Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
Hát erre vártam! Ugyancsak jó telefon mint a sima Defy. Gondolkodom melyiket vegyem. Most lehet csökkeni fog a sima Defy ára a T-nél mert már a Defy+-t akarják árulni akkor valszínűleg csak a simát fogom venni azt később beledobok egy +-os akksit
Mylow
tjb007:2. Furának tűnhet de az utóbbi.(MSM8255 (Snapdragon) Adreno 205-tel)
Már meglett válaszolva
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Attól, hogy Te mennyin használod attól még korántsem biztos hogy az olyan erős, de ezt már leírták előttem. Odáig felhúzni meg rootolt telefonnal tudtad amiről megint felesleges beszélni. Akinek defyje van nyilván nem vesz +-t. Akinek nincs (mint én) annak talán megfontolandó!
-
b4zsi-
őstag
Elhiszem! Követem a defy topicot látom mit kinem hoznak belőle a profi userek! Azonban nekem ez lenne az első androidos sőt első okostelefonom. Nekem nem olyan egyszerű dolgok ezek(bár tudom miről van szó) rootolod, Cm7-t magyar nyelvet rárakod stb. Így olvasva telefon nélkül érdekes mit ne mondjak.
-
b4zsi-
őstag
Rusi! Amúgy bemutató videó várható a Defy+-ról?
-
b4zsi-
őstag
Mindkettőtöknek igaza van valamilyen szinten. Valaki a defy-t azért rootolja, hogy rátudja rakni a magyar nyelvet mivel könnyebben szeretné használni a telefonját. Valaki rootolja felhúzza a processzort és nézi a tesztekben elért pontszámot majd változtat pár értéken azért, hogy minél magasabb pontszámot érjen el. Ennek az értelmét nem látom, hogy csak nyüstölöm a telefont és tesztelgetem mit tud. Megkeresem a számomra optimális megoldást és azon hagyom ami akár lehet a gyári szoftver vagy a számomra rootolt telefon. Azt meg mindenki maga dönti el, hogy gyári 2.3-al veszi meg vagy inkább rootolja!
-
b4zsi-
őstag
válasz azigazimoris #169 üzenetére
Hiszen a Defy is olyan, mint a gumicsizma. A vizet nem ereszti be!
-
b4zsi-
őstag
Akik eddig írták, hogy a Defy+-t nem éri megvenni szerintem tévedett. Az IP67-es szabvány az erősebb akksi a processzor frissebb szoftver+ a biztosan bayer kamera megéri a felárat.
-
b4zsi-
őstag
Grat! Már várom a véleményed !
-
b4zsi-
őstag
Érdekes a magyar nyelv kérdés , mert a T a honlapon azt írja benne van. A defynél kiírta, hogy nincs benne magyar nyelv.
-
b4zsi-
őstag
Kedves Tulajok!
Lenne pár kérdésem a készülékkel kapcsolatban!
1.vannak-e fagyások/bugok amik lassítják a rendszert
2.nyöszörög-e a hátlap
3.akksi zörög-e
4.mennyi jó az összeszerelés
5.wifi erőssége
6.böngészési élmény/gyorsaság
7.jack dugóba itt is nehezen megy bele a füles
8.a 2.3.5-9s szoft hivatalos-e
9.térerő/hívás
10.elégedettek vagytok-eSzeretném, ha a tapasztalatokat megosztanátok Velem, mivel lehet hamarosan beruháznék egy ilyen csodára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest