Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balcsida
senior tag
Nem szeretnék flame war-t, abszolúlt nem ez a célom. Nagyon köszönöm neked, hogy véded a felhasználókat, és pushalias-nak, hogy engem védett.
Azért szoktam az elején szólni, mihamarabb, hogy ha még nem lakta be teljesen a rendszert, még előtte sokkal könnyebb felpakolni főzött ROM-ot, nem érzi a vesztést (bár vállalok teljes backupot is, de most nem ez a lényeg).
Másik az, hogy nem azt mondom, természetesen a júzerben mindig élnie kell egy kis félsznek, hogy tönkreteheti a telefonját, de én mondom, sacc per köbö 50 sikeresen unlockolt készülék után hogy azért nem oly egyszerű teljesen téglázni ezeket WP7-es cuccokat (kivétel az omunózus Nokiákat, de hát aki nem olvas utána, és kattintgat, mint pistike, arra nem tudok mit mondani). Hogy miért, nem tudom, lehet droidnál is vannak ilyen cuccok, de én azzal nem foglalkozom, mert nem érdekel.
Továbbiakban próbálom lejjebb venni az arcomat, mert tudom, hogy néha nagyon ego és önző f*szkalap tudok lenni. Ilyenkor kellenek ilyen emberek, amint te, hogy kicsit visszapiszkáljanak.
Na, továbbiakban is no offense és peace! -
bull84ghia
őstag
Ahogy mondod "lehetőséget" nem tart pisztolyt senki fejéhez. Szerintem mindenki elég nagy ahhoz hogy eldöntse mihez kezd a telefonjával. Én legalább 1 hetet használtam a gyári rendszerrel az összes okos telefonomat és utána eldöntöttem hogy romolgatok vagy sem. Ez az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ukrajnai háború
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...