- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyn
senior tag
Hát,a Google Fotók rajta van, mint galéria, alapból, amellé nekem nem hiányzik egy plusz galéria,szerkeszteni is tudja a képeket...
Egyébként,talán pont ez a szépsége,így olyan galériát teszel fel,amilyet akarsz (ha a Fotók nem elég)Meg úgy rémlik,a Snapseed is rajta van gyárilag, amivel úgy tudom, elég jól lehet szerkeszteni a képeket
Viszont sok olyan apróság van , amiben -szerintem - jobb az alap Google változat,mint a samus túlbonyolítás.
Persze, a Samsungnak is vannak jó oldalai pl.alapból látja a TCL tévémet,amit hiába várnék el a defytől -
Ronyn
senior tag
válasz
lezerpiramis #169 üzenetére
Úgy látom ,azért ott is elmagyarázzák hogy hálózati probléma
-
Ronyn
senior tag
Hát akkor neked ott nagyon ment valami a háttérben... Ennyire nem lassú, szerintem egész vállalható...
Ezt Huawei Mate 20 Pro, meg SGS20FE után mondom, szóval ez vissza lépés nálam is egyértelműen, de - mint írtam - szerintem vállalható a sebessége, és - nálam - nincsenek ekkora csúszások -
Ronyn
senior tag
Mennyi tárhely marad szabadon a telefonon?
-
Ronyn
senior tag
Hát a régi Defy nem (sem) volt egy erőgép, a Google Mapsba is hajlamos volt bele fagyni, melegedett is rendesen, egy videó felvétel alatt (is).
Meg annál még a dugó adta a vízállóságot, ha az kilazult, akkor simán belefolyt a víz.
Ettől függetlenül egy szinte kultikus telefon volt a strapa telefonok terén -
Ronyn
senior tag
Gratulálok hozzá 😃
Viszont, akkor talán te irhatnál róla bővebben - tapasztalataid alapján - mennyire gyors (lassú) az - elvileg - tiszta android, mennyire elég a RAM, hogy használható a mindennapokban, mondjuk egy komolyabb telóhoz képest?
És Pl. mennyit bír az akkumulátor, átlagos üzemidő?
Ti. én is nézegetem már egy ideje 👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest