- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
efop
csendes tag
válasz
Barthezz2 #207 üzenetére
Johogy, nem majd beallok mint egy hulyegyerek egy 2-oras sorba...
Na ezert nem erdemes ingyenes rendezvenyekre menni..
Odacsoditik a tomeget, de az hogy normalisan megszervezzek pl. a belepest az mar nem fontos..
Ilyen helyeken szokott lenni az kiut egy tuz aztan mndenki benn eg mert szervezok "ja arra mar nem gondoltak" -
Rusi
senior tag
válasz
Barthezz2 #218 üzenetére
Azért is haladt sokszor lassabban a sor, mert hiába voltunk ugye négyen, legtöbbször egyesével álldogáltak az emberek és rögtön a legelső hostess lányra zúdultak rá, mi meg ott ültünk üres kézzel, aztán próbáltam folyamatosan hívni befelé mindenkit, mert ugye négyen legrosszabb esetben is négy emberrel tudunk egyszerre foglalkozni. Ellenben az iPad/Galaxy Tab elektronikus ellenőrzés eléggé jónak és gyorsan tűnt (villámgyorsan ki lehet keresni az embereket, akár nick, akár polgári név alapján), a legközelebbi Meeting esetében mindenképp javítunk a beengedés kivitelezésén.
-
keIdor
titán
válasz
Barthezz2 #59 üzenetére
Jah rád én is kíváncsi lettem volna. De mindegy, majd next year.
Pedig biztos láttuk egymást...
joey20: Arc volt a leggyorsabb Android amit valaha láttam, szóval ezzel válaszoltam is. Tényleg le a kalappal az SE előtt, egy éve kiröhögtem volna magam, ha ilyet írok... Sensation: lag, írás a háttérben amit nem lehetett kikapcsolni (kép mindjárt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple USB C kábelek - Új
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest