Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nekem nincsen problémám. csak szeretném elkerülni, hogy valaki hypeból vegye. mert tudom, hogy 5 éve akartam volna ezt. pedig már akkor sem volt rá semmi szükség. én csak azt látom, hogy az usb méretű számítógépek korát éljük, ez megy egy midi torony (bele ne köss), mint ami 15 éve lett divat. ring the bell? már a méret fel kéne tetesse a kérdést az egyszerű halandóban.
és nem fogok emiatt turkálni, de biztosan találnék egy olyan nast vagy akármit, ami jó azoknak, akiknek nem kell az ilo (ahogy gondolom a centrinos hardveres vnc-t satöbbit is rengetegen használják otthon), meg nem kell többszáz petabit. szóval konkrétan: ha van pár kliensed otthon, akkor mondjuk 2 párhuzamos 720p lejátszás átmegy 100mbiten is (azaz elmegy mindenen, ami ezt kiszolgálja). tizenpár megabátyot meg elég sok minden ki tud magából préselni. inkluzíve usb2.
és anélkül, hogy kicsit feszegetném a nekemesés pszichológiai oldalát, még mindig azt mondom csak, hogy az emberek nagyrészének ez ágyúval verébre kategória. és én csupán nekik írtam le a véleményem.
-
lapa
veterán
azt olvastam én is, hogy bambano használja. arról van szó a cikkben. kereskedelmi célú, mérhető látogatottságú webszerver is használat, bár azért itt érdekes a látogatottság, de ezt nem feszegetem inkább.
az otthoni szüttyögés filmekkel meg torrentekkel meg bakuppal az nem az, amire ezt a gépet kitalálták. én csak azt szeretném, ha értenék az otthoni emberek, hogy ők igazából nast vagy még kevesebbet akarnak, nem ezt a vállalati izét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged