- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujvendeg
tag
válasz
DroiDMester #43 üzenetére
DroidMester kollégának!
Csak a tényt rögzíteném, érzelmek és kommentárok nélkül: 3 db Redmi4X-et használtam (nem egyszerre),
ez a használat úgynevezett normál használatot jelent: telefonálás, néha böngészés, sms vagy e-mail fogadás vagy írás, egy kis youtube stb - nagyjából tudjuk, miről van szó. Az első Redmi 4X kijelzőjénél elengedett a ragasztás, csak milliméternyit, de elengedett; a második egy gyerekszékről, alig 20 cm magasságból leesett,
a kijelző megrepedt; a harmadiknál állandóan az MTP-vel volt probléma - és mivel egészen szuper készülékként harangozták be, elhittem a nagyon hosszú akkudidőt, amíg nem gyűltek a tapasztalataim,
nálam, óvatos haszunálattal, két napig bírta, ha közben megnéztem egy kb. másfél órányi filmet.
Formás, minimalista telefon - de én semmi különöset nem találtam benne pl. egy Huawei P9 Lite minivel összevetve. Szép napot mindenkinek! -
Silεncε
őstag
válasz
Redmi Note 4-em van másfél éve. Zsebben hordva még nem sikerült meghajlítani. Nem tudom mit akarsz még ennél jobban összerakott telefont...
Mondjuk egy Nokia hívőnek magyarázhatom...
Ja és nem műanyag a telefon, hanem alumínium...
-
aelod
veterán
válasz
DroiDMester #51 üzenetére
Legyél boldog a 4X.eddel
Az is vagyok. Ilyen üzemidőket fluid rendszer mellett egyik sem produkál
bár az ha zsebbe hozdod ugyan úgy meghajlik, de mivel műanyag az rugalmas és vissza is rugózik, csak egy idő után a műanyag ketet elfárad és szépen ripittyára repezedik
Nem ez nem hajlik. De kösz az aggodalmad.
A nokiák jól el lettek találva de az 5-től lefele elég kompromisszumos a választás. 7-es meg szerintem drága a konkurenciához képest. Összeszerelés tényleg minőségi ezt sosem vitattam.
-
aelod
veterán
válasz
Erre meg azt tudom mondani, hogy ép eszű ember nem hajlítgatja a telefonját. Persze elhiszem, hogy látványos meg kell a követő és a nézőszám a tetubuson. Zsebben sem hajlik meg a Redmi 4x-em. Hidd el nem kímélem.
Aki meg olyan hülye, hogy farzsebben tartja a telefont az ne lepődjön meg ha ráül és baj lesz....(ennek is előbb repedne be a kijelzője mintsem, hogy meghajlana). -
lolal
senior tag
-
K82
őstag
válasz
DroiDMester #26 üzenetére
Sosem a dzsunkagsm-es árakat nézem, elég volt egyszer megégetni magam.
4/64 81.100 Ft. Rendes gari, normális bolt.
Ugyanitt N7+ 119.800. Ez még mindig majdnem ~40e különbség az A2 javára.
Egyébként sincs bajom a Nokiával, inkább azt venném (már a Pie miatt is), de ha vkinek nem fontos az NFC, beéri a kisebb akkuval akkor miért fizessen érte majdnem másfélszeres árat?
(#27) aelod : üveg/alumínium mindegyik, a 7+ viszont extrább a réz berakás miatt.
-
aelod
veterán
válasz
DroiDMester #26 üzenetére
Parancsolj.
A 24 hónapos gari nem tudom, hogy wayteq-es e..de legalább van.és még az anyaghasználatról nem is esett szó hogy az A2 köszönő viszonyba sincs a NOKIÁVAL
Az olcsóbb redmi 4x anyaghasználatával sincs semmi baj, note 4-nek sem volt és kb. egyik redminek sincsen. Nem értem a kirohanásod ez ügyben. Indoklod is vagy csak vagdalkozol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motoros topic
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest