- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #109 üzenetére
Gondolom erre a hsz-re gondolt:
12 év droidozás után váltottam iOS-re. Van benne elég tapasztalatom, és össze tudom hasonlítani a két rendszert, elhiheted.
(Androidon kitcheneztem, CM-eztem, beta-ztam szinte folyamatosan).
-
vicze
félisten
válasz
kakuk.tamas #109 üzenetére
"iOS-re nem lehet tört progit telepíteni."
Ebben eléggé tévedsz...Nem semmi teljesítmény, grat.
-
Tewe013
őstag
válasz
kakuk.tamas #105 üzenetére
"Az átlag user az, aki keres egy progit a PlayÁruházban, talál egy jót, rájön, hogy fizetős, és rögtön keresi rexdl-en meg társain a tört verziót..."
Remélem komolyan írtad, mert viccnek erős.
-
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #105 üzenetére
Már hogy a viharba ne lenne szükségük okostelefonra? Nagyon el vagy tévedve: Kb. 5 éve nem a nyomógombos felhasználó az átlag user.
Az átlag user szeretne facebookolni, unokájáról képet kapni, videó csetelni / csevegni, e-mailt kapni.
Igen, még a nagymamám is.
Mindjárt megkérdezem őt, hogy mikor ment fel legutóbb rexdl-re.Bőven advanced level user, amit leírtál.
-
kchris78
veterán
válasz
kakuk.tamas #100 üzenetére
nem kell ahhoz FB-ra menni: egy iPhone modell itteni topicja is induláskor majdnem kizárólag az androidosok mindenféle beszólásaival van tele: szar, drága és nem éri meg, buta, fapados és még lehet sorolni... indulás/megjelenés után pár héttel kezdik elhagyni a topicot és kezd normalizálódni a helyzet. Addig tele van trollal.
-
kchris78
veterán
válasz
kakuk.tamas #75 üzenetére
Ez a dolog mobiltól független.. legyen az iOS vagy Android... ebbe kár belevonni az oprendszer fajtáját.. mostmár Android oldalon is jó drágák lettek a mobilok, elég körülnézni Samu - Sony - Xiaomi / etc vonalon...
-
helixP
nagyúr
válasz
"Nah, ezért jó sokaknak az android."
Jah, nincs apple sznobizmus. Az ilyen allja hozzászólások miatt él még mindig ez a mítosz. Ezek után szerintem Te ne beszélj agyi kapacitásokról!
-
GeryFlash
veterán
válasz
kakuk.tamas #78 üzenetére
Akik meg tudjak azok TIDAL-t hasznalnak. Persze ami zeneket Micsurin kollega szeret es birtokol azok ott nincsenek fent mielott ezzel ervelnel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Vagy csak épp ha már van negyed tera tárhely a telefonban innen cipelem a prezentációkat, a projekteket / tananyagokat, solution-öket ha épp tudom, hogy nem lesz kéznél GIT-hez net és nem kell emiatt n+1 notebook, n+1 pendrive etc.
Ócska MP3 esetén meg maradjunk szerintem nyugodtan a FLAC-nél.Neked kezdenek itt meghaladni információk dolgokat úgy látom ahogy a stílusod is...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #72 üzenetére
Dehogy kell feldobsz mindent drive-ra és lekapod mobilon drive-ra... aztán telon belül elpakolod ahova tetszik. Ja, hogy a jailbreak...
Végtelen unalmas a felesleges trollkodásod az alma védelmében...
-
GeryFlash
veterán
válasz
kakuk.tamas #72 üzenetére
Hagyjad, 15 eve megtanulta hogy ha iPhone akkor ezen kell rantelni, engedd meg neki hogy ezt a mai napig gyakran hasznalt funckionalitast felroja az Applenek
-
Tewe013
őstag
válasz
kakuk.tamas #64 üzenetére
Tekintve, h nem beton szokott a portba menni, hanem por és szösz elég könnyen kijön minden a sarkokból is. (egyébként vannak, durvább fogkefék is, de nekem még olyan nem volt, h ezért kelljen durvábbat vennem). Videot hadd ne kelljen csinálnom a folyamatról.
Amúgy volt már olyan is, hogy tűvel takarítottam ki és akkor sem robbant fel a port. (Ettől függetlenül ezt nem ajánlom senkinek.) A microusbt azt tényleg szar volt takarítani.
-
Tewe013
őstag
válasz
kakuk.tamas #21 üzenetére
Egy nagyon speciális eszköz segítségével 10 mp kitakarítani, az eszköz neve: fogkefe.
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #47 üzenetére
En a tenyeket soroltam fel, amik a 2 porttal kapcsolatban jelentkeztek evek alatt anno a vevo/mára mar csak ismerosi koromben.
Es igen, az atlag ember nagyon nem takaritja a gepeit, plane h most telo/tablet vonalrol beszelunk, ahol lehetoseg sincs, a pc/laptop vonal ilyen szempontbol rugalmasabb, de mondom atlagembernel ott is elhanyagolhato a szamuk. -
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #43 üzenetére
Amúgy rohadtul fején találtad a szöget: gyakorlatilag alig épült infrastruktúra. Ajánlom figyelmedbe ezt az ábrát. Az első PHARE-popjektek 2000 körül kezdtek befutni.
Szerintem is hagyjuk, mert sajnos ehhez a témához tisztába kellene lenni egy pár alapvető fogalommal és folyamattal.
Bár én most tanultam meg Tőled, hogy a korrupció is az EU hibája és előtte olcsó volt a magyar autópálya -
Felesbandi
senior tag
válasz
kakuk.tamas #31 üzenetére
"Ennél még a lighting is jobb, mert ott tudod mire számíthatsz…"
Semmi jora. -
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #30 üzenetére
Szerinted a nem uniós, európai országokban majd marad a lighting?
Mért érdekelne engem más ország?Pénztáros nem vagy, de járdán mászkálsz, buszt használsz, autópályán vezetsz stb. Ezek mind mind EU-s pénzek, de ja inkább ne kapjunk. Remélem, hogy nem vagy még szavazó korú, vagy legalább nem szoktál eljárni szavazni
-
helixP
nagyúr
válasz
Jaja, azért vesznek körül halott Lightning kábelek
Amúgy a bekopni kifejezésnek nem az az értelme, amire gondolszVállaltuk az EU csatlakozáskor a közös szabványokat, szóval meg lehet nyugodni semmit nem erőltet. Gondolom az EUs források azért jól jönnek
-
GalaxyS9
tag
válasz
+1
-
janeszgol
félisten
válasz
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest