- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
El foglak keseríteni, de az általad először 1,5, majd most már 2 órás sor valójában még egy órás sem volt (ez onnan tudom ilyen pontosan, hogy a kapunyitás után 4-5 perccel én is odamentem a beléptetést segíteni és mikor elfogyott a sor, láttam az előttem lévő mobilomon, illetve a tableten, hogy még 1 óra sem telt el). Ugyanis a nyitástól számítva kb. 45-50 perc alatt eltűnt a kinti sor és mindenki bejutott a rendezvényre. Vagy te esetleg úgy számolod, hogy odajöttél volna 10 órára és akkor csak 13-kor indult meg a tömeg (mert ugye akkor volt a nyitás) és mondjuk 13:20-kor jutottál volna be?
Továbbá felhívnám a figyelmed rá, hogy éppen az előírások és a regisztráció ellenőrzése miatt nem "csordamód" engedtük be a tömeget, ugyanis ez nem az ásványkiállítás volt, ahova csak úgy "odatévedtél". Mellesleg a beléptetést egy kapun keresztül zajlott, de megsúgom neked, hogy legalább három másik kijárat is rendelkezésre állt volna, ha bármi vészhelyzet adódik (de ha ellenőrzötten engeded be az embereket, az mint ha jobb lenne, mint ha csak úgy beömlik mindenki, mert valahogy épp ez történt a West Balkánban, a történteket meg ismerjük...)
-
z0d1AK
nagyúr
Érdekes. 25 perccel nyitás előtt odaálltam a bejárathoz, és elsőként mentem be. Nem kellett órákkal előre készülni, elég volt csak kicsivel. Az mellékes, hogy más 11 órakor voltam bent, de akkor Bog helyzetjelentése alapján még a teremtés csodája tartott csak, így sétálgattunk, kajáltunk a Lurdy-ban addig.
-
Rusi
senior tag
Inkább nem is mondok semmit eme igazán igényes és illedelmes hozzászóláshoz. Mondjuk nyilván te még soha, sehol nem álltál sorban, főleg úgy, hogy adott esetben 3-500 ember van előtted. Mellesleg már a nyitás után néhány perccel a két hostess lány segítségére siettünk, jómagam és egy kedves fórumtársunk (elfelejtettem megkérdezni a nevét) 1-1 iPad, illetve Galaxy Tab 10.1 készülékkel kiegészítve, amelyeken elektronikus úton ellenőriztük a regisztrációkat. Ez amúgy elég hatékonynak bizonyult, sokszor én 3 ember is beengedtem, mire a mellettem lévő hostess lány egyet. Azt meg még hadd tegyem hozzá, hogy a mellettünk lévő területen valami ásványkiállítás vagy mi fene volt és persze jó magyar szokás szerint megpróbáltak hozzánk is beszivárogni, Bizonyára azt is tudod, hogy a West Balkánban történtek óta jelentősen szigorították a tömegrendezvényekre vonatkozó szabályokat, amiket nekünk is nagyon szigorúan be kellett tartanunk (pl. lehet, hogy sokan nem tudják, de végig ott volt egy orvos is a rendezvényen, én engedtem be). Ja, és rajtad kívül senki egy szót sem szólt a sor miatt, egyrészt mert szorult beléjük némi kultúra, másrészt tudták, hogy egy 750 fős rendezvényen a sorbanállás természetes, harmadrészt tudták, hogy a regisztráció miatt a beengedés nem "csorda módra" (kapuk szélesre, aztán hajrá befelé) történik.
-
-
k.
őstag
Ezuton had köszönjem meg neked, hogy voltál olyan kedves, és gyarapitottad a sort, ezáltal több munkát adva a stábnak. Nem lett volna nagy problem, ha a sor láttán hazamész, ők sem dolgoztak volna annyit.
A rendezvény nagyon tetszett-sőt az utánna való kis after tökömtudja mi
is-, bár volt amikben nem tudtak újat mutatni a gyártók. A lényeg, hogy jól éreztem magam, a sorbanállást is letudtam 20 sec alatt-elsőnek megyünk be ugye
-, szóval minden faja. Az előadások profik voltak, bár bevallom azért még 1-2 srácnak gyakorolnia kell ezt az egészet, de mindenki -én úgyéreztem- hozta a tőle maximálisat.
-
Xaels
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest