- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz CptAdamica #448 üzenetére
3 honap ami negyed év de oké...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
ctvagyok
őstag
válasz CptAdamica #435 üzenetére
Mert a HTC tulajok semmit nem fikáznak soha. És te sem tettél ilyet eddig még soha más telefon topicjában.
Most amúgy igazad van, leállhatnának már a HTC kamerájáról.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz CptAdamica #428 üzenetére
Akinél htc 10 van annal meg nincs s7 vagy g5 vagy i6s vagy np6 vagy az osszes egyszerre akkor meg what?!? Tehat mit szerettél volna mondani?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Varoz
addikt
válasz CptAdamica #365 üzenetére
A videó jó, bár ő is elég érdekesen beszél, nem mindig értem.
Maga a telefon.
LoL, ez lenne a konkurens? 2 hónap után kettétört a hátlap?
A fél év utáni akksi merülés, amire az a megoldás, hogy FR. Meg 5-6x újraindult? Nevetséges.
Meg ez: "Éppen most megakadt megint." Hogy is csúfoljuk? La...nem bántom.
Basszus az M8-amon komplett android váltás volt és FR-t még nem látott.
Se akadás, se akksi merülés nincs. Minden olyan, mint új korában.Ezek után az se érdekel, ha jobb a kamerája az S7-nek. Inkább legyen gyengébb a kamera, de legyen jó a telefon!
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
válasz CptAdamica #372 üzenetére
Igaz ö nem ejtette le, ,,M7-nél is eljött nálam mikor leejtettem és nem volt még tokom hozzá."
(#373) no more A böngészés közbeni újraindulásnál egyből a Lumiámra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
no more
veterán
válasz CptAdamica #372 üzenetére
Hát, vannak hibái rendesen... Belassul, megakad, újraindul... Mint valami WP-s szutyok.
Milyen komment ez is: "Nekem lassan 2 hónapja van meg az S7 eddig kétszer történt meg az, hogy nem bírtam hívni senkit csak miután újraindítottam."
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
umfrider
senior tag
Nekem 8:00-9:00 közt a kukac tetszett a legjobban
[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Nézem, és OK. Nem mond semmi hibát max az user error a törés miatt, meg a benyomódások ami az M7-nél is eljött nálam mikor leejtettem és nem volt még tokom hozzá.
De a végén előjön a Samsung ismérve, Lawizz..
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
undersance
tag
válasz CptAdamica #246 üzenetére
Amikor nem is olyan régen mobilt kerestem, csak néztem, mert sufni gsm-ben a legritkábban (sem) lehet 27%-os áfás számlát kapni. Nekem pedig szükségem volt rá, hogy leírhassam az adóból. Azzal pedig árban már ott is vagyok, ahol a szürke importossal.
Lásd pl. ezt a cikket, érdekes olvasmány.
(Na, látom, közben más is linkelte.)
[ Szerkesztve ]
-
Barcode_Rec
tag
Nem igazán lehet megfogni őket, mivel van egy pár kiskapu. Áfát tuti, hogy nem fizetnek.[link]
-
PowerBuldog
veterán
Ó ugyan hány cég van aki fél évente évente változtatja a nevét? És most nem a webshop nevéről beszélek, hanem a számlát kiállító cégről.
Persze nem vádaskodok. De elég érdekes, hogy szinte pont az ÁFÁ-val olcsóbb mindenhol a készülék.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Shenshi
csendes tag
válasz CptAdamica #201 üzenetére
Mivel az volt az utolsó hozzászólásod, ezért arra írtam.
A "kérdés" pedig, hogy szólhatott volna a cikkhez, ha a Te szemedet szerettem volna felnyitni!
De én itt befejezem, mert szerintem átment a gondolatom.
További szép napot! -
Shenshi
csendes tag
válasz CptAdamica #193 üzenetére
Nem a telefon ára itt a lényeg, nem arra értettem.
Csak szerintem vagyunk itt páran, akik inkább csak olvassák, követik a fórumot és nem szólnak hozzá annyit.
Viszont, unalmas és fárasztó azt olvasni 10-15 hozzászólásonként, hogy Te nem a cikkre(ide érve a másik htc 10 fórumot is) reagálsz és egyszer összefoglalva kifejted a véleményed, hanem mások véleményét kommentálod és a már megismert gondolataidat ismétled! Hozzá téve azt, hogy úgy véded a terméket, mint ha minimum a Te fejlesztésed lenne.Megsérteni nem állt szándékomban, és nem is kívánok vitába bocsátkozni.
Szerintem úgy is érted mit és miért írtam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CptAdamica #192 üzenetére
Én is kérek egyet!! De nem az ujjadból..
-
Heisenberg69
senior tag
válasz CptAdamica #193 üzenetére
A sima S7 jó 35k-val olcsóbb... szerinted akkor 10-ből hány ember veszi a HTC-t?
[ Szerkesztve ]
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
Shenshi
csendes tag
válasz CptAdamica #186 üzenetére
Te ugye htc alkalmazott vagy? Tényleg, jól fizetnek?
-
VIPowER
őstag
válasz CptAdamica #133 üzenetére
És hogyan csinálsz egy bemutatót, nulla háttértudással? Te nem nézted meg a videót?
Én személy szerint Bog videóit találtam nézhetőnek az oldal alkalmazottai közül.
Hogy rendben van e? Te nem nézted meg a videót? Látod hogy rendben van, ha nem lenne, nem lenne videó. De ezekből a hozzászólásokból majd tanulnak, és akkor nem lesz mihez írni ilyeneket, akkor mihez kezdesz, vége az életednek! -
legiaap
félisten
-
VIPowER
őstag
válasz CptAdamica #126 üzenetére
Jó lenne ha végre megértenétek hogy ezek nem tesztek! Bemutatók!!! Annak is olyanok, amilyenek.
-
Cypresss
senior tag
válasz CptAdamica #14 üzenetére
amúgy sem egy S7.
Kedvenc HTC trollom ide is megérkezett. Kérlek ne hagyd abba, jól szórakozom.
Az adást pedig mindennél jobban várjuk.
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest