- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
szerintem s21ultraval ennyire nem szar a helyzet :).
amikor vettem tavaly volt még akkora felár az iPhonera hogy ennyiért megerjen benevezni androidra :). igaz lehet a oneui sokat tesz hozzá ehhez az élményhez..amugy nem ertem mit kell warezolni: kell fb google insta meg hasonlók amit ma egy átlagos ember használ és kb kész. de ezeket akkor is csak okostelefonra lehet telepíteni.
-
helixP
nagyúr
joey04: Várom a példát az anyukák rexdl letöltéseiről.
De tényleg: ne csináljuk már. Az Android tömegtermék lett, rengeteg olyan userrel, akik épp' hogy le tudnak tölteni egy appot. Nem gondolhatjátok azt komolyan, hogy a buszvezető, az építkezésen dolgozó segédmukás, a nyugdíjas:
1. Tudja mi az az .apk és neki mért van erre szüksége
2. Ismer oldalakat ahonnan letöltheti
3. Tudja a letöltés és telepítés menetétA szerkesztett részhez:
És ezek a problémák csak virágbolt .apk-val oldhatóak meg? Mert most ez azépp beszélt téma, nem az, hogy mi crash-sel, mi nem.
Amúgy ezzel az iránnyal nem megyünk semmire, mert kiragadott példák: erre azt tudom mondani, hogy nekem pl. megjön a Gmail, nem crash-sel a banki appom, és a családomban lévő 8 droidosnak sem. ¯\_(ツ)_/¯
"Kollegam szinten droidos telefonjan" => Szóval igen, az ismerosok mindig kivetelek+1 szerintem mazochista aki stream-et, vagy podcastot a mobilon böngészőből hallgat. Androidra is tök jó podcast/stream appok vannak, az iOS-en meg egészen biztosan több és jobb
-
helixP
nagyúr
Geek rendszer VOLT.
A Google és a gyártók sokat tett azért feature-ökkel és korlátozásokkal, hogy ne legyen érdemes és szükséges mókolni.
Én voltam a legnagyobb romoló, rootoló, de egyszerüen most már nem szükséges, teljes a droid (tudom, mindjárt jön az egyik kedvenc fórum társ és mondja, hogy a backupon még lehetne reszelni)
Az átlag user meg nem fog 'lopni rá' semmit. Anyukám / nagymamám / Pisti bácsi elg kevés .apk-t lopott a 'virágboltból' élete során, hidd el. -
Felesbandi
senior tag
En egy okbol tartanam kifejezetten elonyosnek, ha type-c-re valtananak: mindenki ugyanazt a kabelt hasznalna. Parom iOS parti, en inkabb az Android fele huzok. Nem kene ketfele toltot bekesziteni pl. az autoba, vagy magunkkal vinni barhova. Nyilvan ez nem egy tul gyakori problema, de azert jo lenne, ha egy dologgal kevesebbre kene gondolnunk, amikor megyunk valahova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest