- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nekem nincsen problémám. csak szeretném elkerülni, hogy valaki hypeból vegye. mert tudom, hogy 5 éve akartam volna ezt. pedig már akkor sem volt rá semmi szükség. én csak azt látom, hogy az usb méretű számítógépek korát éljük, ez megy egy midi torony (bele ne köss), mint ami 15 éve lett divat. ring the bell? már a méret fel kéne tetesse a kérdést az egyszerű halandóban.
és nem fogok emiatt turkálni, de biztosan találnék egy olyan nast vagy akármit, ami jó azoknak, akiknek nem kell az ilo (ahogy gondolom a centrinos hardveres vnc-t satöbbit is rengetegen használják otthon), meg nem kell többszáz petabit. szóval konkrétan: ha van pár kliensed otthon, akkor mondjuk 2 párhuzamos 720p lejátszás átmegy 100mbiten is (azaz elmegy mindenen, ami ezt kiszolgálja). tizenpár megabátyot meg elég sok minden ki tud magából préselni. inkluzíve usb2.
és anélkül, hogy kicsit feszegetném a nekemesés pszichológiai oldalát, még mindig azt mondom csak, hogy az emberek nagyrészének ez ágyúval verébre kategória. és én csupán nekik írtam le a véleményem.
-
lapa
veterán
azt olvastam én is, hogy bambano használja. arról van szó a cikkben. kereskedelmi célú, mérhető látogatottságú webszerver is használat, bár azért itt érdekes a látogatottság, de ezt nem feszegetem inkább.
az otthoni szüttyögés filmekkel meg torrentekkel meg bakuppal az nem az, amire ezt a gépet kitalálták. én csak azt szeretném, ha értenék az otthoni emberek, hogy ők igazából nast vagy még kevesebbet akarnak, nem ezt a vállalati izét.
-
lapa
veterán
de jó lesz ez. bambano a kevesek egyikeként tényleg szerverként ír róla, aztán gyűlnek majd a zemberek, hogy otthon is milyen jól meg bírja csinálni a...
...a nagy semmit, amit egy második legolcsóbb router vagy ezer éves noti is tudna egy-két merevlemezt rádugva, negyedennyi fogyasztásból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest