Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- iOS alkalmazások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli1222
őstag
válasz
modd3r #21068 üzenetére
Na az ilyen idióta, ostoba, buta, tahó, tudatlan stb emberek miatt van tele a tököm ezzel az országgal. Mindenki csak okoskodni, meg hőbörögni tud. Áááá... Tisztelet a kivételnek...
Biztos bennem van a hiba, de nekem a sok lapkás elrendezés nagyon bejön. Azt várom a legjobban. meg a netmegosztást. Az a köcsög meg sír, mint 1 fürdős qrva, h nem kapja meg a wp8-at. De persze semmi baja a telóval... idióta f@sz...
[ Szerkesztve ]
-
oO7
őstag
válasz
modd3r #21068 üzenetére
elolvastam és gyakorlatilag szerintem nincs olyan mondata ami igaz lenne...
"nem lesz sok kompatibilis szoftver a Microsoft Appstore-jában"
csak az a cirka 100.000 (vagy több) ami most is van és igazából a WP8 megjelenésével nem fog meghalni a WP7, hanem párhuzamosan futnak még egy évecskét, addíg aktívan jelennek majd meg rá appok is"... annyira felhúztam magam, hogy valamit tennem kellett. Vagy ez, vagy az ablak"
hát jobban jártunk volna az utóbbival..."Jól is megy, semmi baj sincs vele."
TEHÁTAKKOR?!"Tehát gyakorlatilag fél év múlva elavulttá válik a telefonom, képtelen leszek rá új programokat letölteni (ami alapvető egy okostelefonnál), és talán teljesen használhatatlanná is válik amiatt, hogy az alkalmazások összefonódnak a telefonban (Facebook, Zune)."
ezt nem tudom mire vélni... idióta
először is, mint fentebb említettem lesz rá app bőségesen, nade a mondat második fele... azt nem értem... lényegében az out-of-the-box funkcionalitás (ami igencsak toppon van a piacon) miatt használahatatlan? waddafaq"Az ilyen magatartás elfogadhatatlan, ezért mindenkit óva intek mindenfajta Microsoft-terméktől, pedig amúgy nagyon meg vagyok elégedve a telefonommal."
meg van vele elégedve de azért mindenkit óva int...abban a reggeli indexes hírben valaki belinkelhette a W8 For It-et és megrohamozták a trollok és ott is előjött ez a "hány verziót frissült a telefonom" téma és valahogy elfelejtik az emberek, hogy megközelítőleg nem azonos a frissítések mérete a Google-nél, az Apple-nél vagy épp a Microsoft-nál, és nem csak a méret de a jellemző frissítési ciklusok sem azonos időközönként váltják egymást (Android: ~fél évente egy új főverzió, iOS: évente egy új főverzió, Windows (Phone): 2-3 évente egy új főverzió)
[ Szerkesztve ]
-
-
Alexios
veterán
válasz
modd3r #21021 üzenetére
azért nem.
Pl.: és ezért áldozzák most fel annak teljes felhasználói táborát, és a százezresre rúgó alkalmazás-kínálatot isMost ha a felhasználói tábor feláldozásától el is tekintünk(bár ez így elég túlzás de mindegy), azt nem értem, hogy az alkalmazások miért lennének feláldozva mikor simán menni fog apollón is?
Arról már nem is beszélnék, hogy szerintük az andoid készülékek jópár generációig biztosítva vannak, stb..
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Dale
aktív tag
válasz
modd3r #20476 üzenetére
A Zune-ban ráböksz az update-re, és ha azt írja ki hogy nincs új verzió (de te megérzed hogy mégis van) akkor a hálózati csatolót amit használsz (legyen az ethernet vagy wifi) egy jól irányzott mozdulattal le kell tiltani (disabled) egy picivel azután hogy rányomsz az update menüpontra a Zune-ban. Ilyenkor pár próbálkozás után, ha szerencséd van, felhozza hogy van update, és a telefonon is megjelenik ez. A net visszaállítása után már kezdheted is a telepítést.
Most olvasom hogy bár nekem 7.10.8112.7 jön éppen, utána a 8773-at is telepíteni fogja a Zune.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz
modd3r #20031 üzenetére
Szerintem az a helyzet, hogy a MS csapdába került a WP7-tel.
A felület nagyon jóra sikeredett, illetve fogalmazzunk úgy, egyesek szerint nagyon jóra, ezért tavaly kitalálták, hogy tabletre és PC-re is ez a struktúra menjen, abból tkp. következett, hogy akkor ne kelljen ezekre külön fejleszteni, és így utólag meggondolva ez már jó ideje eldöntötte, hogy az eddigi telefonokon ez nem fog menni.
Egy szóval nem mondom, hogy verem az asztalt a boldogságtól, de miután szépen visszaereszkedtem a földre, megnéztem még egyszer, mim van, és az továbbra is tudja ugyanazt, amiért annak idején megvettem. Ha meg tudja, mi is az a katasztrófa, ami történt velem? Hol is lettem átverve?
@Pollen. Nem, nem rossz, sarkított. Pláne, hogy ugye a WP8 pont a grafikus igényei miatt nem lesz a mostani telefonokra.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
modd3r #17860 üzenetére
En nem adok az o szavukra 2 piros tojast!
A felső részen a 3.5 mm-es jack csatlakozó már nincs a sokat szapult ajtócska mögé rejtve, így minden tovább mozdulat nélkül csatlakoztatható egy headset. most is ilyet irtak a cikkben. Ez WTF?
Kep az ominozus "elrejtett" jack csatirol -
csab2
veterán
válasz
modd3r #17724 üzenetére
A nettel nálam is gond van. Vagy nagyon szar a Telenor hálózata, vagy a telefonom nem okés, de mostanában csak 3G-t mutat a teló, 3G+ sehol. Nálam is elő szokott fordulni amit írsz, hogy nem áll vissza 3G-re, vagy 3G!-ra E után. A SIM fél éve lett cserélve, tehát az nem lehet a probléma.
-
válasz
modd3r #17348 üzenetére
A legszívesebben ezt vágnám azoknak az arcába, akik örömködtek, amikor megjelent az a cikk, hogy az európai mobil szolgáltatók vezetői szerint nem elég innovatív a WP7, és "ezért nem terjed". Már akkor lehülyéztek, mert azt mertem mondani, hogy egyszerű nyomásgyakorlás a szolgáltatók részéről valamiért / vagy ellen - de a színfalak mögé mi nem látunk be.
-
Blyan
félisten
válasz
modd3r #17348 üzenetére
Ez egy marhaság. A Skype még rendesen használható sincs egyelőre a WP-ben, nem hogy integrálva a rendszerbe. A WP7 tavalyelőtt októrberben jelent meg, eltelt bő másfél év, egy hónapja van egy szinte hasznavehetetlen Skype kliens...
Miközben az iOS és az Android évek óta ingyenes, teljes körűen használható - még ha third party - appal rendelkezik. Valahogy nem áll össze ez a dolog...
EGy komment onnan, amivel nagyon egyet tudok érteni:
Hát ha a Skype/MS-ban fenyegetést látnak a szolgáltatók, a Google-ban pedig nem, akkor vagy vakok vagy demagógok. Ha a WP egy kicsit is elkezdene terjedni akár csak a Skype integráció miatt, akkor (figyelem jóslat) nagyjából egy hónapon belül működne a Gtalk vagy a Google Voice mint VOIP kliens. Véleményem szerint az okostelefonok elterjedésével (és nem a Nokia/WP7 elterjedésével) a szellem már kiszabadult a palackból, inkább azon kellene gondolkozniuk a szolgáltatóknak, hogy hogyan hozhatják ki belőle a legtöbbet.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
modd3r #17177 üzenetére
settings --> keyboard --> typing settings --> press to change
hozza kell adni az fb fiokot (settings --> email+accounts)
kimeli az adatforgalmi kereted. sajnos beallitani nem lehet, hogy teljes meretben toltson fel, viszont asszem, hogy a skydrive alkalmazassal fel tudod teljes meretben tolteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Autós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külpolitika
- Interactive Brokers társalgó
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Autószerelők, autószerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...