Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dajkopali

addikt

válasz #95590400 #64 üzenetére

bevallom, nagyon konzervatív vagyok, még mindig a klasszikus windows-felületet használom, ezen nőttem fel, így egyszerűen számomra áttekinthetőbb, megszokottabb, vagy amit akarsz :)
    de azt is elismerem, hogy ez egyéni fszság :) , sokat használtam az újabbakat is, de nem nagyon tudtam velük megbarátkozni (gondolom, sokan vannak vele így, akik még a DOS-szal kezdték a számítástechnikával való ismerkedést), látom, hogy a fiatalabbak már másképp gondolkodnak erről, őket ki lehet kergetni a világból az én szemléletemmel :)
    amit nem lehet az MS szemére hányni: az olyan hülyékre is gondoltak, mint én, van rá lehetőségem, hogy az újonnan telepített OS UI-ját ilyenre állítsam át - mert csak :)
    ha ez a téma előkerül, mindig arra gondolok, hogy itt nem informatikai, hanem inkább generációs problémáról van szó: pl. oktatok Word-használatot, ott azok, akik a régebbiben már jártasak, tépik a hajukat a ribbon miatt, de akik már ezzel kezdik, illetve ez volt az első tapasztalatuk, kiröhögik azokat, aki a régebbi módszer mellett kardoskodnak

Új hozzászólás Aktív témák