- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem vagyok az unokatesód, de én már jártam így.
Telefonbeszélgetés bekapcsolt laptop mellett, vacsi készül a konyhában, mondom leteszem, mert megint szétfő a spagetti mint a múltkor.Erre 2-3 napig a youtube tésztafőzős videókat ajánlgatott, átlag googleads 90%-ban konyhai témás/főzésoktatós volt.
Ahogy akkor utánanéztem, a chrome tud google-s weblapokon keresztül reklámokhoz hangalapú keresőszavakat gyűjteni... -
szab.tam
nagyúr
az, ha gugliban keresel valamit, és utána ez napokig visszaköszön, már megszokott.
(én okj-s tanfolamokkal jártam így...)
de hogy hangfelismerő szoftver rá lenne erre eresztve, és ezt jól megfejtené, majd marketingre visszatolná az arcba.
talán nem valószínű.
ez csak a pénisznővelő- és fogyasztószerek reklámdömpingje.****
ennél sokkal aranyosabb, tizenévve ezelőtti történet.
"béla" kódnevű egyén rosszfiú.
a félkonspiratív fajtából.
telefont cserél.
sim ki, eldob, de a készüléket odaadja egy nőismerősének, aki leviszi az anyukájának vidékre.
mama saját sim-jét betolja.
2 hét múlva "bélát" 2x is keresik a telefonon, hogy merre van..."béla" telefonszáma biztos nem volt "kihajlítva", lehallgatva.
amikor "béla" elnémult a telefon és kártyacserekor, a szerv biztosan nem bosszankodott, hogy elvesztettek egy jó kis hallgatni valót.
az imei alapján biztosan nem tudták beazonosítani az új, mama használta sim-et.
biztos nem hallották, hogy egy nő csacsog rajta "béla" helyett.
és nem próbálkoztak be, hogy a nő hátha nem szól el valamit "béláról"...
de pechükre a nő nem ismerte "bélát"...kb. 14-15 évvel ezelőtti történet.
és olyan mesélte röhögve, hogy elhiszem... -
szab.tam
nagyúr
szerintem nem fura.
1xrűen már nincs mit tenni.
sok évvel ezelőtt, ha azokat nem kiröhögik, akik ezt vizionálták, akkor még talán lenne.van olyan, aki még most is azt gondolja, hogy 10 év múlva tényleg jön az alucsákó.
annyira elszabadult a dolog, hogy ez az állapot gyakorlatilag már most itt van...*****
egy komoly kibabrálást lehetne tenni ezekkel.
de azt is csak ideiglenesen.
ha a társadalom erre kihegyezett össznéplieg elkezdene a telefonbeszélgetésekben, sms-ekben, mail-ekben, face-en, minden kommunikációs csatornán rendszertelen mintában olyan kulcsszavakat használni, amikre rá vannak izgulva.
akkor rendesen behülyülne a kémrendszer.
hirtelen megjelenne 200 millió terrorista, 100 millió szervezett bűnöző gyanús személy a világban...
és ha elég rendszertelen ezen kifejezések használta, akkor a kamu szivatás algoritmusos kiszűrése sem könnyű.
szerintem.de ez nem segítene azon, amikor üzleti alapon a vásárlási és netes látogatási szokásainkat listázzák.
a navnak is kicsit könnyebb lett a munkája...
(hacsak nem kezdene el mindenki online vásárlás, eladás helyett állatos poreszt nézni netkávézóban.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest