Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
értem, hogy mire szeretnéd felhívni a figyelmet, de nem értem, hogy miért ekkora gond ez. Le van írva a HP oldalán is világosan, hogy hová gondolták ezt a gépet. Kisirodai kiszolgáló, max 10 kliensig. Ennyi. Brutálisan jó áron lehetett kapni, egy csomó mindent meg tudok vele oldalni otthon, amihez eddig 2, 3, 4, x kütyü kellett volna. És vannak még így sok tízezer ember. A méret problémát sem értem. A legnagyobb helyet a 4 HDD és az ODD foglalja el. A fogyasztása sem sok...
Kis kiszolgáló 1-10 kliens. Ebbe bőven belefér, hogy valaki otthon használja, 2-3-4 géppel. Attól, hogy otthon van, ez még szerver, aki meg nem tudja, hogy mi ez, úgyse veszi meg, mert nem tud vele mit kezdeni.
-
jerry311
nagyúr
Abban igazad van, hogy sok ember nem arra használja ezt a gépet, amire a HP kitalálta. Éééés? Ezzel max akkor van gond, ha az a sok ember panaszkodik, hogy nem úgy megy az N36L/N40L ahogy azt elképzelte, nos ők tényleg nem értették meg, hogy mit vesznek. El is lehet őket küldeni...
Persze, nekem is elég le(hete)tt volna egy NAS. Sőt akár egy router is USB porttal.
Sőt, mindkét célt kiszolgálhatná a Popcorn.
Csak sajnos egyiktől sem kaptam meg a (nekem megfelelő) sebességet és sokoldalúságot.
100-120 Mbps adatfolyamhoz sajnos nem elég egy NAS, egy router USB porttal vagy egy Popcorn...
Ha több száz km-re vagy a géptől, akkor iLO sem egy utolsó dolog.Lehet ezt ragozni a végtelenségig, de a többség értelmes ember, el lehet/kell nekik mondani, hogy ez mit tud, mire találták ki, tessék megnézni az egyéb termékeket is a kitalált célra, aztán hagyni dönteni őket, nem pedig győzködni, hogy ezt vagy azt vegye, mert azzal sokkal boldogabb lesz.
-
worxland
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest