- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
Ezt egyébként eléggé benézted. Már több topikban kitárgyaltuk Littlecar-al, h nem lenne rossz nekünk a HTC 10, csak egyrészt vannak gyenge pontjai (neki a "gyenge" kamera-nekem leginkább a vízállóság hiánya), másrészt kicsit későn érkezett.
Mellesleg pont Te kelted az ilyen hozzászólásokkal a feszültséget...Élni és élni hagyni
-
nagyúr
+1. Nálam is ugrik a prémium tagság, ha ez így megy tovább. Ezeknél az ultragagyi "teszteknél" engem sokkal jobban bosszant a fórum időnkénti belassulása. Kb négy hónapig szinte állandóan meg volt halva, pár hete megcsinálták, de a napokban megint elkezdte a sz@rakodást. Ez egy ilyen oldalnál több mint kínos.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
"..itt a fórumban 205.000ft volt az eddigi legolcsóbb, aznap átvehető, 2év gyártói garis találat, amivel konkrétan olcsóbb, mint a sima (nem edge) galaxy s7!" -a legolcsóbb gyártói (forgalmazói) garis S7 175 990 forintba kerül itt. Tehát jelenleg nem olcsóbb, hanem majdnem 30k-val drágább a HTC 10.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz CloakedWayne #107 üzenetére
Ja, erre gondoltál? Én észre sem vettem, de most kicsit jobban megnézve, tényleg van benne egy kanyar..
Egyébként én még nem frissítettem az első ROM-ról, így nekem még nincs rajta a kameraszoftver javítása sem..[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
Ok, belátom. De ettől függetlenül úgy gondolom, h ma már minden flagshipnek vízállónak kéne lennie. Elég, ha csak évente egyszer veszed hasznát.. Arról nem is beszélve, h mennyire könnyű hozzászokni, illetve, h a felhasználási lehetőségek is kiszélesednek a vízállóság miatt.
hsoma14: Belülről is ívelt? Nem értem mire gondolsz..
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
Könnyűbúvárkodni nyilván nem telefonnal kell.. Én tavasztól őszig kb hetente négyszer járok ki a strandra úszni, és az úszás utáni lazítás során nagy unalmamban szoktam néha például ilyen képeket is lőni (ezt pont tegnap csináltam). Ez persze csak egy poén, de hidd el, h összességében nagyon nagy plusz, ha nem csak az esőt bírja a telód..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest