- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Nem ertem. Evek ota hasznalok iPod, Mac, iPhone, iPad eszkozoket, de nem ertem miert lennek rabszolga. A termekekvannak ertem, es nem en a termekekert.
Az Apple folyamatosan noveli az eladasait, igy a beveteleit, es a hasznot.
Az, hogy hany %-os HK val dolgoznak, csak reszletkerdes. Szerintem nem dragabb, mint a hasonlo felsokategorias gepek. Nezz meg egy Dell-t, esrajossz, hogy hasonlo arban mozognak.Jah, es nem lufi, mert van mogotte eladas, minden negyedevben tobbet adnak el.
A lufi teljesen mas... -
nuke7
veterán
(#39) feliks: "...csak annyit akarok mondani, hogy az Apple bár jó cég, nem lett annyival jobb, mint amennyivel nő." ennek a mondatnak nincs értelme. a piac árazza be, teljesítmény és elvárások alapján. szerinted nem olyan jó mint amennyire jól teljesített..?
hazudnak vagy itt mire gondolsz? (neked nem ér ennyit egy almás termék? ennek köze nincs a cég értékéhez / teljesítményéhez) -
joey04
titán
Te kevered a dolgokat. Ez szemlélet kérdése. Az egyik megadja azt, hogy pl bármilyen videót megeszik, de másolás után jön a hoppá, hogy a kép kockásodik, vagy a hang csúszik, vagy a felirat nem jelenik meg, stb. Az Apple meg csak azt engedi feltenni pl az iPhone-ra, amit az iTunes átenged. Abból viszont biztos, hogy minden 100%-ban működni fog. Én inkább ezt választom. Egyébként van az Appstore-ban videólejátszó, ki is próbáltam, de ezekbe a hibákba itt is belefutottam. Inkább átkonvertálom, és nem szopok vele a továbbiakban. Irodai formátumok kezelésére ez szerintem több, mint elég.
Persze ha ez neked börtön, az is érthető, elfogadható, védhető álláspont, neked más kell.
de rengetegen nem így érzik, szóval azt hiába mondod, hogy mindenki ezt érzi belül, hogy rabszolga. próbáltam a másik oldalt is, nem kell, nem tetszik. visszaváltottam.Számítógép vonalon pedig ugye nincsenek megkötések, sőt. Intel procik óta még hivatalos támogatás is van pl win telepítéshez. hivatalos driverek, stb. persze önző módon a nagyobb bevétel reményében adják meg ezeket, de ez elnézhető gondolom.
---Lufihoz: az első ipod, majd az első iphone után is ezt hangoztatták. Aztán ez volt az ipad után is, meg amikor meglódult felfelé a részvény. Egyszer csak bejön... ha az is benne van, amit írtak, hogy kevesebb profitot "vártak", és ezért esett, majd az eredmények közlése után ezért emelkedett az aapl, az szerintem nem lufi. Ha majd szarabbul teljesítenek, akkor értelemszerűen kisebb lesz a bizalom, esni fognak a részvények is. ez nem lufi, szvsz.
a konkrét számokhoz: 35 millió iPhone... Elképesztő...
-
Einstvan
aktív tag
Dettó!
A hardver erösségét rég tulszárnyalták, a szoftver gyorsaságát ugyszintén de úgy, hogy közben aki akarja testreszabhatja a kinézetet gyári rendszerrel. (android)
Tehát marad az alma jel mint gyermeki ego. Ez lenne a húzó erejük?Hát nem tom hogy a távol-keletiek, akik már hozzászoktak a magas technikai használathoz, (személyreszabás) meglesznek e hóditva a "vedd és kuss" szabvánnyal.
-
áhhh
szóval a semmivel nem kompatibilis belső szabványaira gondoltál?
így már értem mire gondolszengem mondjuk pl pont nem érint, mert a Winamp szerencsére kezeli, meg Linuxon is van rá programom de valóban sokkal körülményesebb, mint bármely mezei dzsunkaPodra Mass Storage módban felhajítani az mp3-at.
mondjuk ezt a képet árnyalja, hogy az összes többi cég is ezt csinálja, csak a Microsoft elég elterjedt ahhoz, hogy a megoldásaik szabvánnyá váljanak
-
-
miért, miben szolgálod a céget?
egyszer megveszed, és?
ezután használod. pont. semmi többnem kell nekik dolgoznod, nem kell folyamatosan fizetned nekik, nem kell hittérítened, az égvilágon semmit sem kell tenned, csak azért, mert vettél egy iLófüttyöt.
mitől lennél rabszolga?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest