Mobilarena TV: 10 ujját megnyalja

A HTC 10 egyszerre új fejezet a tajvaniaknál, és kitűnő mobilos tradícióik tisztelete. A cél: az egykori, előnyös piaci pozíció visszahódítása valami figyelemfelhívóval.

Sokaknak még ma is a HTC One M7 az okostelefon, és a folytatásai is igencsak jól sikerültek, bár itt-ott elhúzott mellettük a konkurencia, például kamera vagy képernyőkeret vékonyítási fronton. A megújulás ebben az iparágban mindig üdvözölendő, és a One M előtagot elhagyva a HTC 10 úgy próbál vért frissíteni, hogy nem mond le teljesen a tradíciókról.

Ilyen a BoomSound hangszórópár, amely szintén újra lett gondolva, vagy a mutatós fémház, amely karakteres vonásokat kapott. A Snapdragon 810 túlmelegedési gondjait a 14 nanométeres node-on gyártott 820 próbálja feledtetni, kamerás fronton pedig az optikai képstabilizátorral megtámogatott elő- és hátlapi modul kínál különlegeset. Este 6-kor megnézzük, mit jelent mindez a gyakorlatban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.