- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
Cyberpunk #18 üzenetére
Ez igaz és értem a két stratégiát, hogy a Xbox-t és PS-t beárazzák az előállítási ár alá (főleg az első 1-1,5 évben, amikor a felfutás van) és a szoftverekből meg a szolgáltatásokból akarják beszedni a hasznot, ezzel szemben a Nintendo tudvalevőleg a hardveren sem akar veszíteni, nekik ez a stratégiájuk.
Ez rendben is van, csak nagy a marketing értéke egy bikaerős hardvernek, amit megkapsz jóáron, igaz, ha használni akarod, akkor ott már fizetsz. Szerintem azért nézik a vásárlók ezt, én mikor vettem a Wii-t tisztában voltam vele, hogy totál elavult hardver-t veszek, de a gyerekkel kipróbáltattam ismerősnél és odavolt érte, hiába gyenge a grafika.
Hozzáteszem, hogy ballance boardal együt volt 52e pénz, tehát az már egy erősen konszolidált ár volt, bár a Nintendó állítólag még azon is nyert, az eladóval beszélgettem, ő mondta, neten nem találtam 2011-es előállítási árat Wii-re ballance boarddal.
Átgondoltam a Wii U témát és jó lett volna tovább vinni a Wii-s programokat, ha ismerős jön majd kisgyerekkel. Ráadásul lefele kompatibilis a kiegészítőkkel és működnének azok is (plusz kiadást elkerülendő), de még így sem vonzó. Inkább megtartom a Wii-t, ameddig él, addig él és valami komolyabbat veszek a gyereknek, bár ez még nem 100% eldöntött, de minél több cikket olvasok a Wii U-ról, akkor sem alakul ki a megszerzés vágya.
Lehet, hogy lesz olyan program vagy felhasználás amire azt mondjom majd, hogy igen, akkor érdemes megvenni, de jelenleg tanácstalan vagyok. Inkább kivárom, hogy mit hoznak a nextgen konzolok és majd akkor döntök, de valószínű az erős hardvert fogom választani.
Mondjuk, ha a WIii tabletje egy tényleg teljes értékű tablet lenne tartalomfogyasztásra, mondjuk az alapgép gép bekapcsolás nélkül is IPS képpel, akkor az már erősen elgondolkodtató dolog lenne, mert egy normálisabb tablet 60e-től indul és akkor máris megérné a Wii U. Tudom, lehet álmodozni, de valamit mutatnia kéne a Wii U-nak, amiért érdemes lenne eladni a mostani Wii és megvenni, jelenleg nem látom ennek semmi értelmét.
-
dfsz34
őstag
-
dfsz34
őstag
Megint az van, hogy a Nintendo kidob egy olyan hardvert, amit azért valljuk be könnyűszerrel aláznak majd meg a következő Xbox és PS konzolok.
Érdekes a Nintendo stratégiája, hogy már magán a gépen sem akar veszíteni, sőt nyerni akar és bízik az egyéb innovatív megoldásaiban. A sima Wii esetében ez bejött, nagyon jó volt a vezérlő ötlete, a fitness csomag a ballance board-al is rengeteg vásárlót hozott, de szerintem a Wii U egy kicsit most félresikerült. A tablet szerű kontroller bár biztos sok mindenre jó lesz, de valahogy nem látom olyan forradalminak, mint amilyen a mozgáskövető vezérlő volt, az nagy durranás, ez a mostani izzadságszagú.
Szerintem inkább egy bika hardver-t kellett volna építeniük, amit nem nagyon tud a másik kettő überelni és akkor nyitottak volna a hardcore játékosok irányába is, mert attól tartok, hogy akik kisgyereknek vették a Wii-t (mint én is), nem fogja lecserélni, mert kisgyereknek bőven jó a "bugyuta" grafika is, meg az ugrabugra, karaoke stb, totál értelmetlenség most mindent eladni és Wii U-ra váltani, mit nyernék vele a gyerek szempontjából? Aki fittnesszre vette, annak meg szintúgy hótmindegy a grafika és ez az előbbi két csoport elég jelentős szerintem. Tehát rájuk számítani mint Wii U vásárlókra teljesen felesleges.
Ha a gyerekem nagyobb lesz, nem Wii U-t veszek, hanem a következő generációs Xbox-t vagy egy jól felszerelt PC-t, egészen egyszerüen 1,5-2 év és már gyenge lesz a Wii U hardvere.
Nem kívánom nekik, de ez büdös nagy buktának néz ki, elhibázott koncepció szvsz, most egy brutál hardverrel tudtak volna sok vásárlót szerezni, de ők tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest