Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Gondolom erre a hsz-re gondolt:
12 év droidozás után váltottam iOS-re. Van benne elég tapasztalatom, és össze tudom hasonlítani a két rendszert, elhiheted.
(Androidon kitcheneztem, CM-eztem, beta-ztam szinte folyamatosan). -
vicze
félisten
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
"iOS-re nem lehet tört progit telepíteni."
Ebben eléggé tévedsz...Nem semmi teljesítmény, grat.
-
Tewe013
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
"Az átlag user az, aki keres egy progit a PlayÁruházban, talál egy jót, rájön, hogy fizetős, és rögtön keresi rexdl-en meg társain a tört verziót..."
Remélem komolyan írtad, mert viccnek erős. -
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Már hogy a viharba ne lenne szükségük okostelefonra? Nagyon el vagy tévedve: Kb. 5 éve nem a nyomógombos felhasználó az átlag user.
Az átlag user szeretne facebookolni, unokájáról képet kapni, videó csetelni / csevegni, e-mailt kapni.
Igen, még a nagymamám is.
Mindjárt megkérdezem őt, hogy mikor ment fel legutóbb rexdl-re.Bőven advanced level user, amit leírtál.
-
kchris78
veterán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
nem kell ahhoz FB-ra menni: egy iPhone modell itteni topicja is induláskor majdnem kizárólag az androidosok mindenféle beszólásaival van tele: szar, drága és nem éri meg, buta, fapados és még lehet sorolni... indulás/megjelenés után pár héttel kezdik elhagyni a topicot és kezd normalizálódni a helyzet. Addig tele van trollal.
-
kchris78
veterán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Ez a dolog mobiltól független.. legyen az iOS vagy Android... ebbe kár belevonni az oprendszer fajtáját.. mostmár Android oldalon is jó drágák lettek a mobilok, elég körülnézni Samu - Sony - Xiaomi / etc vonalon...
-
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
"Nah, ezért jó sokaknak az android."
Jah, nincs apple sznobizmus. Az ilyen allja hozzászólások miatt él még mindig ez a mítosz. Ezek után szerintem Te ne beszélj agyi kapacitásokról!
-
GeryFlash
veterán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Akik meg tudjak azok TIDAL-t hasznalnak. Persze ami zeneket Micsurin kollega szeret es birtokol azok ott nincsenek fent mielott ezzel ervelnel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Vagy csak épp ha már van negyed tera tárhely a telefonban innen cipelem a prezentációkat, a projekteket / tananyagokat, solution-öket ha épp tudom, hogy nem lesz kéznél GIT-hez net és nem kell emiatt n+1 notebook, n+1 pendrive etc.
Ócska MP3 esetén meg maradjunk szerintem nyugodtan a FLAC-nél.Neked kezdenek itt meghaladni információk dolgokat úgy látom ahogy a stílusod is...

-
Micsurin
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Dehogy kell feldobsz mindent drive-ra és lekapod mobilon drive-ra... aztán telon belül elpakolod ahova tetszik. Ja, hogy a jailbreak...

Végtelen unalmas a felesleges trollkodásod az alma védelmében...
-
GeryFlash
veterán
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Hagyjad, 15 eve megtanulta hogy ha iPhone akkor ezen kell rantelni, engedd meg neki hogy ezt a mai napig gyakran hasznalt funckionalitast felroja az Applenek

-
Tewe013
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Tekintve, h nem beton szokott a portba menni, hanem por és szösz elég könnyen kijön minden a sarkokból is. (egyébként vannak, durvább fogkefék is, de nekem még olyan nem volt, h ezért kelljen durvábbat vennem). Videot hadd ne kelljen csinálnom a folyamatról.
Amúgy volt már olyan is, hogy tűvel takarítottam ki és akkor sem robbant fel a port. (Ettől függetlenül ezt nem ajánlom senkinek.) A microusbt azt tényleg szar volt takarítani. -
Tewe013
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Egy nagyon speciális eszköz segítségével 10 mp kitakarítani, az eszköz neve: fogkefe.
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
En a tenyeket soroltam fel, amik a 2 porttal kapcsolatban jelentkeztek evek alatt anno a vevo/mára mar csak ismerosi koromben.
Es igen, az atlag ember nagyon nem takaritja a gepeit, plane h most telo/tablet vonalrol beszelunk, ahol lehetoseg sincs, a pc/laptop vonal ilyen szempontbol rugalmasabb, de mondom atlagembernel ott is elhanyagolhato a szamuk. -
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Amúgy rohadtul fején találtad a szöget: gyakorlatilag alig épült infrastruktúra. Ajánlom figyelmedbe ezt az ábrát. Az első PHARE-popjektek 2000 körül kezdtek befutni.
Szerintem is hagyjuk, mert sajnos ehhez a témához tisztába kellene lenni egy pár alapvető fogalommal és folyamattal.
Bár én most tanultam meg Tőled, hogy a korrupció is az EU hibája és előtte olcsó volt a magyar autópálya
-
Felesbandi
senior tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
"Ennél még a lighting is jobb, mert ott tudod mire számíthatsz…"
Semmi jora.
-
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Szerinted a nem uniós, európai országokban majd marad a lighting?
Mért érdekelne engem más ország?Pénztáros nem vagy, de járdán mászkálsz, buszt használsz, autópályán vezetsz stb. Ezek mind mind EU-s pénzek, de ja inkább ne kapjunk. Remélem, hogy nem vagy még szavazó korú, vagy legalább nem szoktál eljárni szavazni

-
helixP
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Jaja, azért vesznek körül halott Lightning kábelek

Amúgy a bekopni kifejezésnek nem az az értelme, amire gondolsz
Vállaltuk az EU csatlakozáskor a közös szabványokat, szóval meg lehet nyugodni semmit nem erőltet. Gondolom az EUs források azért jól jönnek

-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
+1
-
janeszgol
félisten
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Energiaital topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(Androidon kitcheneztem, CM-eztem, beta-ztam szinte folyamatosan).
Remélem komolyan írtad, mert viccnek erős.