- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
Cyberpunk #18 üzenetére
Ez igaz és értem a két stratégiát, hogy a Xbox-t és PS-t beárazzák az előállítási ár alá (főleg az első 1-1,5 évben, amikor a felfutás van) és a szoftverekből meg a szolgáltatásokból akarják beszedni a hasznot, ezzel szemben a Nintendo tudvalevőleg a hardveren sem akar veszíteni, nekik ez a stratégiájuk.
Ez rendben is van, csak nagy a marketing értéke egy bikaerős hardvernek, amit megkapsz jóáron, igaz, ha használni akarod, akkor ott már fizetsz. Szerintem azért nézik a vásárlók ezt, én mikor vettem a Wii-t tisztában voltam vele, hogy totál elavult hardver-t veszek, de a gyerekkel kipróbáltattam ismerősnél és odavolt érte, hiába gyenge a grafika.
Hozzáteszem, hogy ballance boardal együt volt 52e pénz, tehát az már egy erősen konszolidált ár volt, bár a Nintendó állítólag még azon is nyert, az eladóval beszélgettem, ő mondta, neten nem találtam 2011-es előállítási árat Wii-re ballance boarddal.
Átgondoltam a Wii U témát és jó lett volna tovább vinni a Wii-s programokat, ha ismerős jön majd kisgyerekkel. Ráadásul lefele kompatibilis a kiegészítőkkel és működnének azok is (plusz kiadást elkerülendő), de még így sem vonzó. Inkább megtartom a Wii-t, ameddig él, addig él és valami komolyabbat veszek a gyereknek, bár ez még nem 100% eldöntött, de minél több cikket olvasok a Wii U-ról, akkor sem alakul ki a megszerzés vágya.
Lehet, hogy lesz olyan program vagy felhasználás amire azt mondjom majd, hogy igen, akkor érdemes megvenni, de jelenleg tanácstalan vagyok. Inkább kivárom, hogy mit hoznak a nextgen konzolok és majd akkor döntök, de valószínű az erős hardvert fogom választani.
Mondjuk, ha a WIii tabletje egy tényleg teljes értékű tablet lenne tartalomfogyasztásra, mondjuk az alapgép gép bekapcsolás nélkül is IPS képpel, akkor az már erősen elgondolkodtató dolog lenne, mert egy normálisabb tablet 60e-től indul és akkor máris megérné a Wii U. Tudom, lehet álmodozni, de valamit mutatnia kéne a Wii U-nak, amiért érdemes lenne eladni a mostani Wii és megvenni, jelenleg nem látom ennek semmi értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest