Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Na, ezt vártam, köszönet a tesztért!
Jézuskát befűtöm karácsonyra, tegye ezt a fa alá...Rusi!
Esetleg egy videó nem lesz a manüről/telefonról/sebességről?
A másik, hogy nem tudtok véletlenül valamit arról, hogy ez a telefon megkapja-e majd az Ice Cream Sandwich-et?Tudom, hogy a support nem a Moto erőssége, de hátha...
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz HUNNIA1920 #57 üzenetére
Az már egyáltalán nem ez az árkategória lenne...
Mivel is hódított a Defy?
Hogy azoknak is elhozta a strapabíróságot, akik okostelefonra vágynak, kedvező áron!Most ha a Motorola kidobja a Defy2-t ezekkel a paraméterekkel, amiket írtál, akkor rengeteg vásárlótól esik el, mert szerintem pont ezeket a középkategóriás cuccokat viszik a legjobban... Egyszerűen sokaknak nincs pénzük ilyen csúcstelóra...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz DemonDani #61 üzenetére
Igen, akkor a feslő kategóriában volt!
A Motorola nagyon is jól találta ki a Defy árát, igen...Nem az árból kéne levonni a kategóriás besorolást
Igazad van, sorry...(#62) Narxis: A support nem az erősségük, ez biztos!
De talán most, hogy a Google felvásárolta a Moto-t, talán most beindul a support rendesen...[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Egyetértek!
A Blade egy tökéletes indítótelefon azoknak, akik ismerkednek az Android-dal!
Én kártyásan vettem 43-ért, de így is megérte!Nekem is jól fog jönni a strapabíróság, a Blade is gyakran kiesik biciklizés közben a zsebemből..( Szerencsére tokban van, delátszódik már rajta 1-2 komolyabb esés...)
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Én is CM7-tel használom a Blade-emet nagyjából már 2-3 hónapja...(5 hónapos teló )
De amit a gyártó rápakolt 2.2-t az egy hányadék, trágya, f*s volt a CM-hez képest!Szerintem a Defy-nál se lehet ez másképpen...
És belátom, vannak olyan emberek akiknek megfelel a gyári is, de szerencsére ezek kevesen vannak...
(#120) koveradam: Köszönöm a válaszod, majd ha megjön nyilatkoznál róla, hogy milyen a kütyü?
(#121) chab7: Igen, reméljük elolvassák! Rav3n02 pedig megtanulja!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
A hátlapon lévő üveg tört be?
Mert lehet, hogy akkor venned kéne egy új hátlapot!(#124) chab7: Teljesen egyetértek, ők nem törekednek arra, hogy a legtöbbet hozzák ki a telóból... Majd a CM Team megteszi helyettük!
(#131) chab7 : Höhh nekünk 1600-as van... Viszont nagyszüleimnek 1000-es van, a FaceBook-on sincsenek fenn, mégis emberek!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz Pumika1975 #177 üzenetére
Jajj, hát várom nagyon! Várjuk együtt!
Akkor jól emlékeztem, hogy te is szert szeretnél tenni egy ilyen csodafonra...Aki főz, olyan biztos, hogy lesz, erre az összes Defy+ tulaj, vagy majdani tulaj mérget vehet!
(#178) chab7: Még nincs, csak apám Defy-jal nyomul, azért nem találkozhattatok még velem...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
és (#183) b4zsi-: Egy nagyon picit gugliztam: [link] [link] [link] [link] plusz a mai Mobilaréna teszt végén is ott van: [link]
Szerintem ez eléggé biztos...
Viszont a Motorola honlapján nincs fenn az infó... Majd lehet felhívom az ügyfélszolgálatot..
(#186) Bazs- : Sajnos én is ettől tartok... Viszont akkor a magyarországi képviselettől kell beszerezni a telefont, és a probléma megoldva!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz koveradam #214 üzenetére
Nincs kipróbálva, de mivel a hardver teljesen megegyezik, így akár előfordulhat, hogy már most is rámegy...
Mondjuk, ha jól tudom, a Defy bootloader-e zárt, és minden ugyanarra a 2.2-es kernelre épül?
Mert akkor még várni kell vele, hogy a GingerBread kernelre is felugorjon a ROM...Majd valaki, akinek van Defy-ja megmondja...
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz koveradam #222 üzenetére
Nem is kell még! Olyan friss a telefon, hogy még az XDA-n sincs meg a topikja, a CyanogenMod fórumában se nagyon említik..
Majd komolyabban elkezdődik a forgalmazás, akkor lehet számítani a MODdolás kezdetére is...
Vagy lehet, hogy ez a feladat majd rám marad?
(#224) chab7: Azt esetleg nem tudnátok megmondani, hogy a Defy+ ROMra, (aminek GB kernele van) felmegy-e a CM7?
Meg tudná ezt nézni valaki?
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Lehet, hogy az én látásommal van gond, de én akadást nem látok...
Max. 1-2 helyen egy picit hosszabb várakozási időt, de ott meg a Moto felülete kavarhat be.(#243) Neck: Na igen, ti sem jártok rosszul!
Egy picit azért összefoglalnám, hogy én hogy értékelem ezt a Defy, Defy+ mizériát...
1, Kamera: Ebben a Defy+ azért jobb, mert mindegyik Bayer kamerás, de Defy-ből is kifogható ilyen, és akkor itt nincs különbség
2, Processzor: Ugyanaz, 1Ghz-re felhúzva, Defy+ ROMmal Defy-osoknak is 1Ghz-en pörög
3, Akkumulátor: Ugyanaz a méret, Defy-ba belemegy a Defy+ akksija
4, Android OS: Mivel ugyanarra a kernelre épül a 2.3 mint a Defy 2.2-je, ezért ugye Defy-ra csont nélkül felmegy a Defy+ ROM
Ez sokaknak úgy tűnhet, hogy nem éri meg megvenni a Defy+-t, mert ugye Defy-ból is lehet + egy kis mókolással...(és van benne valami), viszont én továbbra is a + mellett teszem le a voksom, mert bízom a Motorolában, hogy a szembetűnő változtatásokon kívül is csinált a motorháztető alatt változásokat...
És most még borsosnak tűnik az elődmodelhez képest a + ára, de ez amint a szolgáltató beveszi a kínálatába, csökkenni fog, akár a mostani Defy árára is redukálódhat!Szóval, én maradok a Defy+-nál, holott gondolkodtam a simán is...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz azigazimoris #246 üzenetére
A motorháztatő alatti változáson arra gondoltam, hogy hátha csiszoltak a kamerán, vagy esetleg erősebb WiFi-t tettek bele, vagy hasonlók...
És igen, szolgáltatósan venném, én is érdeklődtem, de sajnos már valóban nem kapató...
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Igen, hogy nagyjából azonos áron! Ez meg is érthető, hisz amióta kijött a Defy, azóta elég nagyot fejlődött a mobilpiac (is), és lejjebb mentek az árak!
Ez a 73k, amit most mondtak, ez ha bekerül szolgáltatóhoz, rögtön 55-60 környékére fog esni szerintem!
(#249) adrianv: Az se rossz telefon, de az "csak" por és vízálló, míg a Defy/Defy+ ütésálló is...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz Kobaljov #251 üzenetére
Én arra céloztam, hogy jobban bírja az ütést a gumírozott külső rész jótékony hatása miatt, mint a teljesen sima ilyenre egyáltalán nem felkészített Active!
(#252) Rav3n02: Ezt meg tudom erősíteni, apám Defy-ján is 2.2 futott (egy ideig ), és valahogy az jobban optimalizáltnak tűnt mint a videón ez a 2.3...
Aztán ki tudja, lehet, hogy a tesztkészülékkel nem volt valami rendben...(szívta valamelyik program a procit stb..)
Jajj, most látom csak! Veled beszéltem Blade ügyben... Akkor a Defy lett a választott új mobil...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
válasz YAS-dude #259 üzenetére
Igen, a hátlap gumírozottságára gondoltam...
Viszont ezt a repedős műanyagot kifejtenéd jobban? Mert ilyen Defy hibáról még nem halottam!Rizzo: Valóban, az IP szabvány nem tér ki az ütésállóságra, így lehet az, hogy az egyáltalán nem ütésálló S.E. XPeria Active is megkapta az IP67-et!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
-
szezso15
addikt
-
szezso15
addikt
Abban egyetértek veled, hogy tényleg egy kicsit balfék a csávó, nem ért hozzá...
Nyilván dönteni csak úgy fogok tudni, hogyha személyesen tudom megnyomkodni a kütyüt (mondjuk apámnak "sima" Defy-a van, de nem próbálkoztunk a Defy+ ROMmal, mivel SoC kamerája van, MIUI van a telefonján), de ott nem tűnt a 2.1/2.2 se akadozósnak!
Legyen igazad, remélem, hogy nem ez lesz a benyomásom a gépről...Viszont az mindenképp igaz, hogy az első indításnál beletelik egy időbe mire kipakolja a widgeteket/ikonokat, különösen igaz ez a legeslegelső indításra! (Blade-en CM7-et haszálok, 3 homescreen-nel mindegyik tele van csurig, és miután beírom a PIN-kódot, félre szoktam rakni a telót 1-1,5 percre, mire észhez tér, szóval tudom, mire gondolsz! )
Viszont nem vagyok egyáltalán megrémülve attól, hogy a gyári ROM akad/fagy stb. mivel legelső terveim között szerepel egy CM7 vagy méginkább MIUI feldobása! A CM7-tel sok tapasztalatom van kb. a N80-tól használom folyamatosan (most N227-nél tartunk), és tudom, hogy mekkora sebesség/teljesítménynövekedéssel jár ennek a ROMnak a használata! És az sem elhanyagolható, hogy CM7-tel a 600Mhz-es procit 800Mhz-en használom probléma nélkül!
És az biztos, hogy a Defy+ mellett maradok, mivel kelleni fog a strapabíróság meg a vízállóság!A különdöző animációk nekem nem tetszenek, de biztos kikapcsolhatóak... Nem szimpatikusak ezek a "mintha minden egy külön alkalmazás lenne" animációk...De ez szubjektív, nem kell ennek így is maradnia...
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest