- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkopali
addikt
válasz
#95590400 #64 üzenetére
bevallom, nagyon konzervatív vagyok, még mindig a klasszikus windows-felületet használom, ezen nőttem fel, így egyszerűen számomra áttekinthetőbb, megszokottabb, vagy amit akarsz
de azt is elismerem, hogy ez egyéni fszság, sokat használtam az újabbakat is, de nem nagyon tudtam velük megbarátkozni (gondolom, sokan vannak vele így, akik még a DOS-szal kezdték a számítástechnikával való ismerkedést), látom, hogy a fiatalabbak már másképp gondolkodnak erről, őket ki lehet kergetni a világból az én szemléletemmel
amit nem lehet az MS szemére hányni: az olyan hülyékre is gondoltak, mint én, van rá lehetőségem, hogy az újonnan telepített OS UI-ját ilyenre állítsam át - mert csak
ha ez a téma előkerül, mindig arra gondolok, hogy itt nem informatikai, hanem inkább generációs problémáról van szó: pl. oktatok Word-használatot, ott azok, akik a régebbiben már jártasak, tépik a hajukat a ribbon miatt, de akik már ezzel kezdik, illetve ez volt az első tapasztalatuk, kiröhögik azokat, aki a régebbi módszer mellett kardoskodnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest