Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz
cellpeti #24508 üzenetére
Én is Omnia 7-et javasolnék, és abban sem vagyok biztos, hogy lassabb lenne 2nd gen telóknál, legalábbis mindennapi használatban nem hinném h különösebb különbséget észre lehet venni. Soha nem röccen meg, minden folyamatos és gyors...lehet egy program egy lumia710-en fél másodperccel gyorsabban tölt be...de omnia7 szép, fém, jó kijelző, és érthetetlenül olcsó már. Vegyél egyet 35-ért, a maradékot elihatod!
-
gbela
senior tag
válasz
Abysmal #24195 üzenetére
Nekem a gép irányítására Cool remote jött be, de több progi is van, én kipróbáltam párat, nekem ez felelt meg. Még wowoztam is a próba kedvéért telóról
Aksisat nem tudok most fejből, van egy Battery status nevű, de azt hiszem csak nyitott telóra, persze biztos kell legyen marketplace-n is.
-
gbela
senior tag
SMS-eket le lehet menteni,vagy bármilyen formán megoldani, hogy hard reset (rom újrahúzás) után vissza tudjam állítani, de ha azt nem is akkor legalább gépen meglegyenek?
-
gbela
senior tag
válasz
balcsida #23251 üzenetére
Ezt írják az appnál xda-n custom ROM-hoz:
"ZUNE AND ZUNE UPDATES NEED TO BE SUPPORTED BY YOUR CUSTOM ROM."
Ebből kiindulva egyelőre nem teszek próbát, de azért köszi, ha belefutsz vmi más lehetőségbe szólj. Legfeljebb várok egy kicsit új ROM-mal míg be nem fejezem azon játékokat amiben hosszú mentés van
-
gbela
senior tag
Egyáltalán nem beszólni akarok, de amit leírsz sztem legkevésbé a wp hibája, és emiatt egy rendszert leírni sztem butaság. Mégcsak nem is oprendszer, hanem béna samsung kies (badán nekem is volt hozzá szerencsém). A wp teljesen valid, on-line live-ból, exchange-ből vagy gmailből képes szinkronizálni, sztem ez így teljesen korrekt és használható. Ami nem az a kies ami mindenféle fájlokba menti, ami nem biztos h a legjobb megoldás a 21. században.
-
gbela
senior tag
balcsida:
én is várom már a tango romodat mint sztem többen is innen. Azért is teszem fel itt a kérdést és nem privátban, hátha másnak is hasznos lehet a válasz.
Szóval kérdésem, hogy backupra van lehetőség előtte? És ha igen hogyan? Most is a te romod van fent. Nem is annyira a telepített progik (azokat secperc feltolom újra, max csinálok egy listát magamnak mi van fent) miatt, hanem azok beállításai, mentései. Van 1-2 játék fent amikkel bár ritkán tolom, de jópár órányi játék mentése van benne, és pont azért mert ritkán játszom nem sok kedvem lenne újrakezdeni. Meg persze ha már backup akkor jó lenne többi app mentései és beállításai ha megmaradnának.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!