- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Realradical #169 üzenetére
annyira azért még nem vészes a helyzet
-
pzstm
titán
válasz
Realradical #160 üzenetére
BETA még nincs, Developer PReview van. Dedikált Win8 topik is van már
[link] -
pzstm
titán
válasz
Brutális eb #101 üzenetére
Érthetetlen miért erőszakolnak rám mást.
Senki sem erőszakol Rád szerintem semmit. Jó pár évig maradhatsz még Windows7-nél, hivatalos support-al
-
pzstm
titán
válasz
spirit007 #47 üzenetére
ha konkrétan nem is jutott eszembe pl egy vezérlőpulti elem neve, de a tartalmát/mit csinál bepötyögtem, (1-2 szó) kakor a felsoroltak közül egyből beugrott miről is van szó...mit is akarok....Win8-ban meg a metro felület maga az egész start menü, így ha ott elkezdek gépelni már köpi is ki
Kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszik a win8-ban ez a gyors keresési funkció pl....
-
pzstm
titán
válasz
spirit007 #42 üzenetére
W7
start gomb klikk > all programs klikk > ablakban scrollbar görgetés > program mappa klikk > indít ikon klikkérdekes...elmesélem hogy néz ez ki (ami Win8-ban is marhára bejön nekem jelenleg)
windows-gomb megnyomása billentyűn>>>3-4karakter bepötyögése és enter...
dehát én fura vagyok meg hülyén használom a Windowst...
-
pzstm
titán
válasz
Tigerclaw #34 üzenetére
nem. Aki lefuttatja a Windows Update-et az kap 1 keyloggert is, és mindent elküld a Microsoft részére
Mondjuk innen is akár...vajon Office 2010-ben miért a copy-paste a legnagyobb ikon és legelső? (megsúsgom, azt sem hasraütés alapján találták ki)
Amúgy nem kell félni...tényleg anonim...csak azt nézik ami nekik is kell...nem fogják átnyálazni többszázmillió beérkezett adat között azt ami nekik nem kel....jobb dolguk is van....
Megsúgom halkan, hogy le**arják azt is ha nem eredeti a Windowsod és nem eredeti programokat futtatsz.....nekik tényleg csak a statisztika kell
win7 BETA idején 2x is kaptam eredeti Vista telepítődvd-t cserébe ezért amúgy....egyenesen Redmondból...
amiért anniyt tettem hogy 3 hónapig futott a háttérben egy 200kilobájtot evő process.... -
pzstm
titán
jövök egy kicsit mozizni úgy érzem......
amúgy ha jól látom flamekeltés megy ezzerrel, de a lényeg kimaradt....
Arra azért mindenki figyel a most látott start menü szidalmazásakor, hogy ez csak egy Developer Preview, és lesznek még változtatások, már a Publikus BETA-ban is...(ezt azért be lehetett volna írni a cikkbe, mert sok ember fájdalmát orovoslnák)
Kezdjük azzal, hogy milyen változások várhatóak a Start képernyőt illetően, már a BETA verzióban:
A Feladatkezelőbe való “ugrálás” nélkül be tudjuk majd zárni a Metro stílusú alkalmazásokat.
Már a bétában hatékonyabb egérrel való vezérlést tesznek lehetővé, annak érdekében, hogy végig tudjunk a programok listáján, a csempéken.
Szintén a bétában több lehetőségünk lesz egérrel vagy billyentyűzettel váltani a futó alkalmazások között.
Érdemes megemlíteni a Start menü felépítésből adódó hiányosságokat is:
A telepített alkalmazások között való keresés csak egy szűk helyen lehetséges.
A Keresés eredménye szintén egy szűk helyen jelenik meg, sok találat kattintani kell, hogy külön ablakban megnyíljon az összes eredményt tartalmazó lista.
Korlátozott testreszabhatóság.
Statikus ikonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest