- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is kétlem, hogy lenne bármilyen valóságalapja.
Szoktam találkozni érdekes kitalációkkal, amit általában nem hozzáértők találnak ki, viszont rendkívül szórakoztatóak, tehát általában szívesen hallgatom, olvasom.
Viszont már sok mindent kitatálnak, azon sem lepődnék meg, ha nemsokára erre is lenne valamilyen megoldás
-
tatabike
őstag
Hasonlót csinált egy sima operátor is régen a westelnél. Egy csajt zaklatott valaki telefonon, megunta, bement a szolgáltatóhoz számot cserélt, fél óra múlva már hívta a zaklató, amikor még a saját anyja sem tudta az új számát... Erre kiderült, hogy az egyik dolgozó a szolgáltatónál adta ki az új számot a haverjának, akit végül is sikerült a zaklatóként beazonosítani. Volt is belőle valami vihar a biliben.
-
Phvhun
őstag
Unokatesómnak olyan esete volt, hogy valakivel beszélt skypeon de nem chaten hanem rendes telefonhívással, és valami baja volt akkor ami nem túl gyakori, szal nem az volt hogy "jajj de jó lenne lefogynom", hanem valami tök random cucc.
Na aztán másnap elkezdtek ilyen banner reklámok megjelenni a neten neki, amik erre a problémára adtak neki megoldást.
Ez tuti nem véletlen volt.
Mindenesetre nem vagyok biztos benne hogy ez rossz, csak jó lenne ha sokkal transzparensebben működne ez az egész rendszer, szóval ha le akarom követni hogy mit miért ajánlanak és ki hogy használja fel a személyes adataimat, akkor nyíltan meg lehetne ezeket találni. Most erre kb esélye nincs az egyszerű embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest