Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Tigerclaw #73 üzenetére
"akik hosszú éveken át a régi felületen dolgoztak azoknak hosszú hónapokat fog igényelni az átállás"
ezt tapasztalatból tudom megcáfolni. nem 5 emberről beszélek és simán, hetek alatt hozzászokott mindenki. csak használni kell.
"Nagyon sokat elmond az egész dologról az, hogy ilyen "magyarázzuk a bizonyítványt" videókat ad ki a Microsoft."
az is sokat elmond, hogy ilyen feltételezésekbe esik mindenki. az MSDN-en és a Windows Developer Blog-on rendszeresek az ilyen ismertető jellegű írások, senki nem "magyaráz" semmit. egyébként videó sehol nincs, ennyire nézted meg a forrást.
-
pzstm
titán
válasz
Tigerclaw #34 üzenetére
nem. Aki lefuttatja a Windows Update-et az kap 1 keyloggert is, és mindent elküld a Microsoft részére
Mondjuk innen is akár...vajon Office 2010-ben miért a copy-paste a legnagyobb ikon és legelső? (megsúsgom, azt sem hasraütés alapján találták ki)
Amúgy nem kell félni...tényleg anonim...csak azt nézik ami nekik is kell...nem fogják átnyálazni többszázmillió beérkezett adat között azt ami nekik nem kel....jobb dolguk is van....
Megsúgom halkan, hogy le**arják azt is ha nem eredeti a Windowsod és nem eredeti programokat futtatsz.....nekik tényleg csak a statisztika kell
win7 BETA idején 2x is kaptam eredeti Vista telepítődvd-t cserébe ezért amúgy....egyenesen Redmondból...
amiért anniyt tettem hogy 3 hónapig futott a háttérben egy 200kilobájtot evő process.... -
moonman
titán
válasz
Tigerclaw #34 üzenetére
"Ezek szerint kémprogramokat futtat a Microsoft a felhasználók millióinak gépén? Vagy minden gépen?"
customer experience improvement-nek hívják és teljesen opt-in, valamint anoním a dolog.
mi is bekapcsolva tartjuk minden gépen, mert hátránya nincs, csak előnye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest