- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ezt egyébként eléggé benézted. Már több topikban kitárgyaltuk Littlecar-al, h nem lenne rossz nekünk a HTC 10, csak egyrészt vannak gyenge pontjai (neki a "gyenge" kamera-nekem leginkább a vízállóság hiánya), másrészt kicsit későn érkezett.
Mellesleg pont Te kelted az ilyen hozzászólásokkal a feszültséget... -
+1. Nálam is ugrik a prémium tagság, ha ez így megy tovább. Ezeknél az ultragagyi "teszteknél" engem sokkal jobban bosszant a fórum időnkénti belassulása. Kb négy hónapig szinte állandóan meg volt halva, pár hete megcsinálták, de a napokban megint elkezdte a sz@rakodást. Ez egy ilyen oldalnál több mint kínos.
-
-
-
"..itt a fórumban 205.000ft volt az eddigi legolcsóbb, aznap átvehető, 2év gyártói garis találat, amivel konkrétan olcsóbb, mint a sima (nem edge) galaxy s7!" -a legolcsóbb gyártói (forgalmazói) garis S7 175 990 forintba kerül itt. Tehát jelenleg nem olcsóbb, hanem majdnem 30k-val drágább a HTC 10.
-
válasz
CloakedWayne #107 üzenetére
Ja, erre gondoltál? Én észre sem vettem, de most kicsit jobban megnézve, tényleg van benne egy kanyar..
Egyébként én még nem frissítettem az első ROM-ról, így nekem még nincs rajta a kameraszoftver javítása sem.. -
Ok, belátom. De ettől függetlenül úgy gondolom, h ma már minden flagshipnek vízállónak kéne lennie. Elég, ha csak évente egyszer veszed hasznát..
Arról nem is beszélve, h mennyire könnyű hozzászokni, illetve, h a felhasználási lehetőségek is kiszélesednek a vízállóság miatt.
hsoma14: Belülről is ívelt? Nem értem mire gondolsz..
-
Könnyűbúvárkodni nyilván nem telefonnal kell..
Én tavasztól őszig kb hetente négyszer járok ki a strandra úszni, és az úszás utáni lazítás során nagy unalmamban szoktam néha például ilyen képeket is lőni (ezt pont tegnap csináltam). Ez persze csak egy poén, de hidd el, h összességében nagyon nagy plusz, ha nem csak az esőt bírja a telód..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC 10 egyszerre új fejezet a tajvaniaknál, és kitűnő mobilos tradícióik tisztelete. A cél: az egykori, előnyös piaci pozíció visszahódítása valami figyelemfelhívóval.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest