- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
válasz
Sanyaaa26 #24740 üzenetére
most direkt visszanéztem, amikor tavaly tavasszal ftb unleashed lett megszavazva, ftb ultimate reloaded-dal szemben, fent voltam több hétig szinte minden nap 2-3 órát, kb 40-50 órára emlékszem csak az otthoni kliensből (akkor született ugye ráadásul 2. gyerekem), és erre még rájött, hogy bent céges gépről is beléptem jópárszor.
ezután miután meg lett szavazva hogy a te általad indított e2e pack lesz folytatva a szerveren, többiek + és én is mondtam, hogy ok, többség azt szeretné folytatni vagy elkezdeni, felőlem rendben, de én nem leszek fent (kb 2 hete azért beléptem szétnézni), mert arra nincs kedvem/idegzetem, láttam dw20-t let's playt, mennyire összetett.
DDSS-hez képest mondjuk "gyerekjáték", ezért szavaznék ellene, mert most is ahogy volt tnp modpack, fent voltam már kb 6 órányi játékidőt, mert hiányzott a szerveresdi és a többiekha engineers life lesz, ugyanúgy fent lennék elég sokat, az se 2 hetes pakk ahogy néztem, abban is módosított receptek vannak, csak nem annyire brutál durván mint DDSS-ben, az tényleg legalább 2-3 hónapos pakk, ha mindennap fent van az ember 4-6 órát
szóval én amit Apaty írt azt támogatom: (lemenne most egy lightosabb, de mégse kitchensink alap pack, aztán mehet felőlem a durvulás
)
"hogy változatos legyen a felhozatal, most inkább Engineers life. ...
Aztán utána jöhet megint a DDSS, aztán ha addigra összekalapálják, ez amit próbáltunk."[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Mobil flották
- Nők, nőügyek (18+)
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok