Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos nincs tökéletes telefon ez így van.(talán egy HTC egyszer az lesz, mert náluk legtöbbször csak kamera gond van)
Valaki irta, hogy ugyanaz a kamera a HTC 10-ben és az N6p-ben. Tudom de ez akkor lenne fasza ha a kamera szoftver is ugyanaz lenne.
Pl a sony kamerái pont a saját telefonjainak ásnak sírt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem vitatkozom, nincs értelme , elfogadom más véleményét.
Egy biztos nekem a N6p tetszik a legjobban ha a részletgazdagság a főbb szempont. Ha viszont a gyors fókusz ill a rosszabb fényviszonyok számitanak akkor s7. Ha majd egyszer lesz egy átfogó kamerateszt akkor biztos vagyok benne, hogy nem lesz dobogós az új HTC(talán 5-10 között valahol) .
Szerintem a HTC-nek nem elég második ,harmadik legjobb kamerát fejleszteni hanem, mint ahogy előttem már megénekelték mindenben a legjobb felett kellene teljesiteni ahhoz, hogy elindulhassanak felfelé az eladási listán. Majd talán jövőre...[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Lecsúszott az a dobogóról kérem... Lehet h épphogy de lecsúszott. Szoval van nala nem egy es nem kettő jobb kamerás mobil. Ezen kár vitatkozni. G5 tuti jobb, s7 tesok tuti jobbak, i6s is jobb de a g4/v10 paros is igen erős még mindig holott tavalyi modellek. Hulyevej az n6p-vel es az uj p9 leicaval is itt van szóval erős a mezőny es a htc max az első 5-be fer be. Lehet higy csiszolnak még rajta sőt biztosan de jelen pillanatban ez a helyzet. Ha valaki ezt ugy ertelemezi higy szar hat az meg fusson dokihoz. Nyilvan a vilagon mondjuk a 6. szuper sportkocsi is szar... Mert csak a 6. Viszont van nala erosebb szebb jobb. Nincs ebbol baj. Igen jol sikerült telo lett a 10 de ezt mar leirtam en is. Viszont nem latom azt az akarast hogy lenyomjak a konkurenciat tudasban vagy arakban.
Semmi extra. Hozta a kötelezőt. Aktuális hw aktualais sw. Pl g5 mert más lenni, az s7 tesok meg hát erőből oldottak meg. Beleb@sztak mindent es annyira szarul nem sikerült igy rendesen fölözik a piacot. Ezt nehez leverni egy olyan cuccal ami hozza az elvartat de semmi tobbet. Ertem en hogy sense... De na. Kellett volna egy brutalis ár hogy lassuk AKARJA a htc hogy jobb legyen. De ők már a vr-re mennek. Ezt is leirtam már.
Szoval kár kardoskodni hogy a htc most a best. Sajna nem lett az de az első 5be belefer ami az M szeriat tekintve is igencsak elorelepes es htc-nek akár életmentő is lehet. Ennek tessek örülni.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
nagyúr
-
Janez0085
tag
Èn is arról írok, ès döbbentem olvasom, hogy a kijelzőt elmaradtnak nevezik. Meg a sebesség nekem mèg nem állt meg egy reccenèsre sem ez a telefon. Az aksi nem elsöprő nagyjából az i6 szintjèt hozzá ami megfelelő, nem kell napközben pánikolni, hogy vajon kibírja e estig mert reggelig is kibírja.
Jól sikerült ès ennyi. Vannak hibái mint minden terméknek. Az új Samsungoknál nem lehet egy kèzzel fogni a telót mert beleèr kávánál a tenyered ès nem èrzèkel emiatt máshól . Engem ez pl jobban idegesített mint az, hogy nincs a top 3 ba a kamera. Egyébiránt szinhelyesebb képeket csinál mint egy Samsung vagy egy Apple.
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
Acheron
őstag
Szerintem hagyjátok. Amennyire látom, idejött néhány
suttyósrác feszültséget kelteni, és sikerült nekik, mivel valaki mindig meg akarja védeni a mundér becsületét. De ez esetben felesleges, őket nem érdekli, hogy jobb -e a másik készülék, avagy nem, csak hergelni akarják a jónépet, és röhögni a bosszúságukon. Nem kell etetni a trollokat. -
-
Derrewyn
senior tag
Muszáj.
Nekem 3 éve M7-em van, és a 10 az első telefon, aminél erősen gondolkodom a vásárláson.
Ugyanakkor az M7 még mindig tökéletes napi használatra, nem fagy, nem akad, nem akarom földhöz vágni, egyedül az üzemidő tud kevés lenni.
Nem sok 3 éves telefonról lehet ezt mondani.[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
Úgyis le lesz húzva. Ha másért nem, akkor a vastag árceruzáért. Biztosan nem az alsó, nem a közép ár lesz megemlítve.
Szerk.:
Ja! Meg majd jönnek a kínai gyártók készülékei és a Samu tömegcuccai. A rendszer, kezelhetőség, etc mellékes.[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Lall
veterán
Bruttó 235.000 Expansys-on gyári garival. Nincs jobban túlárazva, mint a többi csúcsmodell, sőt...
Én is vártam már a tesztet, kicsit szerintem késői, bár gondolom nem minden a MA!-n múlott.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
janeszgol
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 4
- Autós topik
- Windows 11
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest