- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
válasz
Sanyaaa26 #24740 üzenetére
most direkt visszanéztem, amikor tavaly tavasszal ftb unleashed lett megszavazva, ftb ultimate reloaded-dal szemben, fent voltam több hétig szinte minden nap 2-3 órát, kb 40-50 órára emlékszem csak az otthoni kliensből (akkor született ugye ráadásul 2. gyerekem), és erre még rájött, hogy bent céges gépről is beléptem jópárszor.
ezután miután meg lett szavazva hogy a te általad indított e2e pack lesz folytatva a szerveren, többiek + és én is mondtam, hogy ok, többség azt szeretné folytatni vagy elkezdeni, felőlem rendben, de én nem leszek fent (kb 2 hete azért beléptem szétnézni), mert arra nincs kedvem/idegzetem, láttam dw20-t let's playt, mennyire összetett.
DDSS-hez képest mondjuk "gyerekjáték", ezért szavaznék ellene, mert most is ahogy volt tnp modpack, fent voltam már kb 6 órányi játékidőt, mert hiányzott a szerveresdi és a többiekha engineers life lesz, ugyanúgy fent lennék elég sokat, az se 2 hetes pakk ahogy néztem, abban is módosított receptek vannak, csak nem annyire brutál durván mint DDSS-ben, az tényleg legalább 2-3 hónapos pakk, ha mindennap fent van az ember 4-6 órát
szóval én amit Apaty írt azt támogatom: (lemenne most egy lightosabb, de mégse kitchensink alap pack, aztán mehet felőlem a durvulás
)
"hogy változatos legyen a felhozatal, most inkább Engineers life. ...
Aztán utána jöhet megint a DDSS, aztán ha addigra összekalapálják, ez amit próbáltunk."
Új hozzászólás Aktív témák
ph Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest