kékavataros stílus is egyezik. Lehet csak üldözési mánia, de mintha nektek ez lenne a feladatotok, hogy a kicsit is az átlagfelhasználókból kilógóakat visszairányítsátok a "megmutatott útra".
De én ellenállok
És neked is a kulturált mederben maradásért.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
szezso15
addikt
válasz Pumika1975 #177 üzenetére
Jajj, hát várom nagyon! Várjuk együtt!
Akkor jól emlékeztem, hogy te is szert szeretnél tenni egy ilyen csodafonra...Aki főz, olyan biztos, hogy lesz, erre az összes Defy+ tulaj, vagy majdani tulaj mérget vehet!
(#178) chab7: Még nincs, csak apám Defy-jal nyomul, azért nem találkozhattatok még velem...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Bazs-
tag
Ez most megkapta a IP67-es tanúsítványt ?
Engem inkább az érdekelne, ha vízbe esik és netán beázik, akkor arra vállalnak-e garanciát. Ha jól tudom a sima Defy-re ilyen esetben nem vonatkozott. -
Nikla
tag
válasz azigazimoris #169 üzenetére
Origi Defy:
Sört 100% Viszont golf2-t már nem bírta kiVbandit, valamikor nem örvendeztetnél meg minket egy cikk erejében majd?
Ha a hangya saját súlyának 50x -esét bírja el, akkor 10g hangyát le lehet küldeni egy sörért :)
-
szezso15
addikt
és (#183) b4zsi-: Egy nagyon picit gugliztam: [link] [link] [link] [link] plusz a mai Mobilaréna teszt végén is ott van: [link]
Szerintem ez eléggé biztos...
Viszont a Motorola honlapján nincs fenn az infó... Majd lehet felhívom az ügyfélszolgálatot..
(#186) Bazs- : Sajnos én is ettől tartok... Viszont akkor a magyarországi képviselettől kell beszerezni a telefont, és a probléma megoldva!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
b4zsi-
őstag
Akik eddig írták, hogy a Defy+-t nem éri megvenni szerintem tévedett. Az IP67-es szabvány az erősebb akksi a processzor frissebb szoftver+ a biztosan bayer kamera megéri a felárat.
-
vbandit
tag
Több mint két hónapja vártam ezt a telefont, a neten az kb 150 cikket elolvastam ,még kínait is lefordítottam fordítóval!!
és az előző defy is így indult (ip67), aztán visszavonták, mert kiderült csak mefelelne, ha bevizsgálnák, de nem vizsgálták!!
Leveleztem az itthoni ügyfélszolgálattal, nem is volt semmi gond, válaszoltak több kérdésemre, de amikor erre konkrétan rákérdeztem, többet semmilyen választ, levelet nem kaptam tőlük!!!Nikla: még használom/barátkozunk 1-2 hétig és írok róla valamit
[ Szerkesztve ]
-
Fin10
tag
Az egy dolog, hogy a telefon megkapja az IP67-es tanúsítványt, DE erre nem vállal a Motorola garanciát. Méghozzá azért nem, mert hogyan bizonyítod be, hogy csak adott mélységben volt a telefon, adott nyomás érte mikor beázott? Sehogy.
Nekem sima Defy van és eddig a vizet és port is simán bírta, de csak véletlenül találkozott velük, mert magamtól nem feszegetem a határait. -
tjb007
nagyúr
Na, akkor rázzuk gatyába (ismét, sokadszorra) ezt az IP67 témát.
A telefon nem kapott semmiféle minősítést, hivatalosan meg senki sem minősítette (ezalatt a minősítő intézeteket értem), maximum megfelel neki, ráadásul még a Motorola sem aggatta rá, úgy szerepel mindenhol, hogy Water and scratch resistant and dustproof.Egy kis plusz, a garancia most sem terjed ki a beázásra és egyéb hasonló eredetű meghibásodásra.
-
törölt tag
Ha most kéne telefont vennem, ezt választanám, annak ellenére, hogy ma már ez hardver-ben messzebb van a csúcstól, mint anno a defy volt a maga idejében. Viszont cserébe nem is kerül annyiba mint a defy anno. (Én még 100k-ért vettem tavaly decemberben, de minden egyes átkozott garast megért, azóta egyszer sem hagyott cserben, holott néha elég rusnyán bánok vele. Többször járt víz alatt, nem egyszer ejtettem le, rendszeresen képernyővel lefelé húztam végig felületeken, itt-ott néha még a vacsorámba is beleejtettem. Elég ügyetlen vagyok, de pont ezért vettem ilyen telót. )
Remélem a moto folytatja a szériát, és jövő ilyenkorra (mikor már a 4magos telók lesznek a menők) kidobnak egy folytatást, kicsit több RAM-al, picit nagyobb belső memóval, meg egy kisebb kétmagos CPU-val. Ha mégsem, akkor nyúzom a defy-t tovább, ha olyan mértékben épül le továbbra is, mint ahogy eddig tette, akkor jövő ilyenkor is majdnem szalonállapotú lesz még. (Se tokot, se védőfóliát nem használok rajta.)
-
zsoltyyy
senior tag
Előző defy is tetszett, ez is bejövős, habár egy kicsit változtathattak volna rajta többet is.
-
chab7
addikt
válasz kolosanyi #198 üzenetére
Ööööö, ezt a hsz-t nem is láttam
Na bazz, hát lassan erre nem tudok mit mondani, csak hogy nekem ezek a beprogramozott robotok tűnnek inkább trollnak: "h-a-s-z-n-á-l-n-i a-k-a-r-o-m a-h-o-g-y v-a-n, m-e-r-t a-n-n-a-k ú-g-y k-e-l-l j-ó-n-a-k l-e-n-n-i a-h-o-g-y a g-y-á-r-t-ó m-o-n-d-j-a"
Ráadásul ma már divat ez a letrollozás ha nem tetszik a mésik véleménye?
Fiatalság .... (na ide nem bolondságot írtam volna )
Csak azt tudom tanácsolni mint az előttem szóló. Aki nem akar egyedi rendszert az ne vegye meg. Vegyen zártat. De ne a nyílt rendszert szeretőket trollozza csak mert ők olyat is vettek amilyet használni szeretnek, és szeretik ismerni is azt a rendszert, és esetlegesen ezáltal többet kihozni belőle mint a drága jó gyártó enged. Ez már nonszensz mikor jönnek az ilyen zárt rendszer szeretők az adnroid topicokba és hintik a zárt rendszer előnye igét.
Ha találnak tőlem akár az almás akár másik zárt - megvezetett - rendszerű telós topicban hozzászólást akkor oké, de ha nem akkor meg hadd ne nekem kelljen már védekezni azért mert én nem agymosottként vettem androidos telót és a lehető legjobban az igényeimre formáltan szeretném hasznáni, nem pedig CSAK használni !!!
Pont.[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest