- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #103 üzenetére
Amúgy egyre több helyen jellemző, hogy erkölcsit kérnek. Olyan területen is, ahol eddig nem volt jellemző, szerintem teljesen jogosan.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #100 üzenetére
Max. a keresésből/megjelenítésből, magát a tartalmat nem törli.
-
törölt tag
Én is kétlem, hogy lenne bármilyen valóságalapja.
Szoktam találkozni érdekes kitalációkkal, amit általában nem hozzáértők találnak ki, viszont rendkívül szórakoztatóak, tehát általában szívesen hallgatom, olvasom.
Viszont már sok mindent kitatálnak, azon sem lepődnék meg, ha nemsokára erre is lenne valamilyen megoldás
-
törölt tag
válasz
sz.balazs.95 #53 üzenetére
Megköszönöm, ha beilleszted vagy átküldöd PM -ben, érdekelne a cikk
Amúgy akinek a 16 éves lányát (este 8 -kor az utcán) 3 kan azért veri agyon, mert nem volt nála pénz (amit el tudtak volna venni), az szerintem nem fog ellenkezni, hogy bevezessék a helymeghatározó beazonosítást. Főleg ha még adatot is tárol, visszamenőleg.
-
törölt tag
válasz
sz.balazs.95 #51 üzenetére
Szerintem te az okosazonosítóra gondolsz, de igazából az még globális szinten sehol nincs, nem hogy itthon. Az amúgy nem így működik. Az is tuti, hogy az albán kecskepásztornak előbb lesz olyan, mint a magyar munkásosztálynak
Javíts ki ha másra gondolsz, de nem hiszem.
Viszont a technológiai fejlődés miatt elkerülhetetlen, hogy összeépüljön az ember a "géppel", de ez már egy másik téma. Biztos hogy lesznek ilyen törekvések, globálisan.
-
törölt tag
Szerintem már semmi meglepetés nincs ebben. Lassan már általánossá válik, hogy max. a szennyesedben nem túrkálnak.
Kb. a 80 -as évektől kezdve minden amerika krimi/akció, egyéb kategóriás film ilyenekről szólt. Aztán aki hitelt adott ennek, azt lehülyézték vagy Mel Gibson -nak hívták (Film).
Kérdés az, hogy kik állnak mögötte, az ügyvédi irodák, akik a szerzői jogok miatt az illegális letöltés felől érdeklődnek, esetleg más érdekek is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest